Şimdi Ara

KABLOSUZ ADSL MODEM HANGİ MARKAYI ÖNERİYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.BİR SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM KABLOSUZ ADSL MODEM ALMAYI İSTİYORUM AMA HANGİ MARKA TERCİH ETMELİYİM KULLANAN VE MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR VARSA MARKA VE MODEL BELİRTİR MİSİNİZ??



  • USR9110 Starter Kit aldım, bir haftadır kullanıyorum, ADSL2+ dsteği var.. Şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. Kit içinde modemle birlikte bir adet de usb wireless adaptor var.. bununla da başka bir bilgisayarı daha wireless olarak modeme bağlayabilirsiniz... Daha önceki modemim de 4 port router modeli olan usr9105 'di.. ondan memnun kaldığım için yine US Robotics olmasını tercih ettim...

    http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5473&loc=trky
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kel_rapunzel

    bendede bu war gayet memnunum robotics 9106
    http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9106&loc=trky


    9106 bulunmuyor artık sanırım... hala satan yerler var mı ?
  • usr
  • linksys alma da ne alirsan al.
  • şu aralar telekom öğrenci-öğretmen kampanyası sürdüğü için modem bulmak kolay değil piyasada
    özellikle usr ve airties
    ben airties ı tercih ettim uzunca bi süre araştırdıktan sonra
    geçtiğimiz hafta iki tane airties rt 210 aldım(mecidiyeköy "vega"dan)
    kurulum kolaylığı,boyutu,şıklığı ile benden tam puan aldı.bağlantıda da şimdilik hiçbir problem yaşamadm.
    gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
  • Bende USR Robotics 9106 var memnunum ...
    Sitede firmware updatelerini ADLS değişimlerinde hemen günceliyorlar.....

    Kablosuz bağlantıda mesafe olarak tatminkar ... 1 duvara karşın odalar arasında rahatlıkla kulanılabiliyor....

    Sanırım USR Robotics 9108 çıkmış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 28 Ekim 2005, 22:24:39 >
  • usr nin hem kablolu hemde kablosuz modellerini kullandım ve halen 9106 kullanıyorum gayet güzel bir modem. tavsiye ederim.
  • bence asus en iyisi
  • bende usr 9106 kullanıyorum ama airties de cok iyi ikisnide gönül rahatlıgıyla önerebilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tonmeister

    ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.BİR SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM KABLOSUZ ADSL MODEM ALMAYI İSTİYORUM AMA HANGİ MARKA TERCİH ETMELİYİM KULLANAN VE MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR VARSA MARKA VE MODEL BELİRTİR MİSİNİZ??


    kardes herkes kendi modemini önercek karar vermen dahada zorlascak.ben linksys kullanıyorum cokta memnunum. arkadasın teki neden alma demiş anlamıs deyilim bi acıklarsa iyi olur.
    ama en fazla memnun kalınan ve az sorun cıkaran modemler airties ve usr bunlarıda arkadasın dediği gibi gonul rahatlıgı ile alabilirsin.
  • Özellikle Airties teknik desteğiyle övgü alan bir marka ancak ben sana biraz beklemeni yakın zamanda birçok marka seçeneğinin piyasayaa girerek fiyatlarda ciddi bir rekabet olacağını söyleyeyim. Bu duyumum çok sağlam bir yerden olmasaydı emin ol belirtmezdim. Benim gibi sende varsa elindeki mevcut modemini kullan yada en ucuzundan bi modemle hiç olmazsa yılbaşına kadar sabret derim. Ozaman daha zengin çeşit arasından daha uygun fiyata tercihini yapar ve elindeki modemide satar, yedekte tutar yada ihtiyacı olan birine verirsin. Bu şekilde karlı çıkacagına eminim. Ama illaki acilen alman gerekiyorsa Airties Usr sağlam ürünlerdir. Asus içinde kötü bişey duymadım ancak Linksys şikayetleri duymakla birlikte bizzat gördüğüm bişey yok. Birde teknosalarda satışına başlanan Philips içinde çok övgüler okudum yabancı sitelerde onuda bi degerlendirebilirsin (teknosanın için olumsuz imajına ragmen başka kaynaklardan da elde etme şansın olabilir)




  • kuzenim robotics kullanıyor. ama öyle abartı açık bırakma onun gibi, mesela o 2-3 hafta hiç kapatmıyor.. bi ara download hızı çok düştü modemi kapattı 2 saat dinlendirdi, geri açtı download düzeldi :P ısınınca böyle sorunlar yapması da olası, her markada olur diye tahmin ediyorum
  • alcatel speedtouch kullanıyorum, güncel olan tüm özellikleri barındırmasına rağmen pek önermem. Kafası esiyo 2 duwarda bile sorun çıkarıyo kafası esiyo 4 duvarda çalışıo
  • BU İŞİN UZMANI US ROBOTICS. 9106 MODELİNİ KULLANIYORUM.GOLD COMPUTER DE BULABİLİRSİN.
  • Bende zoom x6 var. Eksen'den (kadıköy) 109 dolar+kdv'ye aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve memnunum. Bu modelde de adsl2+ desteği var...
  • linksys wag54g v1.2 sorunlu bir aletti. v2.0 da iyilestirmeler olsa da o kadar basarili degil. Modemin duzgun calisan bir tarafi yok ki calisan bir tarafindan bahsedelim. Biraz arastirin neti.
  • Airties RT 210 kullanıyorum. 1 aydan beri hiç kapatmadım. Hem görünüş ve boyutları, hem de kurulum kolaylığı süper. Dizüstümde Intel 2915 abg ağ kartı var ve cihazla bilgisayar arasında tam 3 kalın duvar olduğu halde, haberleşme hızı 11 Mbps altına düşmedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xonox

    Airties RT 210 kullanıyorum. 1 aydan beri hiç kapatmadım. Hem görünüş ve boyutları, hem de kurulum kolaylığı süper. Dizüstümde Intel 2915 abg ağ kartı var ve cihazla bilgisayar arasında tam 3 kalın duvar olduğu halde, haberleşme hızı 11 Mbps altına düşmedi.


    Bu soru bir arkadaşın verdiği cevapla yanıtlanmalı, herkesin kullandığı kendisine göre iyidir. Doğrusuda budur, çünkü diğerlerini biz kulanmadık, bende notbook alacağım hevesiyle daha notbook almadan adsl yi aldım. Araştırmalarım AirtTies rt-210 idi vede gerçekten kurulumu çok basit sadece türktelekom şifremi girdim. Ama diyeceksiniz ki bizimkide kolay kuruluyor, evet kesin öyledir çünkü ben sadece bunu kurduğum için ve sadece bu modeli bildiğim için yazıyorum :)

    Bu model kablosuz bağlantıyıda sağlıyor vede açık duruyordu idi kablosuz kısmı , bir haftadır bir yavaşlama var, sayacına bakıyorum, ben bir işlem yapmadan kbitler ucup duruyor, meğer bizim modeme dışarıdan birisi koblosuz olarak kulanmaktaymış, yani sizin anlayacağınız 1-2 haftadır birilerinede kıyak çektik... evim apartman değil, komşu evlerde neredeyse 20-30 metre uzakta, böylece kablosuz gücünüde denemiş olduk..:)
    ben deneyemeden..




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.