Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.060
Cevap
96
Favori
755.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu

    0,26 kuruş yapmaz mı? bu da 1.6 otomatik için iyi değil midir?

    Siz iyidir diyorsanız iyidir ben benzinli otomatik kullanmadığım için bilmiyorum bianda çok geldi bana doğal olarak,bu arada ben 1.4 dizel manuel kullanıyorum güncel 3.41lt hesabına göre 0.17kr yakıyorum.
  • sfzb67 hocam ama sizim dizel hemde manuel. bu benzinli ve otomatik. bende bi astra var manuel 1.6 11-12 litre yakardı. lpg taktırdım onda bile 22-25 kuruş arası yakıyordu..ondan bu 0.26 kuruş iyi geldi bana :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontorcu56

    cuma gunu ıns aracım teslım edılecek 1,5 dızel vısıa beyaz aldım arkadaslar 44,500 e anlastık sorentomu satıp bu araca gectım sebebı asırı yakıt tuketımı ıns jukede yarıyarıya yakıt tuketımı olacagını dusunuyorum aracım geldıgınde gereklı bılgılerı arac hakkında burdan paylasacagım bılgınıze


    hocam hayırlı olsun, epeyce zaman olmuştur alalı;
    yakıt durumunuz nedir paylaşır mısınız? ş.içi - ş.dışı - karışık gibi..
    bende kararsızım çünkü otomatik benzinli yada düz dizel alacağım. bunda en önemlisi yakıt değerleri nedir?
    kararsızım çünkü yılda 20.000-23.000 arası yol yapıyorum. eğer denildiği gibi otomatik benzinli 25-30 kuruş aralığında yakıyorsa (ki ben çok dikkat ederim az yaksın diye) iyi gibi..servis,bakım vs gibi olaylardan benzin önde ama tasarruf açısından dizel. psikolojik olarak zaten rahat biniyorsun dizele..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu

    sfzb67 hocam ama sizim dizel hemde manuel. bu benzinli ve otomatik. bende bi astra var manuel 1.6 11-12 litre yakardı. lpg taktırdım onda bile 22-25 kuruş arası yakıyordu..ondan bu 0.26 kuruş iyi geldi bana :)

    Dogrudur bende onu diyorum dizelin değerlerine alışınca bianda çok geldi bana ama benzinli otomatik için normal hatta iyi bir değer
  • vallahi çok kararsızım yaa, otomatik olsun eşimde kullansın istiyorum, o zaman 1.6 CVT olacak onda da istediğim model 47 bin gibi.. dizel olsun dersem manuel olacak , istediğim model de 49 bin gibi.. bölüyorum, çarpıyorum, yılda yaptım km ile ne kadar benzin, ne kadar mazot alırım da aradaki fark bana kar getirir diyorum... dizel ağır basıyor ama otomatiğin de sürüş keyfi tartışılmaz..
    hayırlısı bakalım şubat -marta kadar zaten araç yok araştırmalara devam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu
    vallahi çok kararsızım yaa, otomatik olsun eşimde kullansın istiyorum, o zaman 1.6 CVT olacak onda da istediğim model 47 bin gibi.. dizel olsun dersem manuel olacak , istediğim model de 49 bin gibi.. bölüyorum, çarpıyorum, yılda yaptım km ile ne kadar benzin, ne kadar mazot alırım da aradaki fark bana kar getirir diyorum... dizel ağır basıyor ama otomatiğin de sürüş keyfi tartışılmaz..
    hayırlısı bakalım şubat -marta kadar zaten araç yok araştırmalara devam..

    Bende 1.6 dig-t platinum cvt modeli aldim.gerci arac daha gelmedi ama test ettigim aracta platinum otomatikti.yakiti fazla degildi test ettigim kadariyla.birkac yil beklerseniz dizel otomatigide cikacak.ama bence benzinli cvt tercih edin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoglu

    vallahi çok kararsızım yaa, otomatik olsun eşimde kullansın istiyorum, o zaman 1.6 CVT olacak onda da istediğim model 47 bin gibi.. dizel olsun dersem manuel olacak , istediğim model de 49 bin gibi.. bölüyorum, çarpıyorum, yılda yaptım km ile ne kadar benzin, ne kadar mazot alırım da aradaki fark bana kar getirir diyorum... dizel ağır basıyor ama otomatiğin de sürüş keyfi tartışılmaz..
    hayırlısı bakalım şubat -marta kadar zaten araç yok araştırmalara devam..

