Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lalabaytr
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.228
Cevap
276
Favori
3.124.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türksat'ın yapacagı iş bu kadar olur.kutularıda yapacagı iş anlayışıda bu kadar işte.



    Sonrada ugraş dur işin yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ussuz


    quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    Gece 2'den sonra kotadan sayılmaması gerekiyor.

    AKN'yi geçerseniz hızınız 16 mbps'e düşecek. Ek ücret ödemeyeceksiniz. Asıl sorun taahhüt bitince başlayacak. AKN'li tarifeler kalktı. Tarifeler kotalı tarifelerin fiyatları da yüksek. Kotayı aşarsanız ilk başta GB başı 2 TL idi. O,50 TL'ye düşürdüler. Yine yüksek. 20 GB'ı 10 TL'ye geliyor. 50 GB harcasanız 25 TL'ye geliyor. AKK tarifesi olmayacağı için gece ücretsiz indirme şansınız da yok. Sınırsız tarifelerin fiyatı çok yüksek. Akıllı sınırsız tarifeler var. 25 mbps tarifesinde akşamları 10 mbps'e hız düşüyor. 19-24 arası. Kotalı seçseniz aşmayacağınız kotanın seçilmesi gerekiyor. Onun da garantisi yok. Sınırsız çok pahalı. Akıllı sınırsız AKK'den hem pahalı hem de koşulları şimdikinden kötü.i

    Üstadım Kablonet bitti ama buraya yazınca bazı arkadaşlar durumdan rahatsız olduğu için artık bende yazmıyorum. Kablonet'in yıllarca savunuculuğunu yaptım sayısız abone kazandırdım, eşi dostu hep ADSL'den kurtardım Kablonet abonesi yaptım ama taahhüdü bitmek üzere olan arkadaş ve tanıdıklar var şimdi ne yapacağız dediklerinde suratlarına bakacak yüzüm olmadığı için cevap veremiyorum.

    Bunu Türksat Kablo'ya da anlatmaya çalıştım ama yeni yönetim bu şekilde uygun görmüş ve böyle devam edilecek diyorlar. Eski sisteme dönmesi içinde 12 gündür uğraşıyorum ama oluşan toplulukta etkili olamıyor Türksat'ın eskiye dönme niyeti yok.

    Ben çok yakında Türknet'e kaçacağım. Benim gibi 15 yıldan fazla abone olan sadık müşteriyi ve gönüllü reklam yapan birini de istemediği halde zorla kaçırdıklarına göre bu kurumun daha da büyümesini istemediklerini düşünmeye başladım. İnşallah bu kurum eski günlerine döner ve güzel hizmetleri ile insanları mutlu etmeye devam eder.

    Taahhütü bitenler tarifesini 2019 başına kadar kullanmaya devam edebiliyormuş ama tarifeye göre 10-20 Tl civarı farkla. İnternet sitesinde böyle yazıyor fakat şöyle birşey var kablo tv eski adıyla teledunya bu ücretlere dahil mi onu bilmiyorum.

    10 TL olsa iyi ama öyle değil. Örneğin 55 TL'lik Teledünya üst paket + Uydunet 20 Mbps 75 GB AKK'li bir paketi kullanıyorsunuz ve taahhüdünüz bitti. Bu 55 TL'lik paketin 11 TL'si Teledünya üst paketti. 44 lirası ise İnternet'di.

    44 liralık internet %30 zamlanıyor ve 57 TL oluyor. Teledünya üst paketi 11 TL'den 23 TL'ye çıkıyor. Cebinizden 55 TL fatura ücreti çıkarken faturanız 80 liraya çıkıyor. Bu ortalama bakkal hesabı oldu ama kısaca diğer paketlere de uygularsanız paketine göre en az 25 TL artıyor. Yüksek AKK'li paketleri kullanıyorsanız o zaman aradaki fark daha da açılıyor.

    Kısacası mantıklı bir iş değil. Müşteri hizmetlerini ararsanız taahhütten sonra nasıl bir ödeme yapmanız gerektiği konusunda az çok bilgi veriyorlar.

    Bu fiyatları müşteri hizmetleri mi söyledi? Biz şuan 39 tllik bir paket kullanıyoruz 25mbps 50gb akn + temel paket. Sitede bu paket için taahhüt sonrası 49tl denmiş ama işte teledunya dahil mi onu tam anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz bitince 49,99 TL internet hizmeti için Kablotv temel paket içinde 17,99 TL ödeyeceksiniz. 67,98 TL fatura ödemeniz gerekecek. Faturanız 39 TL'den 68 TL'ye çıkacak. 150,250 akn'li paket sahiplerinin ödeyeceği ücret taahhütsüz devam edeceği için 100 TL'yi buluyor.
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    Benim taahhütümün bitmesine var. Kullandığınız internet paketi ve kablotv paketini söylerseniz taahhüt sonrası ödeyeceğiniz faturayı hesaplayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    Benim taahhütümün bitmesine var. Kullandığınız internet paketi ve kablotv paketini söylerseniz taahhüt sonrası ödeyeceğiniz faturayı hesaplayabilirim.

