Şimdi Ara

Kadınları Etkileme Sanatı [ Detaylı / Uzun Konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
28
Favori
12.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere bu başlık altından kız/kadın/hatun kişileri için tavsiye vermeye ve yardımcı olmaya çalışacağım.

    Biraz kendimden bahsetmek gerekirse, 18 yaşındayim ankaradayım, lisede tam 5 ilkokulda 6 okul değiştirdim, tipim ortalamanın üstünde, param var ancak bunlar bir avantajdan çok dezavantaja dönüşebiliyor.

    Sizlere yardımcı olabileceğim konular :

    Öz güven
    Kişisel Bakım
    Giyim
    Beden Dili
    Sosyal Medya Taktikleri

    Hazır mısınız? başlayalım o vakit.

    1.Adım:

    Özgüven, bir erkek ne kadar tipsiz olursa olsun özgüveni sayesinde kızlara çekici dalgalar yayar, alfa erkeğinin diğerlerinden en büyük farkı özgüvenidir, aurasıdır, kendinize güvendiğiniz zaman diğer erkekler sizin arkanızdan geliyor olacak. ( özgüvenin fazlası zarardır, diğer derslerde değineceğim )

    Peki bunun için ne yapmalıyız?

    -Dik durun, başınız yere değil karşıya baksın, otururken dik oturun dik duruş sizi etrafınızdakilerden daha üstün yapar.

    -Koltukta, masada, yerde otururken elinizi sağa koyun sola koyun yer kaplayın.

    -Yavaş konuşun, oturup kalkarken yavaş hareket edin, yavaş yemek yiyin.

    Şunları kafanıza kazıyın :

    Siz mükemmelsiniz.
    Etrafınızdaki çoğu erkeğe göre kızlar için en az 100 adım ileridesiniz.
    Özgüveniniz tam, kendinize güveniyorsunuz.
    HİÇ BİR KIZ SİZİN İÇİN İMKANSIZ DEĞİL!


    Kızlarla konuşma/iletişim :

    -Kız yanınızda sizinle ilgilenmiyor, telefonla mesajlaşıyor-konuşuyorsa onu uyarın, siz ezik değilsiniz.

    -Kızla asla ve asla kanka olmayın, kız size kanka olarak bakmamalı bir kıza yaklaşırken ona amacınızı belli edin.

    -Kızla buluşmaya gittiniz söz verdiğiniz saatte orda oldunuz ama kız yok? sakın kıza ben geldim nerdesin diye mesaj atmayın. 10-15 dakika bekleyin kız hala gelmediyse 1 saniye bile düşünmeden ordan gidin, söyledim siz ezik değilsiniz.

    -Konuşurken gözlerinizi kızdan kaçırmayın, telefona uğraşmayın, beden dilinizi kullanın ( abartmayın )

    Giyim

    En önemli kural : Kombine olmayan kıyafete köseli ayakkabı giymeyin ( giyen varsa konuyu terketsin maalesef ne yaparsak yapalım o arkadaş işe yaramaz )

    -Beyaz ayakkabı giymeyin.

    Ağzınız sürekli temiz koksun, sigara içiyorsanız yanınızda sürekli ferah kokan sakız şeker gibi bilimum şeyler bulundurun.


    -Koku kızlar için aşırı önemlidir, size güzel koktuğunuzu söyleyen bir kız neredeyse avuçlarınızın içindedir, sizden etkilenmiştir. +1

    -Spor giyinin, tarzınız olsun, aynı şeyleri giymemeye dikkat edin çünkü kızlar fazlasıyla dikkat eder.

    Yapılmaması gereken hatalar ;

    -Kızlar bir şeyi istediğinde anında yapmayın / vermeyin.

    Örn: İzlediğiniz / dinlediğiniz bir şeyi kız beğenmediğini söyleyerek değiştirmenizi istiyorsa sesi açın.


    Gel gelelim mühim mevzulardan birine, kızların erkeklere yapmayı sevdiği sen çok şey testlerdir, sizi sürekli test ederler.

    -Bir kızla arkadaş ortamında tanıştınız, kız ilk olarak sizi sevgilim olabilir mi acaba gözüyle görür yani sizi değerlendirme yapar, yavaş konuşmaya dikkat edin, kıza mesaj verin.


    Sosyal Ağlar ;

    -Eğlenceli takılın, saçma sapan müzikler paylaşmayın, canlı müzikler paylaşın, fotoğraflarınızı özenle seçin, mutlu olduğunuz fotoğraflar koymaya çalışın.

