Şimdi Ara

Kafsinkaf'ların Mekanı (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.816
Cevap
2
Favori
92.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsunun +4 te attığı penaltıyı gördükten sonra bizi bu sene de çıkartmayacaklarını anladım. Tff ye Karşıyaka düşmanlığı nerden geldi Allahın belası herifler çok büyük hakkımızı gasp ediyorlar.
  • Freni patlamış kamyon gibi GÜMBÜR GÜMBÜR Geliyoruz !

    Tomas Sivok Karşıyakamız da.
    31 Yaşındaki tecrübeli Çek futbolcu bu sezon Karşıyakamız da forma giyecek. Sivok la anlaşan takımımız Holosko ile de söz kesti.

    Transfer söylentilerinde Gekas ile Gosso da yer alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_1912

    Freni patlamış kamyon gibi GÜMBÜR GÜMBÜR Geliyoruz !

    Tomas Sivok Karşıyakamız da.
    31 Yaşındaki tecrübeli Çek futbolcu bu sezon Karşıyakamız da forma giyecek. Sivok la anlaşan takımımız Holosko ile de söz kesti.

    Transfer söylentilerinde Gekas ile Gosso da yer alıyor.

    Yok artık, seneye çıkar artık Karşıyaka.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitokondri.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_1912

    Freni patlamış kamyon gibi GÜMBÜR GÜMBÜR Geliyoruz !

    Tomas Sivok Karşıyakamız da.
    31 Yaşındaki tecrübeli Çek futbolcu bu sezon Karşıyakamız da forma giyecek. Sivok la anlaşan takımımız Holosko ile de söz kesti.

    Transfer söylentilerinde Gekas ile Gosso da yer alıyor.

    Yok artık, seneye çıkar artık Karşıyaka.

    Sponsorumuz olan Erdal Acar Seneye süper lig sözü verdi. İnşallah hocam .
  • Haberler süper, iyi olacak iyi.
  • Erdal acar ksk yi ucuracak Ben bir Galatasaraylı olarak KSK ve Göztepeyi süper ligde görmek isterim sizin aranızda sıkıntı var ya yok beni baglamaz süper ligde erciyes balıkkesir gibi saçma sapan takımlar olacagına Göztepe Karşıyaka gibi klas takımlar olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin Baytar Karşıyaka'da
  • KSK'Yİ 2 YIL SONRA GÖRÜN

    KSK Başkanı Ali Erten, Kaf-Kaf için çizdiği yol haritasını Yeni Asır'a açıklarken, "Stadımız yokken, şampiyonluğun tadı çıkmaz. Basketboldaki başarının sırrı Mavişehir Arena" dedi
    Büyük bir sevdayla bağlandığı KSK'ye çeyrek asırdır yönetici olarak hizmet edip, 3 ay önce de başkanlık koltuğuna oturan Ali Erten, kulübün içinde bulunduğu durumu, başarının formülünü ve Erdal Acar'ın desteğini YENİ ASIR'a değerlendirdi.

    30 yıldır Karşıyaka'da yaşadığını ve burada öleceğini belirten Erten, önceliği sportif başarıya verdi ve "Tabii ki şampiyonluklar bizi çok mutlu eder, ama tesisleri tamamlayamaz ve eksikleri gidermezsek şampiyonluklar yarım kalır" dedi. Uzun vadeli düşünmek gerektiğini, dönemsel başarıların gözboyamadan ibaret olacağını vurgulayan Erten, "KSK'nin öncelikli olmazsa olmazı tesistir. Tesis yapacak gücümüz ve bilgimiz var. Eğer kulübü gerçekten seviyorsak, nasıl sağlam temeller üzerinde otururuz bunu düşünmemiz gerek" dedi.

    KSK'nin müthiş tarihi ile İzmir'in en büyük kültür miraslarından biri olduğunun altını çizen Erten, "Biz bu açıdan da korunması gereken bir kurumuz. Kuvvay-i Milliye ruhundan doğan bir kulübüz. Armamızda Atatürk'ün emaneti olarak bayrağımızı taşıyoruz. Bunları koruyabilmek lafla olmuyor. Hepimiz çok heyecanlıyız, herşey bir an evvel olsun istiyoruz. Ama işin ekonomik tarafı var. Güçlü ve sürdürülebilir bir ekonomik yapı olmadan bu işler olmuyor. Bunun için planlı, sistematik çalışmalıyız. Örneğin yönetici konusunda mantalitemizi değiştirmemiz lazım. Kulübümüze para verecek yöneticilerden çok, karşılıksız kaynak yaratacak yönetici modeline geçmemiz lazım. Şampiyonluk tabi ki hepimizi mutlu eder. Ama tesisleri yapamazsa tadını çıkartamayız" diye konuştu.


