Şimdi Ara

K750İ SORUM VAAAR ARKADAŞLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 550 YTL PARAM VAR VE GALİBA BU FİYATA ALABİLECEĞİM EN İYİ TELEFON ARKADAŞLAR YALNIZ BU TELEFONDA RESİMLİ TELEFON DEFTERİ VAR MI ACABA , JOYSTİC VEE EDGE DIŞINDA BİR KUSURU VARMI? ÇOK TŞK EDERİM...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: dilay02

    550 YTL PARAM VAR VE GALİBA BU FİYATA ALABİLECEĞİM EN İYİ TELEFON ARKADAŞLAR YALNIZ BU TELEFONDA RESİMLİ TELEFON DEFTERİ VAR MI ACABA , JOYSTİC VEE EDGE DIŞINDA BİR KUSURU VARMI? ÇOK TŞK EDERİM...


    Evet resimli telefon defteri var.
    Bluetooth da sorun var bildiğim kadarıyla.Çoğu bundan şikayetçi.Açınca,telefon kendi kendine kapanıyor açılıyor yada bluetooth açılmıyor falan saçmalıyor telefon..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

    Bluetooth da sorun var bildiğim kadarıyla.Çoğu bundan şikayetçi.Açınca,telefon kendi kendine kapanıyor açılıyor yada bluetooth açılmıyor falan saçmalıyor telefon..


    Bunu genellemek doğru değil, çevremdeki hiç bir k750i'den böyle bir problem duymadım -kendi telefonum dahil olmak üzere- belki yazılımları çoook eski olan telefonlarda bu olabilir ama yeni cihazlarda böyle bir sorun yok. Garantili, orijinal ürün alacaksanız yazılım için ücretsiz desteği SE Yetkili Servislerinden alabiliyorsunuz.

    Joystick için de aynı şey geçerli, yakın zamanda üretilen partilerde böyle bir sorun yok artık eskiden/önceden üretilen serilerin bazılarında olduğu gibi.

    Olumsuz tüm özellikler, cihazın kasasının pek dayanıklı olmaması etrafında toplanıyor... Özellikle gümüş kısım kolayca aşınabiliyor, en ufak bir darbede. Quickshare yazısının olduğu bölüm de çok dayanıksız. Arka kapak bazı telefonlarda esnek olduğundan sesler çıkarabiliyor (ama yine hepsinde değil)

    Ama fiyat/performans olarak hala rakipsiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :://riDDler -- 9 Ekim 2006; 0:39:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.