Şimdi Ara

Kacak ogs geçişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar sabah bahcesehirden mahmutbeye inanılmaz bir trafik vardı , mahmutbeye gelince gişelerde vakit kaybetmek istemedim ve saga yanasa yanasa ilerledim sonra bir baktım kgs gişeleri var hep. sonra en sagda ogs vardı tırlar icin bende geçtim önümde araba vardı ilk kacak geçiş gibi çaldı turuncu yandı sonra ben gişeden çıkarken yeşil yandı normal ses de geldi , bende ogs var , boş da değil , acaba tırların ordan geçtiğim icin kacak mı saydı yoksa önümdekine mı çaldı ? Ceza falan gelir mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer sizde OGS varsa cihazı görmese bile plakaya kayıtlı olduğu için ceza gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa cihazın bişey olmaz İstanbuldayken bizimde başımıza çok geliyordu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berktd

    Arkadaslar sabah bahcesehirden mahmutbeye inanılmaz bir trafik vardı , mahmutbeye gelince gişelerde vakit kaybetmek istemedim ve saga yanasa yanasa ilerledim sonra bir baktım kgs gişeleri var hep. sonra en sagda ogs vardı tırlar icin bende geçtim önümde araba vardı ilk kacak geçiş gibi çaldı turuncu yandı sonra ben gişeden çıkarken yeşil yandı normal ses de geldi , bende ogs var , boş da değil , acaba tırların ordan geçtiğim icin kacak mı saydı yoksa önümdekine mı çaldı ? Ceza falan gelir mı ?

    Ogs cihazın varsa ve para yüklüyse ve bu zamana kadar geçişlerde sorun çıkmamışsa düşünecek hiçbir şey yok demektir.Bu arada ilk Ogs denememde sürekli kaçak geçiş uyarısı veriyordu ve bankacılarla cihaz bozuk teşhisi koyup değiştirme için fırsat kollarken karayollarının sitesinden Ogs cihazı olayını ayrıntılı okuduktan sonra cihazın her araçta cama yapıştırılıp kullanılacak bir şey olmadığını keşfettim.Araç marka ve modeline göre camın özelliğinden dolayı cihazın monte edileceği yer değişiyor.Sizinle alakası yoktur belki ama her türlü şeyi deneyip çözüm bulamayanlar için faydası olabilir diyerekten yazma gereği duydum.




  • Tesekkurler arkadaslar , 5 aydır sorunsuz kullanıyorum ogsyi , bugün okulum başladı ve haftada 4 gün Büyükçekmece den kayisdagina gitmem gerekecek , onun icin cok önemli ogs nin sorunsuz calışması

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.