Şimdi Ara

Joaquin Phoenix’li Joker 2’nin vizyon tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Joaquin Phoenix’li Joker 2’nin vizyon tarihi açıklandı



    Joker 2 ya da daha doğru ifadeyle Joker: Folie a Deux adıyla gelecek olan devam filminde Batman’in ezeli düşmanı Joker’i yine usta oyuncu Joaquin Phoenix canlandıracak. Joker filmi, farklı yapısıyla büyük beğeni toplanmış ve pek çok ödüle layık görülmüştü.



    Joaquin Phoenix tekrar Joker (Arthur Fleck) rolüyle karşımıza çıktığı devam filminin adı Joker: Folie a Deux olacak. 2019 yılında gişe rekorları kıran Joker’in devam filminin müzikal türünde olması bekleniyor. İlk filmden 5 yıl sonra çıkacak devam filminde Harley Quinn’in de yer alması bekleniyor. Harley karakterine ise Lady Gaga’nın can vereceği söylenmekte.



    Esasında “Folie a Deux” ibaresine biraz bakmalıyız. “Paylaşılmış kişilik bozukluğu” olarak adlandırılan bu hastalık, kişinin sanrılarının başka bir kişiye aktarılmasıyla ortaya çıkmakta ve genellikle “iki kişilik delilik” olarak ifade edilmekte. Dolayısıyla Harley Quinn’in filmde olup olmayacağı onaylanmamış olsa da filmin adından yola çıkarak karakterin yapımda yer alacağını söyleyebiliriz. Ancak Lady Gaga ve müzikal söylemleri doğruysa filmin hitap ettiği kitlenin daha dar olacağını belirtmeliyiz.



    Joker: Folie a Deux, 2024'de vizyona girecek



    Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran ve dünya çapında 1 milyar dolardan fazla gelir elde eden Joker’in devam filmi için Phoenix, 20 milyon dolar maaş talep ediyor. Öte yandan Joker: Folie a Deux ile birlikte ilk filmin yönetmeni Todd Philips geri dönüyor. Devam filminin senaryosu ise Scaott Silver ile birlikte hazırlanıyor. Joker filmi, 62.5 milyon dolara mal olmuştu, devam filminin bütçesinin ne olacağı ise belirsiz. Joker: Folie a Deux, 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek.




    Kaynak:https://variety.com/2022/film/news/joker-2-release-date-1235332688/







  • Joker'in güldüğündeki yüz ifadesi çizgifilm ve çizgi romanlarına en çok benzeyen karakter; Gotham dizisiyle Cameron Monaghan ama oyunculuk eksikti, henüz genç olduğundan ileride yine oynadığını görmek isterim. Şimdilik Joaquin Phoenix olmasında sorun yok tabii ki ama yaşlandıkça değişmesi gerekecek , yeni yüzler arayana kadar eldekileri değerlendirmek lazım :)

  • Berbat kaka film kimi kafası kırık psikolojisi bozuk insanların hoşuna gidiyor olabilir tabii

  • sözünün eri olmamış bu liberal solcu sanatçı bozuntusu? siyahi algısı kasıyordu! madem siyahileri bu kadar düşünüyorsun! keşke yeni film için 3 kat yüksek maaş talep etmeyip, yerini siyahi bir karaktere bıraksaydın! ama işiniz gücünüz algı kasmak. elinize verilen kağıttan textleri milyonların önünde okuyup, beyin yıkamak, algı oluşturmak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pskillercheto

    sözünün eri olmamış bu liberal solcu sanatçı bozuntusu? siyahi algısı kasıyordu! madem siyahileri bu kadar düşünüyorsun! keşke yeni film için 3 kat yüksek maaş talep etmeyip, yerini siyahi bir karaktere bıraksaydın! ama işiniz gücünüz algı kasmak. elinize verilen kağıttan textleri milyonların önünde okuyup, beyin yıkamak, algı oluşturmak.

    Bu nasıl bir çar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şunun ikincisini çekip ana kadroya solo filmleri bile çok gören WB.

    Ya ben sizin............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 5 Ağustos 2022; 12:22:4 >
  • bu filim tam bir baş yapıtır jokeri oynayan Joaquin Phoenix hayatını oyunculunu yapmıştır bu filimde
    öte yandan Harley Quinn Lady Gaga nedir :S

  • Sonunda izlenecek bir film geliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • simaros kullanıcısına yanıt

    neden sordun?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.