Şimdi Ara

Kablosuz Bağlantı Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar...
    Evimde 2 adet PC var. Bunları kablosuz ağ yardımı ile internete ve birbirlerine bağlıyoruz. Bilgisayarlardan A ve B olarak bahsedecem. A nispeten eski bir PC 775 pin sata2 ddr2 bir makine. B ise 1155 pin, sata3, ddr3 ve SSD bir makine. Her ikisinde de win7 ultimate kurulu. Her ikiside gayet muntazam çalışıyorlar oyun internet uygulamalar vesaire... A ve B internet ve ağ bağlantılarını asus N12U ile yapıyorlar. Her ikisinde de n bant kablosuz adaptör kurulu.
    Sorun; A makinası kablosuz ağa sinyal gücü mükemmel olarak bağlanıyor ve görev yöneticisi/Bağlantı Hızından kontrol ettiğimizde 250mbps ye bazen 300 e çıkıyor. B makinası ile gene kablosuz ağa sinyal kalitesi mükemmel olarak bağlanıyor 150mbps olarak. Ancak 30 sn sonra bağlantı hız önce 26mbps, 5 sn sonra 13mbps ve sonunda 5mbps ye kitlenecek şekilde bağlantı hızı düşüyor. Bazen 2mbpsye kadar geriliyor ve sonunda yaklaış 5 dakika kadar sonra internet erişimi yok uyarısı beliriyor S-tray de.
    Denediğim çözümler; 3 farklı kablosuzusb adaptörüm var hepsini sırası ile denedim sonuç aynı. 3 farklı modem denedim sırası ile sonuç aynı. Hız sorunu yaşayan makinayı modemin dibine götürdüm sonuç aynı.
    Sıkıntımı ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım daha fazla ayrıntı isterseniz belirtin lütfen, yardımlarınız için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.