Şimdi Ara

Kahve Makinesiyle Çay Yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler az önce ofiste kullanamak üzere philips'in 150 ytl lik bir kahve makinesini 30 ytl ye buldum ve hemen aldım.mağaza etiketinin üstünde çay-kahve makinesi, aletin kutusunun üstündeyse sadece kahve makinesi yazıyordu.paketi açtım, kullanam kılavuzunda sadece kahve yapımını anlatıyordu.bunla kahve yapmak mümkün müdür? eğer olmazsa geri iade edeceğim.
    işte cihaz:http://www.webdenal.com/store/philips-philips-hd7546-metal-therm-inox-kahve-maki_fiyat.htm?idProduct=48664&idCategory=243&topnavCategory=230

    yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.







  • çay yapılacağını sanmıyorum. deneyebilirsiniz ama güzel olmaz. çünkü ayrı çam demleme makinaları var zaten.
  • Merhaba,
    çayda yapılır kahvede ama Tadı iyi olmaz.Ya kahve için kullanacaksınız yada sadece çay için.Düşününki Kahve yapıyorsunuz,sonrada çay yapıyorsunuz.Çayda kahvenin tadını tadarsınız.Çayınızda bişeye benzemez.Ama alternativ olarak Lavazza nın LB1000 modeli var.Kapsül kullanıyorsunuz.İster çay ister kahve,ister cappuccino yapabiliyorsunuz.Bana göre daha mantıklı ama tabiki bu benim fikrim.
  • Aldığın makinayla sadece filitre kahvesi yapılır.Siyah çay olmaz çünkü arkadaşın yazdığı gibi demlenme süresi vardır.Yaparsın çayın çay tadını alamazsın.Adaçayı veya yeşil çay güzel olur.
  • yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler, ürünü geri iade edeceğim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

    yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler, ürünü geri iade edeceğim.


    ne almistin ve ne kadara almistin?
  • Eğer gerçekten 30 YTL.ye aldıysan bence iade etme.Evlenen bir arkadaşına hediye edersin, çünkü cihaz güzel bir cihaz ve fiyatı her halükarda 100 YTL.nin üstünde.
  • http://www.webdenal.com/store/philips-philips-hd7546-metal-therm-inox-kahve-maki_fiyat.htm?idProduct=48664&idCategory=243&topnavCategory=230

    Beyler 30 ytl ye bu ürünü almıştım.az önce annem aracılığıyla mağazaya geri göndermiş bulunmaktayım.arçelik var bi tane.ondan aldım.
  • Kahve makineleri ile çay da yapılır. Eğer önceden kahve yaptıysanız kağıt filtrenin olduğu yeri ve kabını deterjanla yıkayın. Sonra da filtreye kahve yerine çay koyun. Su damla damla filtreye aktığı için demlemenin yarısı o an gerçekleşiyor. Suyun tamamı geçtiğinde filtreye baktığınızda çayın şişmiş olduğunu göreceksiniz. O yüzden filtreyi tepeleme çay ile doldurmayın. Demlemenin bir diğer kısmı da kabta oluyor. O yüzden suyun tamamı alta geçtikten beş dakika sonra servis yapmanız tavsiye olunur. Özellikle kalabalık misafir olduğunda çok işe yarıyor. Ben tadını beğeniyorum.
  • Granül Kahve şeklinde granül çay da mevcut. İstanbul'da Espresso-NesCafe ve Çay makinelerinde kullanılmaktadır. Ben şahsen tadını beğenmedim ancak yabancılar rahatlıkla içiyorlar. Belki granül çay kasdedilmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.