Şimdi Ara

Kafam karıştı/acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben örgün olarak önlisans su ürünleri programına kayıtlıyım. 2. sınıfa geçtim. Önümüzde ki ekim-kasım gibi ikinci üniversite hakkından yararlanıp kayıt olmayı düşünüyorum. Ama 2. sınıfım nasıl olacak? Sıkıntı olur mu? Kafam çok karıştı 1. sınıfta mı ikinci üniversiteden yararlanılıyor ikinci sınıftada yararlanma var mı? acil aradaşlar aöf bürosuna ulaşamıyorum çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KsK35 -- 19 Ağustos 2011; 22:02:32 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can-KsK35

    Arkadaşlar ben örgün olarak önlisans su ürünleri programına kayıtlıyım. 2. sınıfa geçtim. Önümüzde ki ekim-kasım gibi ikinci üniversite hakkından yararlanıp kayıt olmayı düşünüyorum. Ama 2. sınıfım nasıl olacak? Sıkıntı olur mu? Kafam çok karıştı 1. sınıfta mı ikinci üniversiteden yararlanılıyor ikinci sınıftada yararlanma var mı? acil aradaşlar aöf bürosuna ulaşamıyorum çünkü.


    İstediğiniz sınıfta ikinci üniversiteden yararlanabilirsiniz. (önlisansta son sınıf olmanız veya tıpda 6. sınıf olmanız bişey fark ettirmez) Öğrenci belgesi ve birkaç belge daha vardı sanırım ama durumunuz açıköğretime kayıt için engel teşkil etmiyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.