Şimdi Ara

KABLOSUZ ADAPTÖR BAĞLANTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçen yıl bir pc ve airtires 2310 almıştım.interneti bağlatmak bu yıl nasip oldu.uydunet 1mbit sınırsız internet ve kablosuz modem aldım.modem salonda pc odada arası 5-6 metre ama internet bazen iyi bazen çok yavaş ve donuyor kopuyor arasıra.ne yapmalıyım adaptörümü değiştirmek gerekiyor ne tavsiye edersiniz?ilginize şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksarkar

    geçen yıl bir pc ve airtires 2310 almıştım.interneti bağlatmak bu yıl nasip oldu.uydunet 1mbit sınırsız internet ve kablosuz modem aldım.modem salonda pc odada arası 5-6 metre ama internet bazen iyi bazen çok yavaş ve donuyor kopuyor arasıra.ne yapmalıyım adaptörümü değiştirmek gerekiyor ne tavsiye edersiniz?ilginize şimdiden teşekkürler.

    Eger sorun sadece kablosuz bağlantıda ise modemi bridge moda alıp routerını takmanı oneririm. Eger hem kablolu hem kablosuz bağlantıdada sorun mevcutsa hat üzerinde bir sorun olabilir, çağrı merkezi ile görüşmende fayda var.
  • öncelikle ilginiz için teşekkürler.çağrı merkeziyle akraba oldum.türksata şikayet ettim modem değişimi için haber bekliyorum.kablosuz bağlanıyorum kabloyla balanma şansım olmadı hiç ama bu modemlerde kablosuzda sıkıntı varmış.sorun çözülmezse sizin dediğiniz gibi yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.