Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1753. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.256
Cevap
276
Favori
3.126.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 17511752175317541755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engineer.man

    S Sport 2 için Tivibu Spor 4 kanalının satılacağı konuşuluyor, kanal SaranMedya'ya satılırsa isim ve logo değişeceği için anında Tivibuya eklenmiş olacak. Tivibu eklemek için uğraşmamış olacak. Bence harika düşünülmüş bir fikir.. Ayrıca Basketbol Süper Ligi S Sport 2 de yayınlanabilirmiş.. Önceki mesajımda da yazdığım gibi platformlar sanırım içeriklerini birbirleri ile paylaşacaklar gibi duruyor.. Önümüzdeki günler ve 2019 liglerin ikinci yarıları itibari ile her şeye gebe.. İnşaAllah güzel gelişmeler yaşanır..
    S SPORTS 2 Kanalı Süper lig Basketbol Maçlarını Satın alırsa Tivibu Spor 2-3 Ne olacak? Çunku Tivibu spor Kanallarını izleyenlerin %98 i Süper lig Basketbol maçları için izliyor. İki Kanaldada aynı anda Maçların canlı yayınlayacağını zannetmiyorum. S SPORTS 2 Kanalı Basketbol Maçlarını tekrar yayınlayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Platformların içerikleri birbiriyle paylaşması maliyeti azalacaktır. Platforma özel olması maliyeti arttırıyor. Platformlar platforma özel yayın yapmak yerine maliyeti düşürüp uygun fiyata satmanın abone sayısını ve gelirini arttıracağını fark etmeye başladı.

    Voleybol Ligi'nin yayın haklarının alındığı dönemde bu hakları S Sport ile paylaşıp kanalı daha ucuza getirme şansları vardı. Tivibu Spor kanaı uyduda şifresiz yayın yapıyor. Nedense Bein Sports Haber gibi diğer platformlara gelmiyor. Gelse iyi olurdu. Hem kanal reklam geliri elde etmiş biz de şifresiz yayınladıkları basketbol ligi maçlarını izleyebilirdik.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    BIS TV daha açılmadı bildiğim kadarıyla. Kanal açılırsa ve eklenirse çok güzel olur. 1 yıldan fazla oldu neredeyse; S Sport, BBC Earth diye kendimizi yırtıyoruz ama yetkililerin umrunda değil.

    Üst pakete HD çocuk kanalı şart. Boomerang HD olması şart değil, ama 1 tane HD çocuk kanalı şart. Nickelodeon HD olursa çok daha güzel olur. Yanında MTV Live HD ve VH1 de gelebilir. Bu kanallar eskiden Kablo TV ile özdeşleşmiş kanallardı. Ne olduda ayrılık yaşandı anlamak zor.

    Bu yılda boş geçilmesin artık lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S SPORT 2 kanalının açılması ile maliyet düşmeyecek aksine maliyet daha da artacak bana göre. Kanalda kesin olarak BundesLiga yayını olacak. Basketbol Süper Ligi için bir gelişme olur mu bilemem ama. BundesLiga Eurosport 2 de yayınlanıyorken maliyetli diye çıkarılmıştı.



    Boomerang kanalı D-Smart ve Tivibuda da yayın yapmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Hocam voleybol ligi derken?? Basketbol olacaktı sanırım orası yanlış yazdınız sanırım. İzleyen az olduğu için belki de paylaşma gereği hissettiler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomerang yerine Nickledeon gelebilir dediğiniz gibi. Boomerang kanalida fena değil ama çoğu çizgi filmi Şifresiz ve Tüm Platformlarda bulunan "CARTOON NETWORK" Kanalında "Boomerang Kuşağı" Adı altında yayınlanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo web TV Kanallarinda bende bazen Bazı Yayınlar takılıyor (kapatıp açınca aynı yerden başlatıyor)



    Sizdede aynı sorun var mı? ATV - Fox CRİME ve FX da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu Spor kanalları ne olur bilemem. Konuşulana göre Tivibu ilk zamanlarında olduğu gibi sadece IPTV'den yayın yapmayı düşündüğü. Zaten uyduya Şampiyonlar Ligi için çıkmışlardı. Şampiyonlar Ligi de ellerinde olmadığı için pek bir amacı kalmadı. Belki de bu yüzdendir S Sport'ta Basketbol Süper Ligi'nin yayınlanması..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomerang'ın artısı HD yayın yapması CN'ye göre.. Nickelodeon şu anda sadece Digitürk te olduğu için getirilmesi zor olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer.man -- 20 Kasım 2018; 18:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Voleybol ligini 5 yıl kadar önce Türksat satın almıştı. Info kanalından birkaç karşılaşma yayınlamıştı.Sonradan yayın haklarını TRT'ye devretti diye biliyorum. Kablo TV'nin S sport'a ya da farklı kanala devredebileceği içerikte bulunmuyor. Bulunsaydı iyiydi demek istedim. Tivibu bu sayede S Sport 2 için cebinden para çıkmayacak da olabilir.
  • keşke basketbol liginin bazı maçları trt spor veya ntv gibi kanallar tarafından verilse.
  • Sinema TV kanallarının uydu yayını sonlandı. Sorum şu:



    Kanallar Kablo TV ve IPTV(TV+) de yayın yapıyor. Yani Film Stüdyolarının KTV ve IPTV 1. Gösterim yayın haklarını alıp içeriğini genişletemez mi? Böyle bir şey mümkünse platformun sinema içeriği Digitürk ile yarışacak hâle gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    engineer.man E kullanıcısına yanıt
    MTV'ler Digitürk'e özel yayın yapıyordu. Anlaşmanın süresi yeni bitti. Yeni anlaşma yapmışlardır. Anlaşmanın detayları paylaşılmadı. Yeni anlaşmada Digitürk'e özel yayın yapmayacak olma ihtimali yüksek. MTV Türkiye kanalı platformdan çıkarıldı. Bu sene NickToon kanalı da Tivibu'ya geldi. MTV Live HD,VH1,nickelodeon HD eklenebilir.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Hmm tamamdır forumdaş Voleybol Ligi maçlarını hatırlamıyorum ama yine voleybolda Teledünya Türkiye Kupası maçlarını yayınlıyordu. Şimdi de Efeler Ligi ve Vestel Venüs Sultanlar Ligini yayınlasa TRT ile ortak olarak çok iyi olur aslında. TRT'de haftada 1 er maç yayını yapılıyor. Kalan maçlardan bazıları da Kablo İnfo kanalında yayınlanır hiç olmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu Spor Kanalları batti anladığım kadarıyla. Adamlar Bein Sports Kanalının Basketbol halini yapmaya çalıştılar. (Aslında yaptılar.) Ama S Sports 2 Basketbol Yayınlarını alırsa (kesin alır. Adamlar boşuna açmıyor.) TİVİBU SPOR 2-3-4 Kanallari mecbur kapatmak zorunda kalacaklar. Ana kanal Tivibu Spor (1. ve şifresiz kanal) da Basketbol Maçlarının tekrarı yayınlanabilir.



    Aklıma Tivibu spor için başka bir içerik gelmiyor. Ülkemizde en popüler 2 Spor Dali Futbol ve basketbol. İkiside Tivibu nun elinden gitti/gidecek İnsanlar bunun dışında Voleybol ve tenis Maçları izlermi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kablowebtv'deki yabancı dizilerin tüm bölümleri yok mu?

    sadece dizilerin son sezonunun bölümlerini açabiliyorum..

    ilk sezonları izlemedikten sonra ne anladım ben bu işten
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Teledünya Türkiye Kupasıydı Seneler geçince voleybol ligi diye aklımda kalmış. Kablo Info kanalında yayınlamak yerine yayın hakkını alıp yayın hakkı sayesinde S Sport'u platforma eklenmesini sağlayabilse daha güzel olur. Basketbol kadar voleybola ilgi yok. S Sport istemeyebilir de.

    İP Kablo TV yayın hakları ayrı satılıyor diye biliyorum. Söylediğiniz gibi Sinema TV film şirkeltlerinden ilk gösterim haklarını satın alırsa çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 20 Kasım 2018; 19:19:57 >
  • Nickoledion hd gelmelidir.Tıpkı eski kablo tv zamanları gibi.

    Bir kaç sinema kanalı gelmelidir.Vizion paketleri eksik kalıyor. Bir kaç iyi kanal her şeyi toparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Basketbol Süper Ligi için Tivibu Platformu 3 yıllık anlaşma sağladı. Burada ne tartışılıyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S Sport 2'nin açılış amacı BundesLiga yayınları için, zaten TV+ ile yapılan anlaşmada içerik olarakta paylaşıldı.

    Saran, Tivibu ile görüşüyormuş Basketbol Süper Ligini S Sport 2 den vermek için, olur mu olmaz mı bilemem ama, açıkçası olması herkesin yararına olur..

    Teniste verirse sadece ATP 250 Turnuvalarını verir, yayın hakları boşta ise..
  • 
Sayfa: önceki 17511752175317541755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.