    Başarının sırrı Mavişehir Arena

    Mavişehir Arena'nın, tesisleşmenin sportif başarıdaki etkisinin en iyi örneği olduğunu ifade eden Karşıyaka Başkanı Ali Erten, "Basketboldaki başarı son 5 yılın yönetimsel vizyonudur. İstikrarlı bir yönetim, iyi bir antrenör, bunun yanında tesis, taraftar baskısı üst üste gelince başarı da geldi. Tesadüf değildi bunlar. Adım adım geldi, göstere göstere geldi. Şimdi bu futbol için de geçerli. Vizyonumuzun başlangıç noktası stattır. Arena'da taraftarımızla bütünleşiyoruz kimse karşımızda duramıyor. İşte stat yaptığımızda bunu futbolda da başaracağız" ifadesini kullandı.

    Kimliğimiz iki yılda dağişecek

    KSK Başkanı Erten, yönetim olarak kalıcı başarı peşinde olduklarını vurgulayarak, 2 yıl sonra bambaşka bir KSK vaat etti. Erten, "Yeni salonumuz, kendi stadımız, gelir getirici alanlarımız, A takım kamp tesisimiz olacak. Yeni tesis için devlete ait bir alan belirledik. A takımı buraya taşıyıp Çiğli'yi tamamen altyapı tesisi haline getireceğiz. Yeni salon için yer belirledik, projeleri çiziliyor, çok kısa sürede bunu Gençlik Spor Bakanlığı'na sunacağız. Stat inşaatımızda inatla bütün engelleri aştık, bir haftaya kadar kazık çalışmaları başlıyor.

    Acar'a teşekkür

    Peki KSK Başkanı Erten, işadamı Erdal Acar'ın kulübe maddi desteği nasıl değerlendiriyor. Erten, bu konudaki sözlerine Erdal Acar'ın kulübe büyük maddi destek verdiğini vurgulayıp, kendisine teşekkür ederek başlıyor. Erdal Acar'ın kulübe katkısının, kritik dönemde geldiğini ve hayati önem taşıdığını, bunu hiç bir zaman unutmadıklarını vurgulayan Erten, Acar ile aralarında yaşanan sözleşme krizini de şöyle değerlendirdi; "Kendisine saygısızlık yapmayız, yapılmasına da müsaade etmeyiz. Acar bizim camiada yeni. Bazı dengelerimizi, geleneklerimizi bilmemesi doğal. Biz bunları kendisiyle saygı sevgi çerçevesinde paylaştık. Bunları anlatmazsak, Acar'a kötülük yapmış oluruz. Yaşar Holding ilişkileri bizim için hassastır, Yaşar ailesinin basketbola katkısı üzerine laf söyletmeyiz. Ayrıca kulübün aşırı borçlanmaması için önlem alıyoruz. Çünkü açık konuşursak, ekonomik olarak batık durumdayız. İki ayda tam 6 kere transfer yasağı geldi. Vergi dairesi, SGK derken takımı sahaya çıkartabilmek için olağanüstü bir mücadele verdik. Her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz. Futbol bütçesinin büyük olması ve daha fazla borçlanmamak adına iki satır sözleşme istiyoruz. Erdal Acar'ın başımızın üzerinde yeri var. Ama kulüp menfaatleri için ortak bir çizgi belirlemeye çalışıyoruz. Konuşarak sorunları çözeriz. Herşeyi kayıt altına alalım istiyoruz. Yaşar Grubu ile bile 60 yıldır sözleşme yapıyoruz. Burada ne kötülük var. Bundan aksi bir anlam çıkarılmasın."

    En büyük tehlike borç
    KSK'ye başkan olarak hizmet etmek için işinden ve ailesinden iki yıl izin aldığını ve görev süresi bittikten sonra kesinlikle aday olmayacağını vurgulayan Erten, "Elimizde sihirli değnek yok. İyi çalışarak, sabırla, inatla bu işleri kovalıyoruz, kovalayacağız. Hedefimiz 2 yıl içinde bu kulübü tesis anlamında Türkiye'nin sayılı kulüpleri içine sokmak. 20 yıllık hizmeti 2 yılda yapacağız. Ancak bunu yapabilirsek hizmet etmiş oluruz. Yoksa hepsi havada kalır. Biz borcu arttıran yönetim olmayacağız. Karşılıksız kaynaklar buluyoruz. Yakında bu konuda güzel haberlerimiz olacak. 90 günde birçok önemli konuda önemli adımlar attık. Faaliyet raporumuzu yakında yayınlayacağız. Bu kadar kısa sürede neler yaptığımızı herkes görecek. Alkış beklemiyoruz, eleştirilere saygımız var ama biraz yapıcı olmak lazım. Biz hizmetimizle anılmak istiyoruz. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz" dedi.