    -İmla kurallarına uyun, kezbanlar dışında bütün kızları etkileyecektir.

    Tanımadığımız bir kızla nasıl konuşma başlatabiliriz ?

    -Göz teması ( kesişme ), kızla 3-4 kez göz göze geldiniz diyelim, kızın yanında erkek yoksa kıza yürüyün kızın gözlerinden gözünüzü kaçırmayın.

    -Selam/merhaba diyerek başlayın, kız aynı şekilde cevap verecektir.
    -Normalde bu tarz şeyler yapmam ama, seni tanımak istiyorum deyin. ( Gülümseyerek )

    devamı gelecek.

    Yeni DERS :

    Kızla (sevgilimizle ) eve geldik ev boş napıcaz?

    -Taktik 1 acele etmeyin, öyle filmlerde ki gibi kapıdan girer girmez dudağa yapışma falan yapmaya kalkmayın kızların çoğunda yemez.

    -Kızla oturdunuz film açtınız gayet normal, o filmin izlenmeyeceğini 2nizde biliyorsunuz :) , yiyişmeye başladınız daha ileri gitmek istiyorsunuz? elinizi attığınız an şu cevaplardan birini almanız olası :

    -Ben bildiğin kızlardan değilim.
    -Bu kadar yeter.
    -Yapma.
    -Bilmiyorum.
    -vee tabiki evlenmeden olmaz.

    Bunları kızın söyleme tarzından anlarsınız ne kadar ciddi olup olmadığını, en mantıklı yöntem öpüşürken birden eli atmaktır,

    1)Tokat yersiniz.
    2)Elinizi çeker.
    3)Eliniz attığınız yerde kalır.

    ee buraya kadar geldik verecek mi vermeyecek mi anlayalım?

    1)Traşlıysa %70 bunu yaşayabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak traş olmuştur %30 sürekli traş oluyordur.
    2)Traşsızsa ki kötü bir şey olur bulup kıllısını istemek durumu burada devreye girer yapacak bir şey yok.

    Kızın söyleme tarzından az çok anlayacaksınız zaten ne kadar ciddi olup olmadığını, eve geliyorsa çoğu şeyi bilerek geliyordur, size güveniyordur, sizden tek bir ricam var evlenmeyeceğiniz ve virgin olan kızlarla güven verip ileriye gitmemeniz.

    Yeni Ekleme 2

    Ben 6 senedir, 1 tane kıza bile çıkma teklif etmedim, peki nasıl sevgili olduk? , size tatilde sevgili olduğum bir kızdan bahsedeyim.

    Peder bey başkandı emekli oldu, nerden nasıl emekli olduğunu söylemeyeyim, emekli olmadan önce şirket için yaptığımız oteller, dinlenme tesisleri vs. var, tatilin başında genelde oraya gideriz, aylardan haziran peder başkan olduğu için aynı otelde kalan insanların hepsi tanıyor, bütün herkes başkanım diye hitap ediyor, haliyle kızların gözünde başkanın oğlu olarak bulunduğum konumdan dolayı +1 etkileme puanı kazanıyorum :) , genelde otelde, voleybol veya futbol oynarız, kafama 3-5 kız koydum tatil bitmeden en az 2sini nasıl götürürüm diye, voleybol oynuyoruz 6-6 oynarız kural falan olmaz öylesine sallıyoruz yani kimsenin bildiği yok, yaş ortalaması karışık öyle 15 yaşında çocukta oynuyor, 30 yaşındaki adamda. Uzatmıyorum gözüme kestirdiğim kızlardan biriyle oynarken dalga geçerek tanıştım, dalga geçtim ama incitmeden güldürerek, zaten ilk günden sanki eskiden tanışıyormuşuz gibi davrandık, sonra ki gün sahilde merhabalaşmalar, bira içmeler muhabbete başladık, sürekli yanında durmuyordum ki çevremdeki tek kız olduğunu düşünmesin, yemeğe genelde aynı saatte gitmeye çalışıyordum, genelde plajda fastfood tarzı yemek yediğini farkettim plajda barmenlede aram iyiydi kızın duyabileceği şekilde barmenle muhabbet etmeye çalıştım, sizinle ilgileniyorsa dinleyecektir, dinlediğini de fark edebilirsiniz.Şanslıydım çünkü dinliyordu, kızın genelde takıldığı aynı semtten geldiği 1 çocuk ve yine aynı semtten 1 kız arkadaşı vardı, bu yanındaki kız arkadaşı çocuğa aşık haliyle kız yalnız.

