Şimdi Ara

K750 DEKI SORUNLAR/BUGLAR K750 ALMAK ISTEYENLER MUTLAKA OKUSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadasım neden bu kadar heyecanlısın anlayamadım ya. arkadas kendi basına gelen bi olayı anlatmıs ilgilenenlere dikkat cekmis direkt telefonu karalamamıski sadece alacak olanlara bir öneride bulunmus. bunda büyütecek ne varki.topigi bastan sona okudum. rainbow arkadas dogru soylemis. ama gren senin tarzın hic hos degil bana göre.
    bir telefon icin bu kadar tartısmaya gerek varmı yaa 3 günlük dünya arkadaslar. niye kırıyoruz birbirimizi 3 kuruşluk telefon icin.
    quote:

    Orjinalden alıntı: gren

    almayın kardeşim k750i falan boşverin salayın gitsin .... k750i almanız şart değilki
    quote:

    Orjinalden alıntı: Akinci

    Bir cihazın özellikleri ne kadar çoksa problemlerinin de doğru orantılı olarak çok olma ihtimali normal. Ben de k750 almayı düşünüyorum ama bekleyeceğim.






  • Ben insanlari anlamiyorum ya gercekten. Ya bu k750 nin cok güzel özellikleri olabilir,piyasadaki en iyi telefon da olabilir herseye varim ama benim basima gelen bu sorun bu forumda olmasa da baska insanlarin da basina geldigi icin sizinle paylasmak istedim,parasi kiymetli olup her ay telefon degistiremeyen insanlara ulasmak istedim yani bütün amacim sizi bilgilendirmekti. Bir telefonun problemlerini söylemek onu karalamak demek degildir eger ben söyle deseydim "aldim telefonu 1 ay kullandim,simdi kamera acilmiyor igrenc bi telefon" gibi bisey yazsaydim tepkilerinizi anlardim ama su an hakaten anlayamiyorum. "Bu forumda kimsenin basina gelmemis sen sanssizsin" diye mesaj geliyor.Böyle bir mantik olabilir mi? Sen aldiginda ayni sorunun sende görülmeyecegi ne malum? Neyse nasil ki insanlar su özelligi var bu özelligi super gibi mesajlar yaziyorsa ve bu ne kadar normalse ben ve bircok insanin da karsilastigi sorunu yazmasi o kadar normal.




  • Unbreakable haklısın. İnsan göze alrsa sorunu olsa bile bir aleti kullanır. Örnek sx1 sorunlu olmasına rağmen çok kişi gülü sevdiği için dikenine katlanıyor.
    Kırıcı veya fazla alıngan olmadan fikir alışverişini sürdürmek lazım. Bu forumlar bunun için var.
  • yüreğime su serpildi bu telefon haklkında kuşkularım vardı.....ohhhhhhhhh daha sonra daha sonra......olmadı w800 bakarız



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Akinci

    Unbreakable haklısın. İnsan göze alrsa sorunu olsa bile bir aleti kullanır. Örnek sx1 sorunlu olmasına rağmen çok kişi gülü sevdiği için dikenine katlanıyor.
    Kırıcı veya fazla alıngan olmadan fikir alışverişini sürdürmek lazım. Bu forumlar bunun için var.
  • Bazi arkadaslar bi tarafimdan sorun uydurdugumu söyleyen maillar atmislar bana. Güzel kardeslerim bakin alin size linkhttp://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=95176&r=a bunun gibi arastirirsaniz daha cok bulursunuz. Ben basima gelen bi olayi burdaki insanlarla paylasip,dikkatlerini cekmek istedim.Gerisi,inanmasi yada inanmamasi tamamen size kalmis...
  • tabıkı basına gelen bır olayı anlatabılırsın..bende olumsuz bır yonunu yazmıstım..ama sen genelleme yapıyorsun..bu yanlış..sende oldu bende yok hadı ne olucak nasıl bır genelleme bu...
  • Simdi söyle bir olay var,eger bu sorun benim basima gelseydi ve baska kimsede olmasaydi sana sonuna kadar katilirdim ama biraz arastirinca benim basima gelen sorunun noktasi,virgülüne aynisi diger ülkelerdeki insanlarin basina geldigini görünce ve forumlari okuyunca,ardi ardina cikarilan firmware leri gördükce bazi K750 lerde sorun oldugunu anladim ve bu nedenle genelledim ama hicbir zaman k750ler bozuk almayin demedim ben aklinizin bi kösesinde bulunmasini istedim. Bu arada sürekli cevap geliyor bu yazdigim mesajlara iste bu forumda bu telefonu kullanan 25 kiside hicbir sorun yok sen sanssizsin diye,arkadaslar daha k750 Türkiye'de piyasaya girmedi,kendiniz söylüyorsunuz daha 25 kiside var bu forumda. Beni yazdigim seylerden ötürü yargilayip,telefonu koruyacaginiza söylediklerim icin sunu düsünün,Ya doğruysa...