    Kapıdaki tehlike

    Karşıyaka kulüp lisans belgesi almak için gereken kriterleri yerine getiremezse, 4 puanı silinecek

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA kriterleri doğrultusunda kulüplerden yerine getirmesini istediği ekonomik ve fiziksel şartlar, KSK'nin başına dert oldu. Federasyonun istediği, mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis şartları yerine getirilemezse, Kaf-Kaf'ın dört puanının silinmesi gündemde. Karşıyaka Başkanı Ali Erten ve Genel Sekreter Mehmet Yaya, İstanbul'daki görüşmeleri tamamlayarak kulüp lisans belgesi alabilmek için gerekli ödeme ve anlaşmaları yaptı. Daha önce verilen ancak uygulamaya girmeyen -4 puan silme işlemiyle ilgili son karar fedarasyon tarafından cuma günü açıklanacak. Kulübün çok kritik bir aşamadan geçtiğini belirten Başkan Ali Erten, "Kulüp tescil belgesiyle ilgili mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getiremediğimiz için bugüne kadar Kulüp Lisans Belgesi alamadık. Bu nedenle para cezası ve puan silme cezasıyla karşı karşıyayız. Bunun uygulanmamasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde ciddi uğraş vermekteyiz. Mali ve tesis kriterlerini yerine getirir ve sorunu aşarsak ilk kez 'Kulüp Lisans Belgesi'de almış olacağız. Avukatımız Mehmet Yaya ile birlikte gerekli görüşmeleri ve sunumları yaptık. Konuyla ilgili karar cuma günü açıklanacak" diye konuştu. GÖKHAN ÖZYURTLU

    Son takviyeler yönetimden
    Karşıyaka yönetimi, transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Mehmet Akgün, Igor Duriç ve Engin Baytar ile gücüne güç kattı. Necati Ateş'in transferi sırasında kulübe maddi destek veren Erdal Acar'la yönetim arasında yaşanan soğukluk yerini ılıman bir havaya bırakırken yapılan son 3 takviyenin tüm giderini yeşil-kırmızılı yönetimin sağladığı öğrenildi.




  • Karşıyaka Stadı'nın yapılacağı alanda yer alan ve belediyeye ait arazinin bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi talebi, meclisin ilgili komisyonuna gönderildi
    KSK'nin yeni stadına kavuşması için artık hiçbir engel kalmadı. Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü'nün, Karşıyaka Belediyesi'ne, stadın yapılacağı alanda bulunan ve belediyeye ait olan 2 bin 770 metrekarelik arazinin bedelsiz kendilerine devredilmesi ile ilgili yazısı üzerine, önce AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ devreye girip çağrı yaptı. Bu çağrıyı gündeme getiren Yeni Asır, Karşıyaka Belediyesi Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a "Karşıyaka'ya bedel ödetme" diye manşetten seslendi ve Karşıyakalı taraftarların heyecanla beklediği olay nihayet gerçekleşti.

    İnşaat hemen başlayacak
    Karşıyaka Belediye Meclisi, önceki akşam yaptığı toplantıda, stat inşaatına başlanabilmesi için gerekli olan "arazi devri" olayını gündemine aldı ve 15 bin kişilin stadın yapılacağı alandaki belediyeye ait arazinin bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi önergesini, ilgili komisyonlara devretti. Komisyonların incelemesinden sonra, Karşıyaka Belediye Meclisi'nin devri karara bağlayacağı ve yeşil-kırmızılı renklere gönül verenlerin bir an önce yapılmasını beklediği stadın inşaatının hemen başlayacağı belirtildi.


