Şimdi Ara

Kablosuz modem kurulum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Tivibu hizmeti ile beraber aldığım TTnet airties modem vardı. Ancak bir zaman sonra artık çalışmıyor, hiçbir lambası yanmıyor. Bende ek olarak Linksys WAG54G modem mevcut. Airties yerine bunu tekrar kullanmak istedim. Ancak sorun şu ki uzun zamandır kullanmadığımdan modemin kablosuz şifresini unutmuşum. Bunun üzerine modemi resetledim.
    Asıl sorun bu aşamadan sonra başlıyor. Masa üstü bilgisayarım bozulduğu için uzun zamandır dizüstü bilgisayarı kullanıyordum ve kablosuz ağ üzerinden kullanıyordum. Dizüstü bilgisayarım win 8 işletim sistemli ve modeme ethernet kablosu üzerinden bağlamaya çalıştığımda bununda çalışmadığını (yani muhtemelen ethernet bağdaştırıcının bozuk olduğunu) farkettim.
    Sorum şu kablosuz olarak Linksys modeme daha önce hiç bağlanmamışsam nasıl bağlanabilirim. Modem arayüzüne nasıl girebilirim. Verilen kurulum cd'si üzerinden işlemi yapmaya çalıştığımda IP adresi alınamadı uyarısı veriyor bunu nasıl giderebilirim.







  • Ya ayarlari baska pc de yapacaksiniz yada default kablosuz sifreyi bulup laptopla kablosuz ayar yapacaksiniz en son hatta takip calistiracaksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba ethernet bağdaştırıcısı sağlam olan bir bilgisayar bulup modem ayarlarını yapıp kablosuz şifreyi oluşturduktan sonra modemi kullanmam gerekecek. Default olarak kablosuz şifre yok sanırım.
    İlgi için teşekkürler. Modemi evden çıkarmadan kendi başıma halledeyim diye düşünüyordum ama yine başka bir bilgisayara ihtiyaç duymak ......
    Başka bir önerisi olan varmıdır acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.