Şimdi Ara

Kağıt Pil Devrimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kağıt Pil Devrimi



    Hayatımızdaki teknoloji sistemlerinde pillerin kullanımı da şüphesiz az değildir. Elektrikler kesildiğinde pilli ışıldaklardan, müzik dinlemek için radyo kullanımına pille çalışan oyuncaklardan daha pek çok alete kadar pillerden yararlanmaktayız. Pil teknolojisinde kağıt pil devrimi projesi süren yeni tasarımları sayesinde hayatımızda oldukça kolaylıklar sunacağa benziyor.

    Pil Teknolojisinde Kağıt Kullanımı

    Pillerle kullandığımız bir çok ürün artık kağıtların arkasına programlanan pil sistemi sayesinde olabilecektir. Kağıt pil teknolojisi kullanılırken insanın kanı, teri gibi biyolojik enerjilerden yararlanılmıştır. Böylece en imkansız sanılan yerlerde bile bu sistemi kullanarak hayatımızı kolaylaştırabileceğiz. Bu teknoloji ile hayatımızın pek çok sahasında kullanım kolaylığı sağlayabileceğiz.

    Tıpta da Kullanılmaya Başlanacak

    Hayatımıza oldukça katkı sağlayacağı düşünülen kağıt pil teknolojisi kullanımı tıp alanında kardiyoloji alanında da kullanılmaya başlanacak. Kalp atışlarını düzenleyen cihazlarda da kullanılacağı düşünülmektedir. Böylece bu sistem kalp cihazının içine yerleştirilerek aletin kesintisiz çalışmasını sağlayabilecektir. Kalp doktorlarının oldukça işine yarayacak bu tasarım ilerleyen zamanlarda pek çok kullanım alanları da genişletilebilir ve bu sayede daha geniş alanlarda da bu sistemi kullanabiliriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.