    Stadı itirazımız olamaz
    Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Stadı'nın yapılacağı alanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ücretsiz tahsisi maddesinin oylaması öncesinde konuştu. Akpınar, "Karşıyaka'nın ihtiyacı olan futbolu oynayabileceği ve bu müsabakaları kent halkı ile başarıyı yakalayacağı alanların yapılmasında Karşıyaka Belediyesi ve temsil eden Hüseyin Mutlu Akpınar'ın hiçbir itirazı olamaz. Takımlarımız futbol için başka illeri tercih etmek zorunda kalıyorlardı. Bugün Karşıyakamız ile ilgili imar uygulamasını gerçekleştirmek gibi bir sorumluluğumuz var ise biz de talep üzerine bunu yaparız." DUYGU ERGÜDEN

    Akpınar mecbur kaldı
    AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı ve AK Partili Meclis üyesi Abdullah Mertoğlu, KSK'nin acilen ihtiyaç duyduğu bu stadın önünün açılmasını istediklerini belirterek, "Karşıyaka Spor Kulübü artık başka yerlerde maç yapmaktan kurtulmalıydı. Başkanın tavrı hep olumsuzdu. Bin tane bahane buldu. Ancak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait bin 406 metrekare arsanın Belediye Meclis kararıyla Göztepe'ye bedelsiz devretme kararı alınca işler değişti. Başkan mecbur kaldı. Önerge şu anda komisyonlara gönderildi. Önümüzdeki oturuma yetiştirilir diye tahmin ediyorum" dedi. Başkan Akpınar'a çağrıda bulunan Mertoğlu, "Belediye başkanı bu stadın hızlı bir şekilde yapılması için her türlü engeli kaldırmalıdır. Bu yolda da ilk olarak bu önergeyi meclisten geçirmesi gerekiyor. Bu önergeden vazgeçeceğini sanmıyorum. Eğer çark ederse bu sefer kendiyle ve büyükşehir ile çelişecektir. Karşıyaka taraftarı artık stadına kavuşsun. Çile çekmekten kurtulsun" diye konuştu.

    Kocaoğlu başa döndü

    Karşıyaka Stadı için tüm engeller aşıldı. Alsancak yeniden yapılıyor. Gürsel Aksel için geri sayım başladı ama İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı stat için hala Örnekköy hayali kuruyor

    İzmir'de stat sorununu aşma adına önemli adımlar atılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hala yıllar öncesinin hayalini kuruyor. Karşıyaka Belediyesi'nin arazi devri konusunu meclis gündemine almasının ardından Karşıyaka Stadı inşaatının başlaması için ortada hiçbir engel kalmazken, Göztepe Stadı için geri sayım başlamışken, Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları başlatan Gençlik ve Spor Bakanlığı, yıkım işlemini tamamlamışken, Atatürk Stadı'nda ise tadilat çalışmaları son aşamaya gelmişken, Kocaoğlu bir televizyon kanalına verdiği röpartajda, belediyenin uygun bir fiyata hazineden arazi satın alıp, stat yapabileceğini söyledi. Konuşmasının bir bölümünde yıkılan Alsancak Stadı'nın 25-30 bin kapasiteye ulaştırılması halinde İzmir'in stat probleminin biteceğini söyleyen Kocaoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uzun ve kapsamlı incelemeler sonucunda projelendirilip, ihalesi yapılan Karşıyaka ve Göztepe statlarının, projesiz ihale edildiğini ifade etti. Kocaoğlu'nun röportajda kullandığı, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, kente yapılacak iki tane stadın ihalesini, basından öğrenmemelidir. Hiç haberimiz olmadı" sözleri büyük şaşkınlık yarattı.




  • stadyum çilesi bitmiyor.
    sırf hükümete artı yazmasın diye yapılmayan engelleme kalmadı.

    http://www.yeniasir.com.tr/spor/2017/04/28/bu-yanlistan-donulsun
  • Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.
    Turan, yaptığı açıklamada, iki yeni stat için sürecin başladığını belirterek, "Mart ayında yapılan yeterlilik ihalelerinin ardından Göztepe Stadı'nın yapım ihalesi 14 Haziran'da Karşıyaka Stadı'nın ise 15 Haziran'da yapılacak." dedi.

    Türkiye'de 19 stat yaptıklarını ve bunlardan 8'ini tamamladıklarını kaydeden Turan, "Şu anda İzmir ile ilgili çalışmaları yapıyoruz. İki köklü ve tarihi kulübümüz olan Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stat inşa edeceğiz. Mart ayı içinde projeler için ön yeterlilik ihalesini yapmıştık. Ardından planlar üzerinde bazı itirazlar olmuştu. Bu sorunların çözülmesinin ardından yapım ihalesi için tarih belirledik." diye konuştu.

