Şimdi Ara

Kablo TV + Uydunet devir almak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
7.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ANKARA İÇİ veya DIŞI .....TELEDÜNYA + SINIRSIZ 1 mpbs İNTERNET + KABLO TV ABONELİĞİMİ alt yapısı olmayan bir şehire taşındığımdan dolayı kullanamıyorum. HD SET BOX + KABLOSUZ MODEM + HD KABLO + BÜTÜN BAĞLANTI PARÇALARI ÜCRETSİZ olarak verilecektir. HERHANGİ BİR AKTİVASYON VE KURULUM ÜCRETİ DE YOKTUR.
    ABONELİĞİM ARALIK 2013 E KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.
    AYLIK ÖDEMESİ 41,50 TL DİR.
    BÜTÜN BUNLAR İÇİN 24 AYLIK SÖZLEŞME İMZALAMANIZA GEREK YOK....
    iletişime geçmek isteyenler brcnsvnc@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brcnvlkn -- 20 Şubat 2013; 11:38:58 >
  • ANTALYA dan 1 mbps sınırsız internet+kablo tv paketimi, yeni taşındığım yerde kablo net altyapısı olmadığı devretmek istiyorum. 5-6 aydır kullanıyorum Fatura 45 tl. İlgilenen arkadaşlardan acil haber bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --------------------------------------------------------------------------------

    1 ay kullanımış next hc-12 set top box ı satıyorum, kutusunda sıfırdan farksız ( satma nedenim conax kart almamdır) sakiiin@mynet.com
  • Merhabalar;

    Yarım Düzine kampanyasından kablo TV+HD Yayın ve 1 Mbit hızlı sınırsız internetli 41,5 TL aylık ödemesi olan aboneliğimi devretmek istiyorum. İstanbul'dayım yalnız Ankara veya başka illerde olabilir.

    İlgilenenler bana 532 280 49 87 numaralı telefondan ulaşabilirler.

    Gürkan Gürtemel
  • devir yapılmıştır
  • 1mbit sınırsız uydunet + teledünya temel paket aboneliği devredilecektir. sd set top box+ wireless modem + conax modül devralana verilecektir. istanbul içi ilgilenenler pm atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacheros -- 6 Mart 2013; 16:46:30 >
  • teledünya hd üst paket ve 1 mbit sınırsız internet kablosuz modem ve hd receiver ile devredilecektir. Bursa Ankara İstanbul olabilir. 1 aylık faturanızı ödeyebilirim. 0532 720 2038



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NighTBlues -- 13 Mart 2013; 20:54:12 >
  • taşındığım için kullanamdığım kablo tv üst paket HD sinema paketi sınırsız internet aboneliğimi devir etmek istiyorum aylık ödemesi 58tl bir ayda benden hediye. ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ederim kocaeli de bulunuyorum 15 aylık taahüdüm var.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srpr39 -- 20 Haziran 2013; 5:41:08 >
  • Ankarada yeni taşındığım yerde alt yapının olmaması sebebiyle üyeliğimi devretmek istiyorum. "HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD" kampanyasına katıldım. 30 ay tahütlü ayda 12.5TL ye kablolu tv + teledünya üyeliğim var. henüz 3 ayım geçti. Kampanya dahilinde olan HD set top box da içindedir. Devir almak isteyenler özelden msj atsın veya emrekocak@hotmail.com.tr adresine mail atabilirler.
  • İstanbul'da uydunet + internet 58 TL paketim var, 2014 Eylül'de taahhütü bitecek. İstanbul'dan devralmak isteyen var mı?

    iletişim için aynurozlem@outlook.com a mail atabilirsiniz.
  • 2014 mayıs ayında taahhüdü bitecek teledünya üst paket ve 1mbit sınırsız uydunet internetimi taşınacağım binada kablo tv altyapısı olmadığı için devretmek istiyorum. kablosuz modem ve hd kutu kargo alıcıya ait olmak üzere orjinal kutularında kablo ve kullanma kitapçıklarıyla birlikte gönderilir. Ankara içi elden teslim edilir. taşınma işlemlerim henüz başlamadığı için eylül sonu yada ekim başında devir işlemlerini tamamlayabiliriz. aylık ödemesi 48.5 tl. adım hasan, tel: 535 458 58 98
  • İzmirde taşınacağım evde turksat kablo olmamasından dolayı Ağustos 2014 te taahhüdü bitecek olan
    1 mpbs sınırsız internet ve Eylül 2015 te taahhüdü
    bitecek teledünya hd paket aboneliğimi(kablo tv de dahil) devretmek istiyorum. HD SET BOX + KABLOSUZ MODEM + HD KABLO + BÜTÜN BAĞLANTI PARÇALARI
    ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEKTİR.
    HERHANGİ BİR AKTİVASYON VE KURULUM ÜCRETİ DE YOKTUR.Bütün aktivasyonları ve kurulum ücretleri ödenmiştir.Aylık ücreti sadece 41,50 tl olup yeniden sözleşme imzalamaya ve 24 ay
    taahhüd vermenize gerek yoktur.İl dışı devirlerde vekalet ücreti yada herhangi bir ücret varsa tarafımdan karşılanacaktır.
    İlgilenenler özelden ya da resho_yozgatli@hotmail.com adresinden veya 0(533) 560 14 26 telefon numarasından ulaşabilirler.
  • Teledünya artı internet devralmak istiyorum. Konya'dayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir kablonet aboneliğimi (14 ay kaldı) taşınmadan dolAyı devredeceğim.50 GB Sınırsız.Uydunet-Kablonet birarada.Aylık 49 TL.
  • İstanbul da ,49 tl aylık fatura, 20 mbıt e kadar 50gb akn lı lımıtsız ınternet ve 3.0 modemi ve next hd teledunya paket ve kablo tv 2015 temmuza kadar taahutlu devir olur.
  • TAŞINDIĞIM YERDE ALTYAPI OLMAMASINDAN DOLAYI TELEDÜNYA VE UYDUNET PAKETİMİ DEVRETMEK İSTİYORUM. AYLIK 49.5 LİRA İKİ AYLIK ÜÇRETİ BEN ÖDEYECEĞİM. İNTERNET 10MBPS SINIRSIZDIR.
  • teko99 kullanıcısına yanıt
    Uydunet + KABLO TV HD aboneliğimi devretmek istiyorum. İlgilenenler alp7055@gmail.com a mesaj gonderebilir.
  • ben o zaman bulamayınca kendim aldım üyeliği.
  • b]BURSA da 25 Mbit sınırsız fiber internet + KabloTV ayda 39TL devir almak isteyen varsa irtibata geçsin.
    Kablonet den çok memnunum fakat taşındığım yeni evde altyapı yokmuş :( Netmaster Wifi modem +HD kutulu kablo TV var.
    Nilüfer/İhsaniye de yaşıyorum. Kullandığım adres Konak mah. Konak Cd.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.