Şimdi Ara

jl audio subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracıma tesisat yaptırcam jl audio 30cm 300watt rms li 2 sub almak istiyorum ama hiç dinlemedim bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bi kaç tesisatcı bana cadence audiobahn dan daha üstün olduğunu söyledi ben başta jbl yaptırcaktım artık ayağa düşüğünü söylediler vaz geçtim sizce hangi subwoofer i almalıyım sub için 500dolar bütce ayırdım yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim



  • bende yeni yaptırdım sistem araştırdığım kadarıyla kickerden sonra jl audio sublarına çok iyi diyorlar bende 30cm jl audio taktırdım şuan için çok memnum bence iyice araştır ama jl güzeldir youtube den arattır dinle sesini ayrıca nette çoğu sitede bulabilirsin. benim taktırdığım 10w1v2 ama sen o paraya daha üstününü alabilirsin.
  • JL Audio sub dalında kendını kanıtlamıs ve gercekten önde bir markadır. Tınısı hoş, tepkileri yumuşak bass üretir. Fakat dinleyecegınız muzık turu(!), kullanacagınız componentlerin markaları ve değerleri, bu bassları besleyecek anfinizin değerleri büyük önem taşımaktadır. Seçtıgınız componentlerın degerlerıne ve tınılarına dıkkat etmenızı onerırım. Alacagınz ıkı sub ı besleyecek anfinin degerleri ve kullanacagınız componentlerın marka ve degerlerı arac içinde elde edilecek akustik açısından ciddi önem taşımaktadır. Alacagınız subların perdeleme yapmasını, arac içindeki tınıyı bozmasını ve sadece yuruyen bir bass aracı olmak istemiyorsanız tabiki.

    ercan_wrc arkadasımızın önerisine deginmem gerekirse; youtube da aradıgınız zaman gorecegınız tek sey subların excursion hareketleri. milletin bass titreşiminden oynasın diye kaportanın üstüne koyduğu demir para gibi nesneler ve cekım yapılan kameranın mıkrofonunun asırı ses yuzunden kaydettıgı bozulmus bızzzzz buzzzzz sesleridir. bu yuzden ürünleri alacagınız bayiide bizzat dinlemeniz ve deneyerek karar vermenizi öneririm. buarada kicker ise jl e göre daha sert çalar. jl ise daha yumusak sesler üretir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 19 Ağustos 2007; 3:27:04 >




  • buarada sımdıden hayırlı olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 19 Ağustos 2007; 3:18:50 >
  • saol arkadaşım ben audison mono anfi almayı düşünüyorum sub lar için tabiki rms si sub larınkinden yüksek olcak yani en az 800 watt midler için mb quart ben çok iyi bi sistem istiyorum her sene araç deiştiriyorum söküp taktırcam kesin memnun kalmak istediğim bi sistem olmalı sonradan sub anfi vs deiştirmek istemem daha doğrusu uğraşmak istemiyorum dinliyceğim müzikler rap tarzı ama adamın kafasına vurur gibi bi bas istemiyorum biraz daha kaliteli yumuşak olmalı bide benim takıcağım araçlar sedan deil şuan range rover e taktırtıcam bagaj açık olduğu için dier araçlar göre daa iyi verim alabilirim diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.