Şimdi Ara

Kafam çok karıştı xbox360 tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Bu gün itibariyle pc'yi satmış bulunmaktayım. Oyun için bundan sonra konsol almayı düşünüyorum öncelikle ps4 niyetindeydim fakat gerek kinect gerek jtag özellikleri yüzünden xbox 360 ta karar kıldım. Bursa/Karacabey de oturuyorum. Bulunduğum yerde çok bilgisi olan tanıdıklarım yok ben de konsol konusunda ps one da kalmış biriyim.

    Xbox 360'ta karar kıldım Ama:

    Araştırma yaparken o kadar çok şey okudum ki kafam iyice karıştı.
    1) Bunun en son çıkan ya da en problemsiz kasası hangisidir? Stingray/E slim / Slim / Elite / Jasper bu modelleri sattığını yazan çeşitli mağazalar gördüm hepsi de en son çıkan model olduğunu iddia ediyor. Farkı nasıl anlayabilirim?

    2)http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-yeni-xbox360-e-1tb-pluskinect-plus2.kol-plusjtag-plus180-oyun-plushdmi-plus2-yil-garanti-189310916/detay ilanda ki model ve bu mağazayı tanıyan bilen var mıdır? İkinci kol'u orjinal mi veriyorlar? Yada kolların orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

    3) Dualnand diye bir şey okudum ki iyice kafam karıştı. Birde fw var ama sadece ikinci ellerde bulunuyor ? Yeni cihazlarda olmuyormuş sanırım. Jtag/ fw / dual nand sizce hangisi ?

    4) http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-wireless-controller-for-windows-135488871?gclid=CKnZ9-bYssICFSsCwwodMHAAlw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ikinci kol yerine bu linkteki kolu alsam acaba ne kadar indirim olur (laptop ta iyi kötü oyun oynarken kullanırım)

    5) Wireless kollara pil takılabiliyor mu yoksa bir de şarjlı özel pil mi almak gerekiyor?

    6) Birde internette bazı adaptör ilanlarında şarj cihazı yazıldığını gördüm bu cihazlar şarjlı mı?

    Son olarak online oyun oynayacağım pek sanmıyorum. Bana uzun süre masraf çıkartmadan kullanabileceğim bir cihaz lazım.

    Şimdi tecrübesi olan, xbox 360 kullanan arkadaşlar bu gün alsa hangi modeli alırdı kısaca bunu söylese de yeter bana.

    Oyunlu bir cihaz almak istiyorum. Yapamayacağım için değil ama çoluk çocuk ile artık oyun indirip nasıl kurulduğunu öğrenip yüklemeye pek vaktim yok malesef.

    Bu dediklerimi biri özetleyebilirse sevinirim gerek forum gerek ilan okumaktan gözlerim aktı resmen

    Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.







  • Hocam cevap için teşekkür ederim. Şimdi slim ve üstünü al demişsiniz de onu nasıl anlayacağız son çıkandan başa doğru bir sıralama var mı ya da problemsizden problemliye doğru. Xkey'i de sizden duydum ama internette satış yapan yerlere bakıyorum hiç xkey'li makine diye ilana rastlamadım. En azından sıfır cihaz olarak.
    İkinci elde olabilir tabii ki de güven sorunu yaşarım diye korkuyorum en azından garantisi devam eden bir cihaz olmalı. Bu arada sıfır kinectli tek kol makinelerde 800 ün altında pek fiyat veren görmedim.

    Online oyun benim için çok ta önemli değil aslında ama live konusunda bu kadar iddialı olduğunuza göre bir bildiğiniz olmalı.
  • ohreyn kullanıcısına yanıt
    Hocam yani demek istedigim arcade veya elite modelleri var cok eski fat kasa onlardan almayin demek istedim. Bir de garanti bekleme xkey ya da fw varsa cunku korsan oynuyorsun. Ve aynen hocam cunku biliyorum 50 tane single oyun yukluyorsun adam hepsinden 5 er dk oynuyor sonra birdaha bakmiyor sikiliyor. Ama online smda oyle degil ve birsuru sadece online olarak oynadigimiz oyunlar ornek olarak destiny ve titanfall vs. Bir de hocam atiyorum cod , halo vs alicaksniz 5 saat hikayeyi oynayip birdaha yuzune bakmiycaksiniz o oyunlar zaten multiplayeri ile on planda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sağolun artık yavaş yavaş kafamda şekillendi. Eğer dediğiniz gibi yeni slim yada e kasa xkey li model bulursam alırım. Ama özellikle yeni ürün satan mağazalarda hep jtag var birde 600-700 dediğiniz sanırım kinect siz oluyor. Yine de teşekkürler yardımınız ve verdiğiniz bilgiler için
    @onur12onur12onur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jasper board elite alabilirsin 2.el olarak baya düştü fiyatları bir göz at derim temizse jtaglı ise falan alınabilir
    Bu arada online oynayacaksan sakın jtagli falan alma yada jtag yaptırma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basketball is my life

    Jasper board elite alabilirsin 2.el olarak baya düştü fiyatları bir göz at derim temizse jtaglı ise falan alınabilir
    Bu arada online oynayacaksan sakın jtagli falan alma yada jtag yaptırma


    Hocam sağolun. Dün akşam Kadıköy'den KahramanKonsoldan 1Tb'lık jtag li yeni e kasa dediklerinden bir model siparişi verdim. Telefonla da görüştüm sağolsunlar gönderdiğim oyun listesine göre yükleme yapacaklarını söylediler. İlanda slim yazıyor du ama telefonda görüşmemizde e kasa yollayacaklarını söylediler. Açıkçası görünüş olarak daha çok hoşuma da gidiyor.




  • ohreyn kullanıcısına yanıt
    Bütçe sıkıntısı yoksa en iyi sürüm e kasa zaten almışsınız hayırlı olsun diyelim
    İyi oyunlar dilerim hocam
  • Hocam teşekkür ederim. Aslında pc'yi sattım ordan biraz para arttırmak istiyordum ama malesef kalmadı. Elektronik konusu biraz riskli olduğu için garantili ürün tercih ettim. Birde kinect'li ikinci el muadil cihazlar 200-250 tl farkediyor. Bu şekilde istediğim oyunları seçme şansım da oldu taksit yaparak eldeki sıcak parayı değerlendirme şansımda. ps4 ile arasında çok git gel yaptım ama gerek bizim ufaklığın ilerde kinectle oynama potansiyeli gerekse oyun fiyatları xbox360'ı ağır bastırdı.
    İnşallah pişman olmayız bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohreyn -- 10 Aralık 2014; 14:53:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.