Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1694. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: delibozuq , delibozuq
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.235
Cevap
276
Favori
3.124.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Fatih de televizyon ve internet hizmeti alamıyorum. Sorun bizde mi yoksa sistemde mi sıkıntı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunca yılın belediye çalışanıyım (hatta su kanal idaresi) ömrümde böyle saçmalık duymadım, her rögar kapağı (manhole) kanalizasyon değildir, yağmur suyu, atıksu, doğalgaz, telekom, turksat, vodafone için ayrı ayrı bir çok rogar kapağı bulunur, siz kazı yapmadan kendi rögarları arası kablo çekiyorlar demeye çalışmıssınız, evet turksat kendi rögarı ve hatta ptt döneminde kalan bazı telekom ile ortak rögarlarda kazısız kablo çekiyor ama bunlar kanalizasyon değildir kablo manholüdür...
  • evet siz yanlış değerlendirmişsiniz, o dipteki birikinti suyu, akan bir su olsa türbülansın yarattığı izler belli olurdu akıştan dolayı, metropol alanlar içerisinde yer alan tüm içme suyu, atıksu ve yağmur suyu rögarları ilgili belediyesinin su kanal idaresi mülkiyetindedir, dolayısıyla kamu malıdır, hiç bir suretle özel yada kamu olsun amacı dışında kullanılması mümkün değildir, olmaz ama içinden pis suyun aktığı bu hatlara ola ki kurumlar fark etmeden böyle bir döşeme yapmış bir teknik ekip var ise hidrolik kesite müdahale edildiğinden dolayı taşkın, atık suyun geri tepmesi gibi sorunlara yol açarsınız ve tespiti halinde kurumunuzu rücu edilir.

    ayrıca kusura bakmayın ama öyle iddialı açıklamalar yapıyorsunuz ki sessiz kalmak ne mümkün, "kanalizasyon sisteminde sadece atık su bulunmaz" bu nasıl bir öz güvendir, yazdıklarınızdan konunun uzmanı inşaat yada çevre mühendisi olmadığınız aşikar, ama siz nasıl böyle iddialarda bulunuyorsunuz hayret ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 11 Eylül 2018; 22:54:43 >
  • neyse fazla uzatmanın gereği yok, son olarak eğer ola ki gerçekten dediğiniz gibi kanalizasyondan kablo geçiren birileri var ise
    "metropol alanlar içerisinde yer alan tüm içme suyu, atıksu ve yağmur suyu rögarları ilgili belediyesinin su kanal idaresi mülkiyetindedir, dolayısıyla kamu malıdır, hiç bir suretle özel yada kamu olsun amacı dışında kullanılması mümkün değildir, olmaz ama içinden pis suyun aktığı bu hatlara ola ki kurumlar fark etmeden böyle bir döşeme yapmış bir teknik ekip var ise hidrolik kesite müdahale edildiğinden dolayı taşkın, atık suyun geri tepmesi gibi sorunlara yol açarsınız ve tespiti halinde kurumunuza rücu edilir". kısmını tekrar belirtip noktalamak istiyorum.
  • KANAL gelmeyince KANALIZASYON tartisilir olmus platform da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üslubumu çok iyi bilirim👍.yapılanlar karşısında türksat sessiz kalmakta insanları magdur etmekte ne yazıkki benim düşünceme göre içi boş bir platform.
    Ne kalite var,ne çitasını yülkseltti ,nede kaliteli işlere imza atti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da Animaux kanalı yine yok. Eski yayın yaptığı uydu frekansında no signal yazılı yayını yine aktarmaya başladılar. Otomatik sistemleri olabilir. Eski frekanstaki no signal yazılı yayın neden aktarılsın.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    İki gündür İstanbul' dada 131. Animaux kanalında yayın yoktu. Sosyal medyadan sorunu bildirdim. 1-2 saat sonra kanalda sorun giderilmişti. Sizde sosyal medyadan sorunu iletin isterseniz tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sosyal medyadan da sorunu bildirdim.
  • Ankara'da diğer illerden farklı frekanstaki yayını aktarıyordu. İngilizce seçeneğinde Türkçe yayın, Türkçe seçeneğinde Fransızca yayın vardı. Hatta forumda da yazmıştım. birkaç kez düzelttim. Çekim daha iyi zannederim,bu frekanstaki yayına dönüyorlardı. Diğer yayında Dolby ses İngilizce,Türkçe,Fransızca yayın var. Aktarılan frekanstaki yayın sona erdi. Yayında no signal yazısı var. Hotbird 13B'de yayın varış. Büyük ihtimal o yayın sona erdi. Söylediğiniz frekanstaki yayını vermeleri gerekiyor.
  • Bizim frekanstaki yayın kalitesi görüntü daha kötüydü. Onun dışında Türkçe dil seçeneğinde Fransızca çıkma sorunu vardı. Ben söyleyince size verdikleri frekanstaki yayın aktarıyorlardı. ,düzeltiyorlardı. Sonrasında eski frekansa dönüyorlardı. Otomatik sistem mi var bilemeyeceğim. Ben birkaç kez düzelttirdim. Eski frekansa dmnme işi tekrarlanınca da vazgeçtim. Şimdi o frekansta no signal yazılı yayın var.Artık yayın da yok. Neden o frekansa döndüler bilemeyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 13 Eylül 2018; 10:34:23 >
  • Animaux kanalıyla sosyal medyadan arıza kaydı bırakmıştım. Cevabı;
    Merhabalar; yayında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Fabrika reset ve kanal araması yapmanızı rica ederiz. Teşekkürler.

    Yayın merkezinde çalışan siyah ekran içinde mavi renkte no signal yazılı yayına bakmadı mı? Tekrardan sosyal medyadan mesaj yazdım.
  • İstanbul Avrupa yakasında biraz önce güncelleme geldi. 322.0 MHz şebekeye eklendi. Daha önce kanal araması yaptığımda 322.0 MHz aramada aktif olarak görünmüyordu. Güncellemeden sonra TP aktif olarak eklenmiş oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    yayın ne? İZMİR'de test yayını var...
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    322 Mhz'e yeni kanal gelecek olabilir. Ankara'da o frekansta test yayını var. CCTV4 ve CGTN HD Kablo TV sitesinde gözüküyor. Onlar ya da Sinema TV kanallarının lisans onayladıysa sinema TV'ler gelecek olabilir

    Kablo TV'ye de teşekkürler. Animaux yayını ikinci defa yazınca konuyu ilgili birime ilettiler. Yayın geldi. Sinema Komedi 2 kanalında yayın yok.
  • Üst paket'e bekledigimiz kanallar.
    S sport HD ,Tv8,5 HD ,RTL HD bu kanallar gelsin yeter.
    En azından hareketlilik saglar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 13 Eylül 2018; 18:00:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk tv niye eklenmiyor yillardir !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul' dada 322.0 MHz de test yayını var şuan için. Ama TP aktif olarak şebekeye eklendiğine göre bir hareketlilik olacaktır.



    @serdar_ayberk Sinema TV Yerli' ye kablo lisansı verirler mi bilemiyor. Ben hiç ihtimal vermiyorum. CGTN ve CCTV 4 sitede HD görünüyor. Büyük olasılıkla şebekedede HD ye geçireceklerdir. Ama mevcut frekanslarından devam ederler herhalde. HD leri başka frekansa taşıyacaklarını zannetmiyorum.

    İstanbul' da, Sinema Komedi 2 HD kanalında bir sorun bulunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Halkt tv eklenirmi.çünkü işlerine gelmez bu kanal.Dostum.

    Ama Akit tv ve ona benzer yandaş kanallar eklenir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.