Şimdi Ara

K750i BATARYA SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim telefonun pili artık 1,5 2 gün gidiyor. Sadece bataryayı değiştirsem düzelir mi? Değiştiren arkadaşlar hangi tip batarya (orj.ya da yan sanayi) almışlar. memnunlar mı acaba?



  • Pil zamanla şarj tutma kapasitesini yitirir ve bekleme-konuşma süresinde azalış gözlemlenir. Yeni pil ile problem çözülecektir. Yan sanayi pil almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • bende yan sanayi pil almanı kesinlikle tavsiye ediyorum ama sadece emin olduğun yerlerden. bende k700 var, orjinal bataryası için kvk 40euro civarı bi fiyat istemişti bende gittim 5milyona bi yansanayi pil aldım (ama telefon parçalarını sürekli aldığım yerden) bir yıla yakın oldu alalı ve hala daha sapasağlam, benim kullanma şartlarım altında ki ben çok konuşurum ortalama 3gün gidiyo pil... bir örnek daha veriyim, t28 i bilirsiniz, eski model kapaklı bi telefon. bunun orjinal pili yani telefonu sıfır kutusundan çıkardığında tam şarj ile bekleme süresini 63saat gösterir, ben yine gittim o 5milyonluk pillerden aldım ve 7-8 aydır kullanıyo olmama rağmen hala daha 78 saat bekleme süresi var şarj dolu iken konuşmanın kapanması gibi bi sorun da çıkarmıyo yani. firma ismi vermek reklam oluyo diye forumda yasak mı bilmiyorum onun için firmanın ismini vermiycem ama sirkeci taraflarına bi göz atın derim




  • eywalla sirkeci tarafına yolum düşer düşmez bakıcam. Ama k750i orjinali 19 dolar falan galiba. Ama gözüme kestirirsem yan sanayide alabilirim 5 ytl ile ne kaybedicem? Telefonu diyenler olabilir ancak benimki artık bayaa eskidi sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.