    İzmir'deki iki stadın, modern yapıları ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam alanı olacağını anlatan Turan, "Göztepe Stadı'nın yapım ihalesini, kulübün kuruluş yıl dönümüne denk 14 Haziran'da saat 14.00'te yapacağız. Karşıyaka Stadı ihalesi ise 15 Haziran'da saat 14.00'te gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.

    Şehirlerle bütünleşik statlar

    İspanya'nın Barcelona takımının maçlarını oynadığı stadın aynı zamanda bir turizm ayağı da olduğuna dikkati çeken Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statları sadece altyapısı ve inşaat kalitesiyle değil, sosyal donatılarıyla şehre değer katacağını vurguladı.

    Yapımına başlanacak toplam 35 bin kapasiteli iki stadın yeni bir yaşam alanı olarak şehirle bütünleşeceğini aktaran Turan, "Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarındaki proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamiklerini baz alarak hazırladık. İçerisinde katlı otopark, halka açık spor alanları, müze, idari alanlar, sosyal alanlar, çocuk eğlence merkezleri olacak." açıklamasında bulundu.

    TOKİ'den UEFA standartlarında 19 stat

    Türkiye genelinde 19 stadın inşaatına devam ettikleri belirten Turan, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Türkiye ölçeğinde değil, dünya ölçeğinde böyle bir üretim kapasitesi yok. Bir ülkede 40 bin koltuklu bir stat yapıldığında, o ülkeyle alakalı büyük bir hadisedir. TOKİ tarafından inşa edilen statlarda Avrupa'daki birçok statta olmayan özellikler bulunuyor. Bu statlarla cumhuriyet tarihinde yapılmış toplam yatırımdan daha fazla yatırım, son 3-4 yıl içinde gerçekleştiriliyor. Büyük sevinç duyuyorum çünkü gerçekten önümüzdeki kuşaklar, 20-30 yıl boyunca belki de bu işle bir daha uğraşmayacak. Önümüzdeki 20-30, belki 50 yıllık ihtiyacı karşılayacak düzeyde."

    http://worj.yeniasir.com.tr/spor/2017/05/11/toki-baskani-turandan-izmir-statlari-aciklamasi




  • Stad konusunda bütün herkes birleşmeli artık. Çarşı'da stad projesi konusunda sevmediği kişiler var diye nötr davranmayı bırakmalı sahiplenmelidir. Kulübün geleceği mi önemli kişisel husumetler mi?! Süper Lig'e çıkalım da isteyen istediğini yapsın ama alt liglerde iken kavgalar zarar verir. İnşallah stadımız olacak ve Atatürk Stadına, Alsancak'a Buca'ya, Menemen'e vs stadlarda maç yapmak için kira ödemekten de kurtuluruz. Kulübün mali durumu sıkıntılı olduğu için stad kirası da ayrı bir dert yıllardır. Önümüzde kongre var. Kayyumluk olmayız umarım. Kayyum gelirse geleceğimiz çok daha karanlık olur. Kayyum kulüp işleriyle hiç ilgilenmez küme düşme durumu yaşanır. O yüzden taraftar ve camia el birliği yapmalı ve kulübün geleceği için pozitif yapıcı davranarak hareket etmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün inşallah biz, ilerleyen yıllarda da Karşıyaka ait olduğu lige çıkacak ve rekabete kaldığımız yerden devam edicez. Karşı kıyıya selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

    Bugün inşallah biz, ilerleyen yıllarda da Karşıyaka ait olduğu lige çıkacak ve rekabete kaldığımız yerden devam edicez. Karşı kıyıya selamlar

    Tebrikler! Umarım Süper Lig'de kalıcı olursunuz. Çıkmak kadar kalıcı olmak da çok önemli. Süper Lig üç büyütülmüşün aslan payını aldığı ekonomisi iyi olmayan kulüplerin de sıkıntı yaşadığı bir lig. Gerçi son yıllarda tatsız bir lig. Passolig vs. nedenlerden dolayı. Kalıcı olun ki biz de ekonomik sorunları atlatıp üst liglere çıktıktan sonra süper ligde gerçek derbiyi gösteririz ve istanbul egemenliğine son veririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmanın zamanı gelmiş geçmiş bile. Bu sene geçen seneye göre daha iddialı gibiyiz. Geçen seneye nazaran ekonomik kaynaklarımız daha iyi. Umarım bu sene dirilişin senesi olur. İnanıyoruz ki O GECE BU SENE!
  • Uplasak mı ?
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.