Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63.524
Cevap
389
Favori
3.387.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18771878187918801881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    25 ler 24 oldu. İster mayısı bekleyin az kaldı zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 18 Mart 2017; 16:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksatın sitesinden bu yazıyı gönderdim Merhaba yakın zamanda kablonete geçmeyi düşünüyordum ve benim bulunduğum sokakta kablonet hizmeti mevcut ve binamdada kavlo tv yazılı bir kutu var ancak sisteminizde sorgulattıgımda binamın numarasının olmadıgını gördüm kutuyu aktifleştirmem için ne yapmam gerekiyor
    Ve bana cevapları bu oldu Altyapı talebiniz yetkili birimlerimize iletilmiştir.

    Tarafımızdan ilgili çalışmanın takibi sağlanamamakta olup, bu konuda İl Müdürlüğümüzden veya 0 850 804 44 44 - 0 850 804 0 126 Türksat Kablo Hizmetleri çağrı merkezimiz ile irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

    Acaba daha ne yapmam gerekiyor bulundugum durumda

    Kutunun Fotoğrafları bunlar
    KABLONET [ANA KONU]

    KABLONET [ANA KONU]




  • Merhabalar benim Ttnet taahhütüm bitmiş durumda ve Uydunet'e geçmek istiyorum 50mbps 75gb akk + 100dk ses + hd yayın vs 57.99 TL olan paket de aklıma yatmış durumda. Ama aklıma takılan bir soru var. Mayıs ayından itibaren akk düzenlemesi olduğunda sözleşmeyi mayıstan önce yaptığım için sıkıntı olur mu? Yani btknın kararından yeni ve eski tüm iss aboneleri faydalanacak mı? Bir de uyduneti önerir misiniz? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz Uydunet devletin kontrolünde olan bir iss sizde faydalanacaksınız akk düzenlemesinden
  • Arkadaşlar iyi günler,
    Eski evimde TTNET kullanıyordum. Kasımda taahhüt vermiştim İnternet(35mbps+100 gb kota)+Tivibu 103 lira fatura ödüyorum. Bu sıra yeni eve taşındım şimdi kablotv altyapısı var. Kampanyaları çok avantajlı geldi.50 Mbps’e kadar 150 GB AKN+KabloTV Üst Paket+ Sinema Paketi 69+4 lira modem ve uydu bedeli 73 lira. ilk 3 ay ödeme yok 27 ay taahhüt istiyorlar.

    Yalnız TTnet taahhüt iptal bedeli olarak 226 lira fatura çıkardı. Mantıklı olan nedir sizce? Taahütü bozup geçsem Kablonetten memnun kalır mıyım yoksa ttnete devam mı edeyim?
  • Merhaba, evde üç adet bilgisayar var. Bunlardan ikisi sonu G ile biten wifiyi görüyor. Diğer bilgisayar ise sonu A ile biten wifiyi görüyor. G ile biten wifiyi ağından 1 megabit hız alıyoruz. A ile biten 50 megabiti veriyor. Çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Binanızda kutunun dışı var ama kendisi yok. Dışı bile çok eskiden kalma. Ptt, KabloTV'yi 1995 yılında Türk Telekom'a devretmişti. Yani eğer önceden binanızda altyapı varsa bile muhtemelen 1995 yılında veya daha önceden tesisatı sökülmüş. Bundan dolayı Türksat'ın "binanızda altyapımız yok" demesi normal.

