Şimdi Ara

Kablosuz Ağ sürücüm çalışıyor mu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bugün Dell Latitude d500 format attık. Daha önce kaç kez kullandığımız driver cd sinden onları da kurduk. Fakat Kablosuz ağ sürücüsünde sorun cıkmış olacak ki sadece kablolu bağlanabiliyoruz. Ağ bağlantılarım bölümünde kablosuz ağ görünmüyor bile. Dell in sitesinden yeni sürücü güncelleştirmelerine falan da baktık onları da indirdik kurduk. Belki elimizdeki cd de dosya eksiktir diye yedek driver cd si vardı, ordan tekrar yükleme yaptık. Benim emin olamadığım şu: Acaba driver da sorun var da kuramıyor muyuz yoksa kurduk da simge falan mı gizlendi yanlışlıkla bir yerlere? Bunu nasıl anlarım. Kurulup kurulmadığını görebileceğim yer neresidir? Kuramadıysak onun derdine düşelim, kurabildiysek simgesini arayalım. Derdim bu. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.



  • işletim sismi nedir sağ alt köşede simgelerin olduğu yerde çubuklu gösterge olması gerekir,varsa üzerinde sarı yıldız varsa şifreyi girip bağlana bilirsiniz yoksa bazen otomatik devreye girmiyor kablosuz tuşunu açmanız gerekir f tuşlarının üstünde anten simgesi olması gerekir fn+f.. hangisiyse basın eğer bu dediğim işaret yoksa sürücüyü düzgün yüklememişsiniz demektir.
  • Hayır kablosuz simgesi yok zaten ortada. Olsa ben sonrasını hallederim de yok ki. Ağ bağlantılarımda da sadece yerel ağ bağlantısı var. Sürücüyü yükleyememişsiniz diyorsunuz ama bütün sürücüler yüklenip de bunun yüklenemiyor olmasının sebebi nedir acaba? Bunu nasıl çözebiliriz? Dell in sitesinden 100 kere indirdim hâlâ olmuyor. Napıcam nasıl ortaya çıkarıcam bu kablosuzu ben? Off ya.
  • Kablosuz ağı aktifleştirmemişsin.
    Fn + Şu aşağıda gördüğün simge hangi tuşta ise birlikte bas.(Fonksiyon tuşlarının birinde ya da her hangi bir tuşun üzerinde de olabilir)
     Kablosuz Ağ sürücüm çalışıyor mu nasıl anlarım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.