    4 kişi takılmaya başladık, çevreyi en iyi bilen ben olduğum için grubun lideri konumundaydım ve her şeyi her yeri biliyordum yine kızı etkiledim, yaklaşık 3 gece sahilde beraber bira içtik ( arkadaşlarıyla ), bu 2sini bir şey almaya yolladı kız yalnız kaldık, deniz önümüzde biralar elimizde yan yana oturmuş sohbet ediyoruz, hiç beklemediğim bir anda başını omzuma koydu, gel dedim iyice yanaştırdım kendime, kolumun altına aldım omzundan tutuyorum ( umarım anlatabilmişimdir :D ) 3-5 dk oturduktan sonra dedim ki bunlar gelmeden kaçalım bi bahane buluruz, diğer kız çocuga aşık ama açılamıyor biraz yalnız kalsınlar dedim belki bir şeyler olur, kızında işine geldiği için kabul etti, otelin terasına çıktık, anahtarı benden başka hiç kimsede yok, personeller geceleri iş bitiminde bira vs içmek için çıkar genelde manzarası 10 numaradır, kızla oturduk terasa, bu sefer başı omzumda değil bacaklarımda, saçlarıyla oynuyorum, gece böyle sürdü, ne ben öpmek için hamle yaptım ne o öptürmek, bu çok önemli kızı ilk günden dudağından öpmeyin.

    devamına gerek yok sanırım bu kadar yeter :D





    Başlık altından soru sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteistTarlaFaresi -- 10 Aralık 2012; 0:54:27 >







  • sonra altınızda bir ıslaklık...
  • Kendiniz olun olmadığın biri olarak bir kızı elde etsende tutmasın. En kisadan anlatmak gerekirse sağlam ilişkiler için; güvenilir olun. Iyi ve paylaşımcı olun tabi polyanna olmadan sınırını bilerek ve tabiki "empati" karsinizdakine belirli kalıplarla tavlancak biri olarak degil bir insan olarak bakın kendinizi onun yerine koyun. Gerisi giyim, parfüm, duruş, saygınlık, sosyal statü, fiziksel güç ve en önemlisi tip cirkinseniz 10-0 geride başlarsınız kötü ama gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 3 Aralık 2012; 15:53:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

    sonra altınızda bir ıslaklık...


    tmm

    quote:

    Orijinalden alıntı: hissetme

    Kendiniz olun olmadığın biri olarak bir kızı elde etsende tutmasın. En kisadan anlatmak gerekirse sağlam ilişkiler için; güvenilir olun. Iyi ve paylaşımcı olun tabi polyana olmadan sınırını bilerek ve tabiki "empati" karsinizdakine belirli kalıplarla tavlancak biri olarak degil bir insan olarak bakın kendinizi onun yerine koyun. Gerisi giyim, parfüm, duruş, saygınlık, sosyal statü, fiziksel güç ve en önemlisi tip cirkinseniz 10-0 geride başlarsınız kötü ama gerçek.


    burda olmadığın biri değil sadece kıza ezik gibi görünmemek için bazı taktikler veriyorum, kimseye kıza maço olun romantik olun gibi şeyler söylemiyorum




  • ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?
  • dinliyorum
  • Kendiniz olun yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takkeli İkizler.


    quote:

    Orijinalden alıntı: hissetme

    Kendiniz olun olmadığın biri olarak bir kızı elde etsende tutmasın. En kisadan anlatmak gerekirse sağlam ilişkiler için; güvenilir olun. Iyi ve paylaşımcı olun tabi polyana olmadan sınırını bilerek ve tabiki "empati" karsinizdakine belirli kalıplarla tavlancak biri olarak degil bir insan olarak bakın kendinizi onun yerine koyun. Gerisi giyim, parfüm, duruş, saygınlık, sosyal statü, fiziksel güç ve en önemlisi tip cirkinseniz 10-0 geride başlarsınız kötü ama gerçek.

    peki karakterimizi bilmiyor kendimizi tanimiyorsak ne yapicaz? yalan ustune kurulu iliskiler daha saglikli suuyor bence durust olmak her zaman okadar iyi degil



    yalan üzerine kurulu ilişkiler, yalan ortaya çıkana kadar sürer kardeşim



    quote:

    Orijinalden alıntı: Allen Walker

    Kendiniz olun yeter.