    Eğer sokağınızda KabloTV altyapısı varsa ve de binanıza altyapı talebinde bulunursanız muhtemelen bağlantı sağlayacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 18 Mart 2017; 20:22:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Benim hız bilgilerim hala 25 olarak geçiyor. Eski üyelerde bunu nasıl halledecekler? Haber vermeksizin 24'e çekemezler herhalde?
  • Blackworms kullanıcısına yanıt
    Siz 25 siniz öyle devam edecek tahattüt bitesiye kadar



    Sizde 50mpbs ler gibi 16 mpbs ye düşeceksiniz



    Çok iyi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emmre129 kullanıcısına yanıt
    Telekom smw5'e ne zaman geçiyo bilginiz var mı ? Birde bu olay gerçekleşirse online oyunlarda etki olur mu ?
  • isosumer İ kullanıcısına yanıt
    Cayma bedeli fazla gibi. 4 ay kullanmışsınız 226 lira istiyorlar. Muhtemelen hakları olandan fazla istiyorlar. Bunu dikkatlice inceleyin. Sizin kullandığınız süredeki indirimleri geri isteyebilirler sadece, kullanmadığınız zamanları değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    @mustifb mayıs ayında istanbul ve ankarada devreye gireceğini söyledi şuan hala testleri yapiliyormuş. Online oyunlarda durum ne olur hiç bir bilgim yok belki kendisi bizi bilgilendirir.
  • bölgemize kablonet getirtmek için ne yapmak lazım, kaç kişilik bir başvuruya hizmet veriyorlar, daha önce sokağına evine başvurup getirten oldu mu.
    bu adamlar kaç senedir neden ağını genişletmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeus_1907

    bölgemize kablonet getirtmek için ne yapmak lazım, kaç kişilik bir başvuruya hizmet veriyorlar, daha önce sokağına evine başvurup getirten oldu mu.
    bu adamlar kaç senedir neden ağını genişletmiyor.

    Altyapı genişletmek icin buyük çapta yatırım yapması gerekiyor. Hazine den yatırım alamayacağına göre özelleşmesi gerekiyor. Senelerdir özelleşecek diyor ama bir turlü yapmadılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Beylikdüzü bölgesinde iki gündür ne internet ne de teledünya hizmeti var müşteri himetleri bölgesel sorun vardan başka birşey söylemiyor aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bana özel bir durum mu bir pazarımız var onda da insanı bezdiriyorlar cevap bile vermekten acizler
  • Ankara'da olup da Superonline altyapısını kullanan var mı?
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Superonline yurtdışı çıkışını kastettiniz sanırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Öyle diyelim.
  • İki ayrı banttan yayın yapmasının sebebi bahsettiğiniz şeyden ziyade hız ve stabilite.



    2.4 GHz hem eski hem de hız konusunda (internet hızı olarak değil, modemin bağlanılan cihazla arasındaki veri transfer hızı olarak) günümüz için yetersiz kalmış bir teknoloji. Ayrıca, özellikle büyük şehirlerde, 2.4 GHz bandında yayın yapan çok fazla cihaz olduğu için bir frekans kirliliği/karmaşası oluyor.



    5 GHz ise hem (2.4 GHz'e göre) daha yeni, hem hız konusunda çok daha hızlı, hem de, başka ülkelerde durum nasıldır bilemem ama, ülkemizde çok daha az kişi tarafından kullanıldığı için herhangi bir frekans karmaşası olmuyor. Frekans yoğunluğu olmadığı için de hem daha stabil hem de daha yüksek hızlı bağlantı kurabilirsiniz.





    Fakat her şeyin olduğu gibi 5 GHz'in de bir bedeli var: kapsama alanı. 5 GHz'in kapsama alanı 2.4 GHz'e göre daha düşük maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Binanızda muhtemelen daha önce şebeke varmış ancak komple sökülmüş ve enteresan bir şekilde sadece kutusunu bırakmışlar.

    Binada sizden başka kullanmak isteyen varsa imzalarını ekleyerek bir dilekçe yazıp TURKSAT İl Müdürlüğüne başvurursanız daha hızlı sonuca ulaşırsınız.

    Komşu binanızda vs TURKSAT şebekesi varsa çok sürmeden yeni şebekeyi sizin binayada bağlarlar.
  • 
Sayfa: önceki 18771878187918801881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.