Şimdi Ara

jose_mourinhoo accountu hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle doğru yeremi konu açtım bilmiyorum ama uzun zamandan beri düşünüyorum dile getirmek istediğim bir önerim ricam var.

    Dh yönetimi önem verir ve yardımcı olursa sevinirim..


    Dh ye ilk üye oldğum "Jose_mourinhoo" accountu fake üyelik sebebiyle banlattım. Fakat benim fake üyeliğimi alma sebebim daha önceki accountumun sınırsız Banlanmasıdır ve bir süre sonra sınırsız banlı olan accountumu yeni accountumdan bir yöneticiye şikayet olarak ilettim ve aynen şu şekilde yazdım "eskiden bu accountu Kullanıyordum ama gereksiz küçük bir tartışma yüzünden banlanınca yeni account aldım acaba eski accontumu silermisiniz " .. Sonrada şikayetiniz işleme alınmıştır gibi Bi cevap aldım bi süre sonra yeni aldığım accounta banlandı.. şikayet ettiğim account yüzünden şaka gibi yani kendi kazdığım kuyuya düştüm bi anlamda (üstelik Aldığım 2 accountunda profil bilgileri birebir aynıdır kesinlikle yanıltma ve kandırma yoktur bunuda belirtmek isterim )

    Ve şuan benim tek istediğim Jose_mourinhoo hesabımın yani dh ye "ilk" üye olduğum accountun açılması ve temiz sayfa açıp bana ait 2 hesabın silinmesidir ..

    Böyle bir isteği daha önce yapmak aklıma gelmemişti bikaç kişiyle konuşup böyle bişeyin mümkün olduğunu yöneticilerin affedebileceğini öğrenene kadar ilk acountum ile dh ye girmek istiyorum tek aktif olduğum konu konsol konusu zaten katıldığım grup aktiviteler var ve "eskiden kavgalı olduğum kişiler ile aramı düzelttim msnden" ..

    Lütfen bu çileden kurtarın beni yada ip ban atın bidaha üye olmayım! tanıdığım kişilere başka bi kılıkta iletişim kurmaktan sıkıldım ... Samimiyetinize inanıyorum! o yüzden Çok samimi ve dürüst şekilde konuyu anlatmaya çalıştım. Umarım anlayışla karşılarsınız



    Not: Yinede herşey için teşekkür ederim donanımhaber forum yetkililerine.Kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP_Pino10 -- 27 Nisan 2011; 3:05:01 >







  • Bir önceki hesabınız Jose_Mourinhoo ve
    ondan önceki hesabınız da jose_mourinho007 miydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rds

    Bir önceki hesabınız Jose_Mourinhoo ve
    ondan önceki hesabınız da jose_mourinho007 miydi?

    evet efendim. isterseniz olayı daha geniş kapsamlıda anlatabilrim hem yanlış anlaşılma hemde benim hatalarım var. ama ilk hesabımı kullanmak istiyorum kısacası.. Umarım yardımcı olursunuz.bu hesabı sırf sizinle iletişime geçmek için açtım email atamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP_Pino10 -- 27 Nisan 2011; 14:43:49 >
  • jose_mourinho007 hesabınızın neden kapatıldığını biliyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rds

    jose_mourinho007 hesabınızın neden kapatıldığını biliyor musunuz?

    Fifa 11 de bi klüpteydim hakanbursa diye bi arkdaş vardı sanırım onunla kavga etmiştim foruma o yüzden kapatıldı küfür edince ve büyük bir tartışma yaşamıştık.. ama şuan aramı düzelttim kimle tartıştıysam..
  • Keşke o yüzden kapatılsaydı. Hesabınızla giriş yapmayı denediğinizde neden kapatıldığını görebilirdiniz.

    Kayıtlarımıza göre jose_mourinho007 hesabınızla 5 Ekim 2010; 15:16:13 tarihinde ceza almışsınız. Ancak aynı gün o uyarı içinden ne şeyimize koymadığınız kalmış, ne zübbeliğimiz kalmış ne de yolda görseniz bağlayıp bayıltıp ağzımıza vermediğiniz kalmış.

    Bu sebeple mevcut hesabınız ve sonraki hesaplarınız kapatılmıştır. Bundan sonra alacağınız tüm hesaplarda tespit edildiğinde kapatılacaktır. Ben ip ban atarım ama sizde ip nizi değiştirmeyiverin zahmet olmazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.