    demek ki yetmiyor, bu adamlar o kadar konu açıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteistTarlaFaresi -- 3 Aralık 2012; 15:50:32 >




  • gözlerim kapalı istanbul u dinliyorum..
  • şu konuda bana biraz yardımcı olur musun ? kızın yanına oturduktan sonra ne konuşacağımı düşünüyorum da yani bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi



    sosyal ağlarda nasıl iletişim kurucaz ? chatte vb. ? Cool mu takılmalıyız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknn -- 3 Aralık 2012; 15:56:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takkeli İkizler.


    quote:

    Orijinalden alıntı: hissetme

    Kendiniz olun olmadığın biri olarak bir kızı elde etsende tutmasın. En kisadan anlatmak gerekirse sağlam ilişkiler için; güvenilir olun. Iyi ve paylaşımcı olun tabi polyana olmadan sınırını bilerek ve tabiki "empati" karsinizdakine belirli kalıplarla tavlancak biri olarak degil bir insan olarak bakın kendinizi onun yerine koyun. Gerisi giyim, parfüm, duruş, saygınlık, sosyal statü, fiziksel güç ve en önemlisi tip cirkinseniz 10-0 geride başlarsınız kötü ama gerçek.

    peki karakterimizi bilmiyor kendimizi tanimiyorsak ne yapicaz? yalan ustune kurulu iliskiler daha saglikli suuyor bence durust olmak her zaman okadar iyi degil

    Yalanlar ile mutlu bir ilişki yada genel olarak alırsak yalanlar ile mutlu olabiliyorsan öyle dene amaç mutlu olabilmek zaten, iyiler kazanır kötüler kaybeder demiyorum zaten.




  • Abi öğrenciyiz nasıl hep farklı şeyler giyelim yıkaması dert ütülemesi dert alması desen para ooo olmaz bu iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    şu konuda bana biraz yardımcı olur musun ? kızın yanına oturduktan sonra ne konuşacağımı düşünüyorum da yani bilmiyorum.


    okuduktan sonra bir şeyler yazacağım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknn

    sosyal ağlarda nasıl iletişim kurucaz ? chatte vb. ? Cool mu takılmalıyız ?


    sosyal ağdan kurduğun ilişkinin sürekliliği olmaz, bana sorarsan deneme derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

    ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    şu konuda bana biraz yardımcı olur musun ? kızın yanına oturduktan sonra ne konuşacağımı düşünüyorum da yani bilmiyorum.

    Dizi, film, kitap okuyacaksın. Konu dışı tarzı platformlarda takıl gündemden ve çoğu konuda bilgin olsun gerisi ise tecrübe ile alakalı bir durum konuştukça gelişecek karşıdakinin tepkileri genel olarak nasıl oluyor nasıl davranmalıyım tarzı. Ama bu konuda en önemlisi rahat ve sakin ol zorlada konuşma akışına bırak
  • girdiğim ortamlar eğer yabancı birileri varsa fazla konuşmam , tanıdıklarla takılmaya çalışırım yada solo telefonla oyun oynarım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

    quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    şu konuda bana biraz yardımcı olur musun ? kızın yanına oturduktan sonra ne konuşacağımı düşünüyorum da yani bilmiyorum.


    okuduktan sonra bir şeyler yazacağım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknn

    sosyal ağlarda nasıl iletişim kurucaz ? chatte vb. ? Cool mu takılmalıyız ?


    sosyal ağdan kurduğun ilişkinin sürekliliği olmaz, bana sorarsan deneme derim.

    kardeş kız arkadaşım reel ben sanırım sosyal ağda onu görünce sürekli konusasım geliyor zaten reeldede sürekli yanınadyım acaba sıkmadan iletişim kursam diyorm reelde hiç bir sorun yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknn

    quote:

    Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

    quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    şu konuda bana biraz yardımcı olur musun ? kızın yanına oturduktan sonra ne konuşacağımı düşünüyorum da yani bilmiyorum.


    okuduktan sonra bir şeyler yazacağım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknn

    sosyal ağlarda nasıl iletişim kurucaz ? chatte vb. ? Cool mu takılmalıyız ?


    sosyal ağdan kurduğun ilişkinin sürekliliği olmaz, bana sorarsan deneme derim.

    kardeş kız arkadaşım reel ben sanırım sosyal ağda onu görünce sürekli konusasım geliyor zaten reeldede sürekli yanınadyım acaba sıkmadan iletişim kursam diyorm reelde hiç bir sorun yok

    anlamadım dostum :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

    ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.