Şimdi Ara

just dance ve ps move

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kusura bakmayın öncelikle bilgi varsa ve ya açıldıysa ama just dance i bulamadım bir türlü playstation forumunda xbox da buldum.Bende ps4 var just dance oyununu bu gün inceledim ilk defa ve çok hoşuma gitti. Ancak hiç bilmiyorum bu move olayını. Just Dance sorunlu diyorlar ps da yardım edermisiniz bi. Kamera ve şu elde tutulan şey (adını bilmiyorum ) mi gerekiyor. Bu oyunların devamı gelir mi xbox gibi almam değer mi. Varsa konu kusura bakmayın tekrardan ama göremedim.



  • Sadece kamera yeterli diye okumustum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajın üzerinden 1 ay geçmiş ama cevap vereyim ben
    Just Dance çok güzel bir oyun. Tek başına veya arkadaşlarına oynamak için acayip zevkli bence. Kamera ve kaç kişi oynayacaksa o kadar move controller gerekiyor. Tek tek oynanırsa tek controller yeter. Ayrıca kilo vermek isteyen veya spor yapmak isteyenler içinde gayet tatmin edici. Oyun içerisinde kalori yaktıran özel bölümler var. Bence al, hem dans et hem spor yap. :)
  • Teşekkür ediyorum o zaman alamadığım bir cevaptı hala almadım çünkü controller ı sadece ps3 için gördüm 4 için move yazdığımda sadece kamera çıktı . Sadece kamera yetiyor mu oyun için ? Ve tek başıma sıkılır mıyım onu da merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kamera yetmez oyun için. Bir move controller ve bir kameraya ihtiyacın var. Tek başına sıkılmazsın bence. Puan kazanıp level atlamak bile var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nervous

    Sadece kamera yetmez oyun için. Bir move controller ve bir kameraya ihtiyacın var. Tek başına sıkılmazsın bence. Puan kazanıp level atlamak bile var.

    Tek başına kamera yeter ps4 için. Ds4'ler gerekli sensörlere ve kamera ile doğrudan iletişime geçme özelliklerine sahiptir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.