    Ben ayrılıyorum üstadım artık devam etmeyeceğim ama hesaplayabilirsiniz benim taahhüt bitmek üzere. Ussuz arkadaşımıza da yardımcı olabilirsiniz.

    Maksimum Keyif Kampanyası 2015

    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,335,maksimum-keyif-kampanyasi

    Şu an 25 Mbps’e kadar 150 GB Ekosınırsız İnternet + KabloTV Üst Paket + Sinema Paketi + Analog KabloTV paketini kullanıyorum. Fiyatı 60 TL.

    -----------------------------

    Çifte Fırsat Kampanyası (2016)

    Aile eşrafı da 10 Mbps’ye kadar 75 GB Ekosınırsız + KabloTV Üst Paket + Analog KabloTV paketini kullanıyor. Ücret 44 TL.

    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,357,cifte-firsat-kampanyasi-2016

    -----------------------------

    Zahmet olmazsa bu ikisini hesaplayabilirsiniz.

    Maksimum Keyif Taahhütsüz Fiyatı:

    69,99 TL internet+ 12,99 Vizioon Sinema+ 25,99 Üst Paket=108,97 TL taahhüt vermeden devam ederseniz ödeyeceğiniz fatura.

    TV'na iki sene taahhüt verirseniz internet taahhütsüz devam etmek zorunda akn'li kullanacağınız için. 69,99 internet+ 29,97 TL üst paket ve vizioon sinema paketi = 99,96.

    25 mbps akıllı sınırsıza gerçerseniz üst+vizioon 2 yıl taahhütle 81,97 , 3 yıl taahhüt verirseniz sinema 2 yıl 71,97.

    Çifte Fırsat Kampanyası Taahhütsüz:

    49,99 TL internet+ 25,99 üst paket= 75,98 TL aile eşrafının taahhütsüz ödeyeceği fatura.

    TV'na iki sene taahhüt verirlerse internet akn'nin devam etmesi için taahhütsüz 49,99 Tl internet+22,99 internet= 72,98 TL.

    3 TL için 2 yıl taahhüt vermeleri ne kadar anlamlı bana kalırsa anlamsız. Aile eşrafı içi 1 yıl sonra sınırsız ucuzlarsa geçiş de tv taahhütü olduğu için daha zor olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    Taahhütünüz bitince 49,99 TL internet hizmeti için Kablotv temel paket içinde 17,99 TL ödeyeceksiniz. 67,98 TL fatura ödemeniz gerekecek. Faturanız 39 TL'den 68 TL'ye çıkacak. 150,250 akn'li paket sahiplerinin ödeyeceği ücret taahhütsüz devam edeceği için 100 TL'yi buluyor.

    Anladım teşekkürler. Bu şekilde de yinede diğer servis sağlayıcılara göre ucuz duruyor gibi. Sanırım biz kullanmaya devam ederiz, belki sadece teledünyayı almayız. Zaten bence bu böyle devam etmeyecek bana kalırsa tekrardan bir düzenleme yaparlar çünkü bu şekilde çok fazla müşteri kaybederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. 150 GB,250 GB AKN'li paket yerine 50 GB AKN'li pakete taahhüt vermeniz sayesinde çok yüksek fatura çıkmayacak. 25 GB AKN'li taahhüt veren sizden daha avantajlı.AKN'si çabuk bitse de 16 mbps sınırsız kullanıyor gibi olacak. Diğer servis sağlayıcılarının fiber hizmet sunmadığı yerde oturuyorsanız daha avantajlı olabilir. 2018 sonunda AKN tamamen kalkınca nasıl bir düzenleme olacak belli değil. Analog yayının sona erme tarihi de belli değil Teledünya(Kablo TV) almadan kullamadan sadece internet abonesi olabilecek misiniz o da belli değil. Bu şekilde devam etmemeleri gerekiyor. Çok sayıda aboe kaybı yaşanır. 150 GB,250 GB AKN taahhütü veren aboneler o fiyatı ödemek yerine diğer servis sağlayıcılarına geçmeyi düşünür. Çünkü fiyat açısından daha avantajlı. Taahhüt verecekseler de akıllı sınırsız tarifelerini düşünürler. Yeni düzenleme kesinlikle gerekiyor. Çok fazla müşteri kaybı yaşanır. Gelir azalınca kanalın kalması için ödeyecekleri parayı aboneden çıkarmaları gerekecek. Zam yaparlarsa daha çok müşterinin kaçmasına neden olacak. Düzenleme yapılıp uygun fiyatlarla hizmet verirlerse abone sayısı artışı devam eder. Daha çok gelir ederler.Hem Turksat hem müşteri kazançlı çıkar.
  • Taahhütüm bitince bırakıp TURKSATa geçmeyi düşündüğüm Turkcell, cep telefonu numarasını taşıyarak, Turkcel TV + giriş veya aile paketi ilaveli tüm kanallar açık (ilave 10 TL) fiyatları ilk daha uyguna geliyor. Hızda 25GB sınırsız, AKK sız. Kalite çok yüksek. TV içeriği daha iyi, çok net ve fonksiyonel. Durdur, geri al, 24 saat geriye git, kayıt et, salondan ücretsiz film izle gibi...

