Şimdi Ara

Kafaüstü tavsiye 200 TL bütçe (belki bi +20 daha)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler tavsiye başlıklarına yazdım ama herhangi bir cevap alamadım.

    200'ye kadar çıkabilirim.

    Dışarı ses vermemesi ve dışardaki sesi de bana vermemesi önemli. Genelde kondisyon bisikletinde kullanıcam. Elimde urBeats var ama kulağımdan düşüp duruyor, sinirden dinlediğim müzikten bişey anlamıyorum.

    Bass severim fakat her şeyin önüne geçsin istemem. Dengeli bi kulaklık istiyorum yani. Her tonda kaliteyi ayrı ayrı hissedebilelim.

    Ve asıl önemli nokta belli bir süre sonra kulaklarımı acıtmasın, konfor da lazım yani. Ortalama 1 saat kulağımda duracak.

    MDR-V55'e yöneliyorum ama tabi az para değil, iyice araştırmak istiyorum.

    Var mıdır önerisi olan?

    Not: mp3 player olarak 5. nesil nano vardı ama kız arkadaşıma kaptırdım. HTC One X ile kullanıcam, buna göre tavsiyede bulunursanız memnun olurum.



  • yakın zamanda brainwavz hm5 geçicek elime dener fikrimi belirtirim. sende bir araştır. hm3 var daha ucuzu. brainwavz fiyat performans ürünü üretir genelde
  • Cevap için teşekkür ederim. Biraz büyük geldi gözüme, pek sevmedim. HM3 boyut olarak daha iyi. V55 ile kıyaslarsanız hangisi tercihiz olur?
  • valla hocam şuan hm5 denedim bir de philipsin ucuz bir modelini denedim kafaüstü olarak. kulakiçi olsa daha fazla tecrübem var ama bunda yok. hm5 muazzam rahat ve şık bir kulaklık. büyüklüğü aldatmasın.ses kalitesi de gayet başarılı. amfisiz sürülebiliyor olması çok güzel bişey direk playera takıp dinleyebiliyoruz. ama fiio e11 amfi ile de şahane işler çıkarıyor.tavsiye ederim.

    elime dün geçti benimde .şu an 140 dolar yurt dışı fiyatı. düşünürseniz bu fiyata beklemeden benden alabilirsiniz.paraya çevirmiş olur yeniden sipariş geçerim kendime. 2 kulaklığım daha olduğu için al sat yapabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.