Şimdi Ara

K.K.LOJ.K.LIĞI İKMAL K.LIĞI AFYONKARAHİSAR'la alakali bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yerle alakali herhangi bi bilgisi olan var mi acaba?



  • özel mesajla cevapladım ama yinede diğer tertiplerinize bilgilendirme açısından özet geçeyim,

    Afyon ikmal komutanlığı çok güzel bir yer,
    çok rahat askerlik yaparsınız,

    orada sinema, kantin, fast food, atari salonu (street fighter, mustapha oyunları var) langırt bide pastane, bu son üçü aynı yerde,
    bunların hemen yan tarafında fast food var, eğitimlerden sonra ki istirahatinizin büyük bir kısmını burada geçireceksiniz, hey gidi günler bee.

    İkmal komutanlığında devrecilik yoktu, sizin dönemde olursa sizin şansınıza,

    Astsubayların en kralı Adem Astsubaydır, birde bölük komutanı var, kısa dönemden teskere bırakıp üst teğmen olan fikret Deveci diye biri, lanet biridir, yemin töreninden sonra sadece adem astsubay helallik istedi, kalplerimizi fethetti

    onbaşı-çavuşlar bizim dönemden kalmadır, değişen olmadıysa hepsi çok şeker arkadaşlar, mustafa onbaşı, mehmet atik onbaşı, ve adlarını unuttuğum diğer arkadaşlar hepsi pırlanta gibi, ama değişim olmuşsa bilmem, bu arada afyona giden arkadaşlardan ricam mehmet atik onbaşıya selamımı söylesin, beni hatırlaması için şunu söylerseniz hatırlar, ütü yaptırmak için çok arayıpta bulamadığı HEMDEN soyadlı benim,

    afyon ikmal komutanlığının yerini haritadan bakmak isterseniz maps.google.com adresinden arama çubuğuna "afyon general asım gündüz kışlası" yazın karşınıza çıkar.

    hepinize şimdiden hayırlı teskereler,

    son olarak terhis tarihiniz 12(+1 gün yol izni) günlük izin hakkınızı hiçbir şekilde kullanmazsanız 17 eylüldür. 2 gün yol izni alabilmeniz için kütüğünüzün afyona olan uzaklığı 800 km den fazla olması gerekiyor. bilmenizde fayda var.




  • Usta birliği burası çıktı, aynı yere gidecek arkadaşlar varsa haberleşelim.
  • Selamlar. Pm atmayı denedim ancak hata aldım. Benim de usta birliği burası çıktı. Mail ya da Pm atarsanız görüşürüz , mobilden girdiğim için hata alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kışla olarak mükemmel yer ancak komutanları bakımından sıkıntılı. tek ceza yemeyen, her kurala/emre uyan, ortalamanın üzerinde yaşı/cüssesi olan ve yaşına/cüssesine uygun davranan ben bile oldukça fazla sıkıntı yaşadım. köpek muamelesi görecek bazı rütbelilerin sebepsiz ve gereksiz aşağılamalarına maruz kalacaksınız. özetle sivilde silik olan, boyu yarınıza gelmeyen tiplerin egosunu tatmin ediyorsunuz. bölük komutanım uğur karagözü aklıma geldikçe içten bir şekilde anıyor ve kulaklarını çınlatıyorum. insanları askerlikten soğuttunuz. cimerdende sonuç alınmıyor, eldende pek birşey gelmiyor. hakkım haram olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.