    TURKSAT çok müşteri kaybeder. Şu kampanyalara bakar mısınız? İster Turkcel TV+ ile, ister yalnız numara taşıyarak.

    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hem-evden-hem-cepten?place=menu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 14 Mayıs 2017; 11:23:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Başka sorunuz bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım.

    TV taahhütlerinde büyük indirimler yok. 9 TL inse bile 40 TL fazla ödemeniz gerekecek.

    Kablonet kısmında dile getirdim. 100 güldüren tarifeye akıllı sınırsızları da koysalar hiç olmazsa düşünülecek ekonomik kampanya getirilmiş olur. 69,95 TL'ye 25 mbps akıllı sınırsız (akşamları 10 mbps ama yine de idare ederiz) üst altın sinema var. Kabloses 50 dk var. O verilmese de olur. 15 mbps sınırsızın kampanyalı fiyatı bile çok yüksek. ADSL hızını tvla birlikte 129,99'a sunuyorsun. Turk.net ADSL 16 mbps sınırsızı 59,99'a sunuyor. KablloTV başlığında farklı servis sağlayıcı adı vermeyi de doğru bulmuyordum. Karşılaştırma yapılabilmesi açısından isim vermek zorunda kaldım.

    Zam miktarı yüksek. Bir tek 25 mbps 25 GB AKKli aboneler taahhütsüz devam etseler de zamdan çok etkilenmeyecekler. Bizim gibi 150 GB,250 GB AKK'li çok fazla etkiliyor. 50,75 GB AKK'lileri de etkiliyor. 30 TL fazla fatura ödemek zorunda kalacaklar.
  • Neta cihazların yeni yazılımı İstanbul' da data kısmına bugün eklendi.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 15 Mayıs 2017; 21:36:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    TÜRKNET yapa destekliyorsa daha mantıklı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 15 Mayıs 2017; 23:5:36 >
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    En yavaş 16 mbps sınırsız veriyor. İnşallah Türksat hatasından döner.
  • Selam millet,



    Uyduların güncelleneceği söyleniyor. Bu güncellemeler ne zaman gelir? Bununla birlikte güncelleme de ne gibi değişiklikler olacak? Örneğin kanal sıralaması düzelecek mi? Ya da belgesel kanallarında oluşan ses dublajlarını kendi kendine değiştirmesi artık bitecek mi? Alt yazılarda bazen oluşan sorunlar vs. vs.



    Bilginiz varsa yazarsanız mutlu olurum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür NtvSpor HD kanalında acayip bir karıncalanma mevcut. Çıldırmak üzereyim. Başka hd kanallarda yok sadece Ntvspor.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    benim fatura 40 liradan 68 liraya çıkıyor nasıl bir pazarlama anlayışları varsa hiçbir şey yokmuş gibi şikayet ediyoruz fiyatlarımız bunlardır diyor yeni kampanya olursa sitede duyurulur papağan gibi tekrar ediyorlar alanda satanda memnun değil ama hatalarına devam etmekte ısrar ediyorlar
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    yayındandır... uydu alıcısı ile uydudan izleyen tanıdık varsa bak... ki TURKCELL TV+ ile bakınca sorun yok... sinyal seviyesine baktın mı? bulunduğun bölgedeki yayını veren sunucuda sorun olabilir her kanalın kendi sunucusu var... o karıncalanma arızaya işaret... kablo tvdekilerin sorunu bu...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Teledünya var hocam hem ofiste hem evde. Aynı sorun ofistede var. Sinyal seviyesinde sıkıntı yok gibi. S : %50 K : %80 civarı. Birkaç gün daha beklicem düzelmezse bakıcam bi çaresine.
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Faturalar da epey artış olavcak. Yeni düzenleme yapılması gerekiyor. Yeni kampanyalar sunulması gerekiyor. Yoksa başka firma arayışına girecek olan çok sayıda müşteri olacak.
  • İstanbul Avrupa, Kral TV listede şu an için yok. Sizde de var mı böyle durum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    Faturalar da epey artış olavcak. Yeni düzenleme yapılması gerekiyor. Yeni kampanyalar sunulması gerekiyor. Yoksa başka firma arayışına girecek olan çok sayıda müşteri olacak.

    amaç zarar ettirilip araplara sattırmak mı acaba?

    Zaten daha geçen ay varlık fonuna devredilmişti
  • 
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.