    Bende tam tersi manuel kullanmayı seviyorum otomatikte araç kullanıyormuşum gibi gelmiyor,eşim ehliyet alıyor otomatik istiyordu daha önce şimdi epeyce vazgeçti bu isteginden düz vitesi gayet güzel kullanmaya başladı




  • 1.6 benzınlı manuel aracımız henuz 300 km lerde sehır ıcı genellıkle kullanıyoruz 8.5 9 yakıyor. bence bu tarz bir araba için henüz km side düşük bir araba için gayet iyi ki bazen agresif kullandıgım sport moduna aldıgımda oluyor. yani yazdıgım degerın içinde bu da var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djnone

    1.6 benzınlı manuel aracımız henuz 300 km lerde sehır ıcı genellıkle kullanıyoruz 8.5 9 yakıyor. bence bu tarz bir araba için henüz km side düşük bir araba için gayet iyi ki bazen agresif kullandıgım sport moduna aldıgımda oluyor. yani yazdıgım degerın içinde bu da var


    hocam aracınız hayırlı olsun..ben de yaza inşallah juke 1.6 tekna düz vites benzinli almayı düşünüyorum..sanırım sizinki de bu model..şuana kadar olan düşünceleriniz nedir araba hakkında..motor,performans,yakıt,konfor gibi. bişey daha soracam.geçenlerde trafikte mat bordo renk gördüm..juke katalogta renkler arasında o tonda kırmızı var.reklamdaki kırmızı gibi değildi..acaba istediğimiz renk seçebiliyormuyuz?




  • evet benim aracımda 1.6 tekna düz vites. bu aracı alana kadar ugramadıgım bakmadıgım marka model kalmadı inanın. aslında vw golf alacaktım ama verecegım para karsılıgında alacagım donanım beni hiçmi hiç tatmin etmedi. düşünebiliyormusunuz 45 bin para verecem usb girişi olmayacak hız sabıtleme olmayacak esp olmayacak otomatık klıması olmayacak daha neler neler.. bunlara ragmen yinede bi tekrar bakıyım dedim vw ye. baktım golf namına hiç bi araba kalmamış. bende sinirlendim. dedim bu bi işaret heralde nissana bi ugruyalım dedik. hıc aklımızda olmayan model juke alıp cıktık. beni en çok etkıleyen donanımı oldu ve gösterişli yapısı. vw forumundada yazdım ama kimse inanmadı bana. tsi motor jettayı aracım sport modundayken geride bıraktım. aynı şekilde captiva ilede kapıstım oda geride kaldı. niye inanmıyorlar bana bilmiyorum. ama sport modunu öyle çok sıradan birşeymiş gibi sanıyorlar halbuki alakası yok. bende en başta sport sport dedıklerı ne olabilirki diyordum ancak gercekten normal yada eco secenegıne göre bariz bir şekilde araç atak oluyor. bi ara 170 yaptım ama ne ara o hıza geldim ben anlamadım. bu hızda bile rüzgar sesinin aracın içine girmemesi motor sesinin ise rahatsız edici düzeyde olmaması gerçekten güzel ayrtıntılar. ben bi seçim yapacaktım ya aracın içindeki döşeme kalitesine kanıp yeni astra yada golf alacaktım yada japon bir araba alacaktım. kalbimi değil mantıgımı ve aklımı kullandım bir japon aracı aldım. bence vw opel gibi markalar kalbinin sesini dinleyenlerin markaları. ancak kalp aldatıcıdır beyin ise gerçek olandır

    renk seçeneği olarak. bahsettiğiniz kırmızı dan tek bir renk var oda reklamda görünen kırmızı ama gerçek hayatta tabi o reklamdaki gibi parlak parlak ışıl ışıl değil :) bizzat yakından görmüştüm ama o renk dedikleri gibi şehrin haylazı gibi duruyor ben biraz ağır görünümlü bir renk istedim o sebepten füme rengini seçtim ancak katalogta ve ruhsatta metalik gri diye geçiyor halbuki alakası yok araç bildiğin füme. böylede bi enteresanlık var. istediğiniz rengi seçebilirsiniz tabi ancak ellerinde yoksa nezaman gelir onu bilemiyorum. ben bayide siyah beyaz kırmızı ve fümesini görmüştüm. en çok füme hoşuma gitmişti. donanım seviyeside tekna olunca dahada bi hoşuma gitmişti.

