Şimdi Ara

kablosuz telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • superonline kablosuz fiber internet kullanıyorum. evin duvarlarını deldirmemek için modemi mutfak dolabının üzerine konumlandırmıştım. şimdi telefon hizmetini de almayı düşünüyorum ama modemin yeri çok ters kaldı.

    telsiz telefon bile kullansam modeme kablolu bağlantı şart mı? telefon antrede duracak. dolayısıyla ya kablosuz bağlantı kurmam gerekiyor ya da telsiz telefonun şarjını mutfak dolabının üzerine koyacağım. telsiz telefon zaten ortada durabilir. ama bu seferde her şarj ettiğimde mutfak dolabına tırmanman gerekecek



  • Telsiz telefon düşünürseniz baz ünitesi ve şarj ünitesi ayrı olan telefonlar var. Bazı modemin yanına, şarjı istediğiniz bir noktaya koyabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacer

    Telsiz telefon düşünürseniz baz ünitesi ve şarj ünitesi ayrı olan telefonlar var. Bazı modemin yanına, şarjı istediğiniz bir noktaya koyabiliyorsunuz.


    bildiğiniz bir model var mı bunun için?
  • Siemens Gigaset'lerde bir iki modelde görmüştüm. oluyor. Model bilmiyorum. Hepsi Burda da var bir iki cihaz ama 300TL :) İstanbul'da oturuyorsanız Karaköy altgeçit yada doğubank civarında bakabilirsiniz. Farkı seçenekler bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacer

    Siemens Gigaset'lerde bir iki modelde görmüştüm. oluyor. Model bilmiyorum. Hepsi Burda da var bir iki cihaz ama 300TL :) İstanbul'da oturuyorsanız Karaköy altgeçit yada doğubank civarında bakabilirsiniz. Farkı seçenekler bulabilirsiniz.


    biraz pahalıymış
    yine de teşekkürler yardımınız için.
  • Aslında şöyle birşey de yapabilirsiniz. Bu telefonlar sanırım şarj edilebilir AAA pil kullanmakta. İki tane yedek AAA şarjlı pil ve şarj ünitesi alıp pilleri bittiğinde değiştirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Aslında şöyle birşey de yapabilirsiniz. Bu telefonlar sanırım şarj edilebilir AAA pil kullanmakta. İki tane yedek AAA şarjlı pil ve şarj ünitesi alıp pilleri bittiğinde değiştirebilirsiniz.


    sanıyorum hepsi aaa kullanmıyor. benim iş yerindeki dect telefonda farklı bir pil var mesela. ama dediğiniz gibi bir model için böyle seçenek de olabilir tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifadami -- 9 Eylül 2011; 7:57:19 >
  • panasonic ler aaa pil kullanıyor. siemens'lerin de bir kısmı (basit modelleri) aaa diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.