Şimdi Ara

Joygame Yenileniyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JOYGAME YENİLENİYOR

    Haberler
    Joygame Oyuncularının heyecanla bekledikleri Kor Puanı Sıfırlama ürünü geliyor! Kale savaşları, Maden savaşları ile oyun daha da zevkli olacak! Geri atma problemi, görünmeyen eşyalar, karakter dengesizliği ve lag, bug sorunları ortadan kaldırıldı!

    Wolfteam Oyununda Yeni Karakterler ile Heyecan Dorukta!

     Joygame Yenileniyor !


    Erkek karakterler ile +%30 GP, Bayan karakterler ile +%30 Altın Kazanın. Harita Bugları ve Lag sorunu çalışmaları ilerletildi! Arayüz tamamen değiştirildi. Yeni eşyalar ve dövmeler eklendi! Kurt Parasında yaz dönemi için geçerli %90 indirim yapıldı!






    Son Destan'da Yeni Yama Heyecanı!

     Joygame Yenileniyor !


    JOY Game oyuncularının heyecanla bekledikleri Kor Puanı Sıfırlama ürünü geliyor! Kale savaşları, Maden savaşları ile oyun daha da zevkli olacak! Geri atma problemi, görünmeyen eşyalar, karakter dengesizliği ve lag, bug sorunları ortadan kaldırıldı!


    Rakion Artık Daha Eğlenceli!

     Joygame Yenileniyor !


    Rakion'da hilelerin oyuna girişi tamamen yasaklandı. Dünya Kupası Etkinliği başladı! Dünya Kupası sürdüğü sürece nakit eşyalarda %30 indirim!






    Dünya Kupası heyecanını Jamia'ya taşıdık! Yeni oyunlar, çekişmeli yarışmalar ve harika ödüllerle bu heyecana ortak olun!

     Joygame Yenileniyor !


    1. Artık kasabada yeni biri var! Altın Ayak Tekir, Dünya Kupası heyecanını size getirmek için Jamia'ya yerleşmeye karar vermiş, yanında hepinize hediyeler getirmiş! Yola çıktı cumartesi burada olacak. Cumartesi günü Evrim Yörünge sokağında "Altın Ayak Tekir" sizleri bekliyor olacak.

     Joygame Yenileniyor !


    2. Madam Despina da bu arada boş durmamış, hepinize çok havalı Dünya Kupası formaları tasarlamış. Formalar bitmek üzere butiğinde sizi bekliyor olacak pazartesi! Bu formalar sizi havalı göstermekle kalmayacak, size muhteşem ödüller kazanmanızda da yardımcı olacak! Pazartesi başlayacak bu etkinlik için tüm ayrıntıları pazartesi vereceğiz.
    3. Dünya Kupası Güney Afrika'da, heyecanı Jamia'da! Bu heyecan için artık Jamia'yı terketmenize gerek yok, yeni oyunlarla heyecan tam burada! Yepyeni futbol oyunlarımırilecek.

    Orjinal Kaynak : Joygame







  • Bu oyunlara hiç bulaşmayın derim yüzlerce bug dolu ve yönetim sadece paraya bakıyor.
    Yabancılarla oynamak en iyisi.
  • Hepsi Vasati aşamayan Oyunlar Hiç Birini Önermem !
    Son Destanda(Karos ONLİNE) Atini alan üsküdari geçmiş PVP olayi 0 :D
    WolfTeam LAG-BUG Dolu
    Rakion ( Hile engellendi densede Avrupa versiyonu ileride olduğu için ordaki hileleri burda kullaniyorlar)
    Jamia(-12 oyuncularin oynadiği seviyesiz bi oyun)

    Diğerleri WEB TabanLı zaten
  • Diğer oyunları denemedim ama herkesin Wolfteamı denemesini tavsiye ediyorum.. Wolfteamde yaklaşık 5 ayım geçmişti çok eğlenceli oyundur..
  • joy game oyunları pek ii deil yaw ..
  • Joygame oyunları bence gayet iyi.Game guard olması türkçe destek verilmesi en önemli +. Son destanı oynuyorum gayet güzel.Ama diğer oyunlar yanında biraz sönük kalıyor.Nhn gibi dünyaca ünlü firmanın yaptığı oyunu aldılar türkçeleştirip yayınladılar ve beğenmiyorsunuz.Oyun kötü olsa bile joygame ye daha iyi oyunlar ülkemize getirmesi için destek çıkın.Sonuçta tüm oyunları Türkçe ve bize hitap ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.