Şimdi Ara

Kadınlarda ruh yoktur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah kadını erkeğin yancısı olsun diye yaratmıştır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

    Atlantise, Lemuryaya, Mu kıtasına, ve türevi günümüzde Komplo teorisi dediğimiz teorilere cidden inanıyor musunuz hocam? Eleştirmek için demiyorum, meraktan soruyorum

  • İnanmıyorum, yüksek olabilirlikten dolayı, varlıklarını kabul ediyorum. Çünkü bu konuda çok farklı kaynaklardan, birbirleriyle tutarlı bilgiler okudum. İki ahkam kesen dinleyip, inanç geliştirmedim.


    Bir şeyin olduğuna inanmak kadar, olmadığına inanmak da, sadece inançtır. İnançlar ise olabilirlikleri yok saymayı içerir ve bilimsel değildir.


    Bu denli isimlendirilmiş ve çok kaynakta bahsedilen bilgilerin tamamını reddedemeyiz. Komplo teorisi dediklerimizin bir kısmında doğruluk payları vardır. Her şeye yoktur deyip geçmek, primitif bir materyalist bakış açısıdır. Gerçek bilimsellik, olabilirlikleri göz önünde bulundurmaktır. Mesela Tesla, olabilirlikleri göz ardı etmediği için bugün büyük bir bilim insanı olarak anılmaktadır. Tüm mucitler de öyledir. Komplo teorileri denilen bilgiler için de aynı akıl yürütme geçerlidir.


    Şu da var. Materyalizm ya da dogma bakış açıları hep inanç barındırır. Bir insan inançlarına ve en çok da kök inancına ters düşen bir şeyi kendi için tehlike olarak görür ve reddeder. Hatta abuk şeyler yazar ve söyler ki, bunları forum ortamlarında hep görüyoruz.


    (Sizin için söylemiyorum elbette, genel anlamda söylüyorum, dediklerim anlaşılsın diye.)





  • Eskort yüksek fiyat çekince ; Kadınlarda ruh yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojik makine onlar değil biz erkekleriz. Bir kadın tek bir hareketi ile ortalama bir güzelliğe ve bakıma sahipse bir çok erkeği saniyeler içinde köleleştirebilir. Mecazen değil gerçek anlamda köleleştirebilir. Bir kadını aşırı uç bir erkek olmadan bu kadar basit bir şekilde etkileyemezsiniz, yönlendiremezsiniz. Para, zenginlik veya lüks ile yapılan şey etkileme değil biyolojik eksikliğin, hormonsal acizliğin bedelini ödersiniz.


    Aksine biz erkekler çok daha kült ve erkek üreme hormonu sebebi ile basit varlıklarız. Erkek sürekli, istemsiz ve basit bir şekilde tahrik olabilirken, tahrik olması daha kolayken ve kadın içinde erkek içinde tahrik halinde manipülasyon, yönlendirme büyük bir zaafiyet iken kadınların tahrik olabilmesi çok daha zor ve çetrefilli. Haliyle dolaylı olarak manipülasyonlara karşı daha avantajlı durumdalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 28 Ocak 2022; 23:53:33 >
  • Hocam özelden bir iki şey yazacağım izninizle.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.