Şimdi Ara

K750 de ilginç bir sorun!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.esato.com/logos/colour/k750themes.php?p=166

    Yukarıdaki adreste realradar adında bir tema var. Bunu telefona yükledim. Bir kaç gün sonra telefonumu şarj etmek istediğimde şarj cihazını telefona taktım telefonda şarj başlamadı. Herhalde şarj aleti bozuldu diye düşündüm. Telefonu usb den şarj ettim. Telefonculardan bir şarj cihazı alayım bari dedim. Fakat 3 telefoncu dolaştım denediğim bütün şarj aletleri telefonu şarj etmedi. Üstelik telefonu şarja taktığımda dönen radar teması donuyordu. Telefonun pilini çıkardım. Yeniden taktım düzelme yok. Sanırım telefona servis yolu göründü dedim. Neyse bir kaç gün sonra yeniden şarjı denedim yine şarj olayı yok. Bu arada temadan sıkıldım. Başka bir tema yükledim. Aradan birkaç gün daha geçti son kez şarjı deneyeyim olmazsa artık servise vereyim dedim . Baktım bu sefer telefon şarj oluyor. Aklıma geldi radar temasını yüklemek. Telefonu şarjdan aldım radar temasını yükledim tekrar şarja taktım yine şarj yine yok. Başka tema yükledim şarj olayı oluyor. Valla garip bir durum. Bu temayı siz de dener misiniz sizde de aynı durum oluyor mu?







  • Temayı telefona attım ve kurdum. Senin söylediğin aksaklık olmadı. Her zamanki gibi şarj oluyor.
  • Şarj oluyordur fakat ekranda gözükmüyordur.

    Belki yazılımla alakası olabilir.

    Benim versyon sondan bir öncekinde yüklemeler sırasında yükleme çubuğunun içi hiç dolmuyordu. Son versiyonu yükledim bu sorun ortadan kalktı.

    Belki öyle olabilir...
  • Cihaz şarz oluyor arkadasim, temanin yazilimindaki bir "bug" (hata) dan dolayi bazi versiyonlarda sarz gostergesini karantinaya aliyor- engelliyor bu tema.. arka planda cihazin sarz oluyor kisaca, merak etme...
  • Sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.