    quote:

    Orjinalden alıntı: SİMBA

    tabıkı basına gelen bır olayı anlatabılırsın..bende olumsuz bır yonunu yazmıstım..ama sen genelleme yapıyorsun..bu yanlış..sende oldu bende yok hadı ne olucak nasıl bır genelleme bu...




  • bak bende bır hata buldum k750de..vıdeoda..bunuda k750 w800 topıgınde paylastım..bu topıkte ılk k750 alan bendım...kımse bana tepkı gostermedı cunku ben genelleme yapmadım..boyle bır sorun var bende dedım..alırken buna dıkkat edın dedım..sende boyle desen kımsenın sana tepkı gosterıcegını sanmam..
  • arkadasim bak yeter sabrimi zorluyosun ama,sana nedenleriyle acikliyorum,sadece bende degil,noktasi virgülüne ayni sorun bir sürü insanda var, bak link veriyorum,kendinde biraz arastirarak bulabilirsin daha, bilmiyorsun ingilizce herhalde hala bunca seye karsilik cevap yazdigina göre lütfen bi önceki yazdigim mesaji oku.http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=95176&r=a

    quote:

    Orjinalden alıntı: SİMBA

    bak bende bır hata buldum k750de..vıdeoda..bunuda k750 w800 topıgınde paylastım..bu topıkte ılk k750 alan bendım...kımse bana tepkı gostermedı cunku ben genelleme yapmadım..boyle bır sorun var bende dedım..alırken buna dıkkat edın dedım..sende boyle desen kımsenın sana tepkı gosterıcegını sanmam..




  • 1mılyon telefon satıldıysa bunun 100bınınde sorun olması yınede genelleme yapma hakkını vermıyorkı..

    senın yaptıgın karalamaya gırıyor..
  • evet bu konuyuda fazla uzatmayalım..benım gorusum bu..ıyıgeceler...
  • Ciktimi her yerde sattimi 10 milyon, Türkiye'ye daha gelmedi daha bircok ülkede cikmadi ona ragmen bu kadar insanda bu sorun var ama herkeste olacak diyede bi kaide yok ama bazi hatali üretimlerin oldugu da bir gercek.Sen telefoncuydun galiba ve satmamaktan korkuyorsun anladigim kadariyla yoksa bu kadar kör,duyarsiz ve anlayissiz olunmaz.Hala karalama yaptigimi yaziyorsun ya diyecek laf bulamiyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: SİMBA

    1mılyon telefon satıldıysa bunun 100bınınde sorun olması yınede genelleme yapma hakkını vermıyorkı..

    senın yaptıgın karalamaya gırıyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrahyaz

    Ciktimi her yerde sattimi 10 milyon, Türkiye'ye daha gelmedi daha bircok ülkede cikmadi ona ragmen bu kadar insanda bu sorun var ama herkeste olacak diyede bi kaide yok ama bazi hatali üretimlerin oldugu da bir gercek.Sen telefoncuydun galiba ve satmamaktan korkuyorsun anladigim kadariyla yoksa bu kadar kör,duyarsiz ve anlayissiz olunmaz.Hala karalama yaptigimi yaziyorsun ya diyecek laf bulamiyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: SİMBA

    1mılyon telefon satıldıysa bunun 100bınınde sorun olması yınede genelleme yapma hakkını vermıyorkı..

    senın yaptıgın karalamaya gırıyor..





    ben gercek rakamlardan bahsetmedımkı...mısal örnek verdim..bu arada ben telefoncu degılım..fınans sektorunde calısmaktayım...




