Şimdi Ara

John Titor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kimdir bu john titor internette elle tutulur hiçbir bilgi bulamadım.Tamam aklı başında bir insan bu kehanetlere kolay kolay inanmaz ama araştırmak istiyorum.Hakkında bi film çekilmiş galiba ama onunda alt yazılısını bulamadım.Var mıdır bu adam hakkında ulaşabileceğim bir kitap veya film?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bildiğim kadarıyla 2000'lerin başlarında ortaya çıkmış, bir-iki yıl forumlarda yazdıktan sonra aniden ortadan kaybolan ve 2030'lardan geldiğini iddia eden adam. 2015'te dünya savaşı çıkacağını söylemiş, daha önceki bazı kehanetleri tutmuş. 2030'larda küresel kötü bir örgüte karşı savaşan bir direnişçi olduğunu söylüyordu. Tabii zaman makinesinin bulunduğu da var iddiaları arasında. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama bu sene dünya savaşı çıkarsa doğruluğu benim gözümde kesinleşir. DH'de john titor'la ilgili açılmış konular vardı daha ayrıntılı bilgi istiyorsan araştır bi.
    Steins Gate isminde bir animede kendisinden ve zaman yolculuğuyla ilgili paralel evrenlerden bahsediyordu tavsiye ederim.
  • Adamın yaptığı troll e saygı duydum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --Zero--

    Bildiğim kadarıyla 2000'lerin başlarında ortaya çıkmış, bir-iki yıl forumlarda yazdıktan sonra aniden ortadan kaybolan ve 2030'lardan geldiğini iddia eden adam. 2015'te dünya savaşı çıkacağını söylemiş, daha önceki bazı kehanetleri tutmuş. 2030'larda küresel kötü bir örgüte karşı savaşan bir direnişçi olduğunu söylüyordu. Tabii zaman makinesinin bulunduğu da var iddiaları arasında. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama bu sene dünya savaşı çıkarsa doğruluğu benim gözümde kesinleşir. DH'de john titor'la ilgili açılmış konular vardı daha ayrıntılı bilgi istiyorsan araştır bi.
    Steins Gate isminde bir animede kendisinden ve zaman yolculuğuyla ilgili paralel evrenlerden bahsediyordu tavsiye ederim.

    Eyvallah hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.