    şimdiden aracınız hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnone -- 21 Ocak 2011; 14:15:03 >




  • djnone ;

    Bende geçen gün VW'e uğradım yeni kasa Jetta gelmiş.görünüş güzel ama dediğiniz gibi donanım sıfır. ben 1.6 otomatik dizele baktım 56 bin dediler, ama donanım resmen dalge geçer düzeydeydi.. ufacık şey ekliyorsun 500-600 lira atıyor hemen. hız sabitleyici yoktu yaa:) neyse

    benim kararım net olarak Juke. ama bu seferde yakıttan dolayı benzin mi dizel mi derdindeyim. benzin olursa CVT - dizel düz. otomatiğin rahtlığı başka tabi..
    sizin aracınızın yakıtı ne durumda acaba? şehir içi - şehir dışı - sport / eco seçeneklerinde?
  • jetta dedıgınız gibi donanım yoksunu araç. yani golf için böyle diyordum jettada harbiden soymuşlar resmen aracı kaliteside golf göre daha düşük döşemeler daha ucuz ve basit görünümlü. dokundugunuzda aldıgınız kalite hisside golf gibi değil. herneyse juke da karar verdiyseniz sizede şimdiden hayırlı olsun. aracı ilk aldıgımda 11 li rakamlardan falan bahsediyodu yok bılgısayarı aracı daha cok sehır ıcı kullandıgım için eco secenegınde suruyorum. eco secenegınde araç devırlenmede daha nazlı davranıyor hızlanma bariz bir şekilde az oluyor. gaz pedalına tepki hissisleşiyor. bunun karsılıgında daha az yaktıgını dusunuyorum cunku su anda 8.8 8.9 yazıyor bu zamana kadar yaptıgım toplam 300 350 km yol için. yani sıfır bir araç için ilk 2000 3000 km gerçek yakıt tüketimini zaten yakalayamayız. ancak bu kmleri yaptıktan sonra ne yaktıgı doğru bir sonuc olacaktır. ancak şu an itibariyşe bile 17 jantları 215 tabanlı lastikleri 1.6 117 beygır motoruna ragmen bence makul yakıyor. cunku 1.4 100 beygır i20 aracımız bile şehir içi 9 yakıyor normalde ne yakıyo scoda ne yakıyo sportta ne yakıyo gibi bir incelemem olmadı ancak az önce vermiş oldugum juke ile ilgili yakıt tüketimi degerlerı bu 3 secenegın ortalaması dıyebılırım. cunku 300 km yi bu 3 kullanım seklını secerek yaptım belkı en bastan eco secseydım dahada dusuk olabılırdı. birde şöyle bir örnek veriyim. normal secenekte 100 kmh sabit hızda 6 lite benzın yaktıgını gösteriyor yol bilgisayarı ki. bu gayet güzel bir rakam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnone -- 21 Ocak 2011; 15:01:58 >




  • renk olayı djnone arkadaşımızın dediği gibi.kırmızı renk bordoya yakın pastel ton gibi duruyor.reklamdaki gibi değil.zaten o yüzden bende inci beyazı seçmiştim.araç konusunda baya atak bir araç kesinlikle pişman olmazsınız.renk olayındada seçim size kalmış.benim önerim beyaz lacivert yada bir ihtimal kırmızı.siyahın bu araca pek gitmediğini düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djnone