  • evet bazı versiyonlarda bug olabiliceği dogrudur ilk cıktıgında k700 almıştım bilindiği gibi şarj problemi vardı 1 gün zor gidiyodu firmware değişince düzeldi o yüzden k750nin de bazı ilk versiyonlarında olabilir hatalar
  • Arkadaşın telefonunda karşılaştığı sorunları bildirerek bunları bizlerle paylaşması bizleri bilgilendirmesi güzel. Bu telefonu satın almayı düşünenlerden kimi bu şanssızlıktır her telefonda olmaz diyerek telefon alma kararından vazgeçmeyecek, kimi daha ihtiyatlı davranarak biraz daha bekleyecek. Yani arkadaşın uyarıları herkeste farklı etki yapacak, arkadaş belki haklı belki haksız çıkacak.Ama sonuçta telefonu satın alırken son kararı kendiğimiz vereceğiz . O nedenle arkadaşın yorumlarına neden tahammül göstermiyorsunuz ? bir ürün sadece iyi yanlarıı ile değil tüm yönleri ile bu forumda tartışılmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 30 Haziran 2005, 9:56:52 >
  • kaç gündür bekledim ama sonunda dayanamadım.Herkes ayrı telden çalıyor.bir sorun yaşanmışsa bunu belirtmek tabii ki haktır ama K750i topiğinde zaten herkes sorunlarınıda tartışırken ,yeni bir topik açıp,bu tel hatalı üretimdir ,almayın GİBİ bir hava estirmekte doğru değil.Zira saçma sapan biride çıkmış yeni bir topik açıp yok DPİ sayısı düşük vs.diye atıp tutmuştu.
    Varsa bir durum K750i topiğinde paylaşmak lazım ve çıkan sonuca göre ne yaparsa yapsın insan.
    Yabancı forumları bende okudum.Bir-iki kişide görülmüş bir sorun ve Avrupada onbinlerce satılmış bir cihaz bu.Yani kesinlikle genelleme yapılamaz.zaten firmware ile sorunlar giderilip tel mükemmel işleyişe getiriliyor.Bunu olumsuz bir durummuş gibi göstermekte saflıktır.
    Son söz "Sabrımı taşırıyorsun" gibi mesaj yazmak kimsenin haddi değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 30 Haziran 2005, 10:26:50 >
  • Akadaşlar bu tip karalama kampanyalarına inanmayın. Telefonu çekemeyenlerin yaptığı işler bunlar. Bu adamı gidin bulun kesin Nokia kullanıyordur. Buraya daha fazla mesaj yazmayalım ki kapansın. K750 kusursuzdur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scrtlg

    Akadaşlar bu tip karalama kampanyalarına inanmayın. Telefonu çekemeyenlerin yaptığı işler bunlar. Bu adamı gidin bulun kesin Nokia kullanıyordur. Buraya daha fazla mesaj yazmayalım ki kapansın. K750 kusursuzdur.



    ya kardeş sen ne kadar fesatsın.Adam size iyilik etmeye çalışıyo sen ona yok bu çekemiyo filan diyosun.Adam sana alma demiyoki al da biraz bekleyin diyo.Adam size iyilik etmeye çalışıyo sen ne diyosun.Her telefonun ilk sürümlerinde hata wardır o size bunu anlatmaya çalışıyo.Sen telefonu ne kadar tanıyosun ki kusursuz diyosun.
  • Körü körüne Bir markanın yada bir modelin fanatikliğini yapmayalım. Kusursuz olduğunu nereden biliyorsun ? al işte adam da kusur çıkmış.Bırakın da düşüncelerini paylaşsın, almak isteyenlere yol göstersin, alıcılar buna göre karar versin.Bu arkadaşın yaptığının neresi kötü, benzer sorunlara başka forumlarda da rastladığını söylemesi bunun rastgele bir sorun olmadığını göstermektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 30 Haziran 2005, 14:03:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.