Şimdi Ara

joymax nasıl clientess girişi engelleyemiyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet.. soru açık. bilgisayardan, programlardan anlayan arkadaşlar, kardeşler... ben merak ediyorum ondan buraya yazıp sorayım dedim.

    hakikaten nasıl engelleyemiyorlar ? ip ban bir çözüm olurmu bu duruma ?

    zira hakikaten bot kur gold kas falan anlıyorumda.. yani oyunun oyuncuları olarak toptan öldürdük oyunu bea.. benim sadece 2 charım var. millet 2 pt giriyor.... :D yani oyuna böyle tecavüz ederek ne yapıyoruz biz? :D

    evet istese joymax engelleyemez mi bunları ? bilg. programcısı kardeşlerden yardım bekliyorum :) açıklama falan. merak ettiğimden soruyorum..

    korkmayın joymaxa ispiklemem :D



  • Şu anda 20 char SRO'da, 1 char SRO-R'de açık. Geçtiğimiz aylarda engellemeye çalıştı X-Trap ile. Hatta başarılı da oldu. Ben haftalarda kasamadım phBot ile. Yazılımda her şeyin bir çözümü var. Bot yazılımcısı bu sorunun da üstesinden geldi.

    sBot eskiden clientless için ayrıca para alıyordu. Çok fazla müşterisini phBot'a kaptırdı bu yüzden. Geçtiğimiz aylarda, hiçbir ek ücret ödemeden clientless özelliğini kullanma geldi sBot'a. O günden beri server'lar full.

    Şahsen benim için problem yok. İnternet bağlantın kopmuyorsa, server'ların bu halde olması hiç problem olmuyor. Ben bakımdan sonra giriyorum hepsine, bir sonraki bakıma kadar kasıyorlar. Aralarından birkaçı normal döngüde DC yiyor, en fazla birkaç saat sonra giriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkinci partimi satılığa çıkardım, yoluma tek parti ile devam edeceğim. İyi niyetli oyuncuyum ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ben ciddiyim. Sonuçta anladığım kadarıyla wow gibi daha üst level oyunlarda boyle şeyler yok. Silkroad bizim için nostalji aslında. Ondan bırakamıyoruz.

    Acaba güvenlik konusunda wow ayarında olamazlar mı ?

    Yani hakkaten içim acıyor bea.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En üst level'a oynamak istiyorsan, kendi partini yapmak durumundasın. Solo şekilde bu işi yapmak imkansıza yakın. Ya da çok iyi set ve silahın olacak, tek başına bot'a bırakacaksın. Şahsen blader char'ımı zamanında 120 yapmıştım partisiz. SP'sini, job'unu falan partisiz halletmiştim. Millet PvP'sini bile partiyle yapıyor. Partisiz bir SRO düşünülemez şu durumda. Exp rate falan daha iyi durumdadır WoW'da, bu sebeple ihtiyaç dahi duymuyorlardır böyle şeylere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.