Şimdi Ara

Just Cause: Mobile, Covid-19 sebebiyle seneye ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Just Cause: Mobile, Covid-19 sebebiyle seneye ertelendi



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Square Enix'in yaptığı popüler video oyun serisi Just Cause'ın mobil cihazlar için özel olarak geliştirilen yeni oyunu Just Cause: Mobile'dan üzücü bir haber geldi.



    Just Cause: Mobile Ertelendi



    Just Cause: Mobile'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre oyun Covid-19 sebebiyle 2022'ye ertelendi. Normalde oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyordu.  Just Cause Mobile, iOS ve Android için ücretsiz olarak yayınlanacak.



    Ayrıca Bkz.2021'in ilk yarısında dünya çapında mobil oyun gelirleri 44 milyar doları geçti





    Just Cause: Mobile'ın çıkışında 4 farklı mod bulunacak. Bunlar: Just Cause serisinden tanınmış karakterlerin de bulunduğu bir hikaye modunda, Firebrand adlı gizli bir programın üyesi olarak Darkwater güçlerine karşı savaşacaksınız. Bir diğer mod olan çevrimiçi rekabetçi modda, 10 kişiden oluşan 3 farklı takım oluşturulacak ve ekip arkadaşlarınız ile bilrikte üssünüzü güvende tutmaya çalışacaksınız. 



    Üçüncü mod ise 4 kişiye kadar desteklenen co-op modu. Bu modda yine arkadaşlarınız ile birlikte size verilen görevi yapacaksınız. Son mod ise meydan okuma modu. Bu modda da kendi yeteneklerinizi test edebileceksiniz.




    Kaynak:
    https://www.ign.com/articles/just-cause-mobile-delayed-until-2022







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.