Şimdi Ara

Job LvL'lar düşebiliyor mu? Nasıl ve ne hızda? Ayrıca built tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorular açık ve net. Fil, dinozordan bozma gergedan çıkaran bir thief kaç lvl'dir tahminen (job lvl). Birden bire lvl'e düşebilir mi ya da ne kadar hızda job lvl düşer? Eğer bu yüksek bir lvl gerektiriyorsa bu hayvanları çıkarmak peki ne kadar süre alır bu iş?


    8 kişilik bir partimizde: 110 lvl ff wizard-cleric, 107 lv warrior-cleric, 107 lvl cleric-warrior, 106 lvl bard-cleric, 106 lv fire-light-cold-blader, 106 lvl fire-force-bow , 106 lvl wizard-cleric ve 106 lvl bard mevcut. FW bildiğim kadarıyla 110dan sonra yok varsa da sonuçta 110 lvl karakte kısa zamanda 111 olabilir dolayısıyla tüm pt ile aynı 101-110 FW'e giremeyecek bu FF wizard her ne kadar 1 gap bıraksam da. FW'ü de düşünerekten 106 lvl olan bardı bard-warlock mu yoksa bard-wizard mı yapsam kararsız kaldım. Bard-wizard olursa FW'e bellli bir süre sonra giremeyecek olan 110 lv wizard yerine onun staffını verip wizardlı kyaptırabilirim warlock olursa ya warlock ya da bard olarak takılacak artık. Ayrıca şunu da önemle vurgulamak istiyorum bu pt blader ve bow kasılması için kuruldu yani avrupa karkaterleri sadece bu iş için açıldı tabi ilk oalrak kasılan 110 wizard hariç. Bunu söylememin sebebi daha çinli karakterlere adam akıllı set giydirememişken avrupa karakterlerine zorunda kalmadıkça sağlam set dizmeyi düşünmüyoruz arkadaşımla. Şu an karakterler 105+ cave'de sp kasılıyorlar 2 hafta sonra cave'den çıkaırp kasmaya pvpye + FW'e götüreceğiz karakterleri ve FW seviye olarak 3-4 yıldız düşünüyoruz. Ondan dolayı ptyi full olarak FW'e sokmak istiyorum. İtemler güvenilir değil ama partimizin bufl'ları yapılandırılması oldukça iyi. Bunları da göz önüne alırsak bard'ın tekinin buildini wizard mı yoksa warlock mu yapmalı?







  • wizard char daima warlocktan iyidir. 16tane charım var; toplamda 2 party işte hepside eu ama bi tane bile warlock açmadım. Ayrıca solo olarak düşünürsen warlock-bard iyi olmaz; warlockla cleric iyi gider. Bundan dolayı wizard aç diyorum.


    Warlockun avantajı şudur; debufflarını kullanacağından dolayı elinde silah ayarlamana gerek yoktur ama bi wizard yaparsan elinde en az magic alman lazım. Rare aldığını düşünürsek warlocktan daha yararlı olur.
  • Warlock mu wizard mı sorusu aslında Forgotten World'e yönelikti. Yoksa bardlar sadece bard olarak görev yapacak powerlvl sırasında. Açıklamada anlattım gibi wizardın teki 110 cave'den çıkınca 111 olabilir bu durumda 101-110 FW'e o giremeyebilir. Neyse o zaman wizard yapalım teşekkürler.


    Ayrıca şu ilk sorularıma da cevap arıyorum bilgisi olanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ekim 2011; 17:39:41 >
  • Yukarı
  • Wizard-Warlock yap memnun kalirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.