    evet benim aracımda 1.6 tekna düz vites. bu aracı alana kadar ugramadıgım bakmadıgım marka model kalmadı inanın. aslında vw golf alacaktım ama verecegım para karsılıgında alacagım donanım beni hiçmi hiç tatmin etmedi. düşünebiliyormusunuz 45 bin para verecem usb girişi olmayacak hız sabıtleme olmayacak esp olmayacak otomatık klıması olmayacak daha neler neler.. bunlara ragmen yinede bi tekrar bakıyım dedim vw ye. baktım golf namına hiç bi araba kalmamış. bende sinirlendim. dedim bu bi işaret heralde nissana bi ugruyalım dedik. hıc aklımızda olmayan model juke alıp cıktık. beni en çok etkıleyen donanımı oldu ve gösterişli yapısı. vw forumundada yazdım ama kimse inanmadı bana. tsi motor jettayı aracım sport modundayken geride bıraktım. aynı şekilde captiva ilede kapıstım oda geride kaldı. niye inanmıyorlar bana bilmiyorum. ama sport modunu öyle çok sıradan birşeymiş gibi sanıyorlar halbuki alakası yok. bende en başta sport sport dedıklerı ne olabilirki diyordum ancak gercekten normal yada eco secenegıne göre bariz bir şekilde araç atak oluyor. bi ara 170 yaptım ama ne ara o hıza geldim ben anlamadım. bu hızda bile rüzgar sesinin aracın içine girmemesi motor sesinin ise rahatsız edici düzeyde olmaması gerçekten güzel ayrtıntılar. ben bi seçim yapacaktım ya aracın içindeki döşeme kalitesine kanıp yeni astra yada golf alacaktım yada japon bir araba alacaktım. kalbimi değil mantıgımı ve aklımı kullandım bir japon aracı aldım. bence vw opel gibi markalar kalbinin sesini dinleyenlerin markaları. ancak kalp aldatıcıdır beyin ise gerçek olandır

    renk seçeneği olarak. bahsettiğiniz kırmızı dan tek bir renk var oda reklamda görünen kırmızı ama gerçek hayatta tabi o reklamdaki gibi parlak parlak ışıl ışıl değil :) bizzat yakından görmüştüm ama o renk dedikleri gibi şehrin haylazı gibi duruyor ben biraz ağır görünümlü bir renk istedim o sebepten füme rengini seçtim ancak katalogta ve ruhsatta metalik gri diye geçiyor halbuki alakası yok araç bildiğin füme. böylede bi enteresanlık var. istediğiniz rengi seçebilirsiniz tabi ancak ellerinde yoksa nezaman gelir onu bilemiyorum. ben bayide siyah beyaz kırmızı ve fümesini görmüştüm. en çok füme hoşuma gitmişti. donanım seviyeside tekna olunca dahada bi hoşuma gitmişti.

    şimdiden aracınız hayırlı olsun




    djnone kardeş çok teşekkür ederim bilgilendirme için..hayırlısıyla yaza alırım inşallah




  • vw dedikleri kadar var boşline diyorlar ya
  • Son yıllarda gördüğüm tasarımı en güzel otomobil.
  • Bugun bayiden aradilar.arac birkac gune gelecek sanirim.teslim almayi bekleyen arkadaslara simdiden hayirli olsun diliyorum:)
  • Nasıl yani juke da hem reklamdaki parlak kırmızı hemde bordo renk seceneği yokmu? sadece bir tane mi kırmızı renk seceneği var? Bayide bordo renk juke görmustum incelerken reklamdakıne hıc benzemıyor tanıtım katalogundakı kırmızıya da hıc benzemıyor. İlginç.
  • Merhabalar, 2007 model qq mu takasta vererek yepyeni kursun gri 1.6 sportpack mt. juke sahibi oldum. Araci bu gun teslim aldim daha dogru durust test etme sansim olamadi ama suratimda kocaman bir dulumsemeyle aldim ilk 15 km lik yolumu.
    Ilk izlenim vitesin konumu ve degisimi cok keyifli, aynalara bayildim, direksiyondaki kontrollere alisamadim, kullanim yuksekligi ve on kabin qq dan ufak ya da alcak degil bence. Yeni radyo cd ye bayildim usb den iphonu bagladim tanidi ve tum playlistlerimi gordu ayni iphone bluetoothlada bagli bir baktim ki kablo baglantisi olmadan da goruyor playlistleri sahaneymis :)

    qq da teknaya koyduklari otomatik katlanir aynayi ve yagmur far sensorlerini juke da tekna ve ustu olan sportpacke koymayan nissani kiniyorum bu ozellikleri ozliycem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.