Şimdi Ara

kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kaldırıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_0300 -- 28 Mart 2018; 14:39:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: veli_0300

    Evet Arkadaşlar Uzun Süredir Devam Ettiğim Projemin Sonuna Geldim İnceleyebilirsiniz.
    http://www.velifiliz.com/post/nova-erp-projesi

    ekran görüntülerinden ve yazdıklarından anladığım kadarıyla senin yazdığın bir erp değil. muhasebe modülü olmayan çok basit bir ticari otomasyon.
  • kaldırıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_0300 -- 28 Mart 2018; 14:40:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kaldırıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_0300 -- 28 Mart 2018; 14:40:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veli_0300

    Bende zaten bir SAP Programı yazdım demedim SAP Programının mantalitesine yakın bir işleyiş sistemi var dedim bu sistemi geliştirirkende SAP Programından ilham aldım dedim. Hepsi bu ayrıca şuana kadar tam anlamıyla bitrdiğim muhasebe tarafı gördüğün gibi muhasebe tarafına bakıp bi ERP olmadığına nasıl karar verebiliyorsun anlamış değilim ERP nin ve SAP ın nedemek olduğunu açıklarsanız dinlemek isterim sizi.

    Cümlelerimi yine yanlış şekilde yorumlamaya gayreti içindesin. SAP programı yazma iddiasında olduğunu söylemedim. SAP'ı bildiğin konusunda şüphelerim var dedim.

    "SAP All in One Logistics" sertifikasına (3-4 saat süren bir sınav sonucu aldım) ve "Microsoft Certified Professional Developer for Dynamics AX 2009" (4 sınava girmek gerekiyor bunun için) sahibim. Kısa süreli ABAP ve çok iyi X++ deneyimim var. Yani ERP konusunda belli bir yerdeyim.

    ERP'in türkçe açılımı kurumsal kaynak planlamasıdır. Yazdığın program "eğer düzgün çalışıyorsa" çok küçük işletmeler için bile yetersiz gördüğüm kadarıyla. Microsoft bile "Microsoft Accounting" yazılımı için ERP ifadesini kullanmadı hiçbir zaman. Para verip satın aldığı Axapta için bu ifadeyi kullandı. Senin yazdığın Quickbooks programının çok daha basit bir hali. Milyonlarca satan Quickbooks ERP olduğunu iddia etmiyor, ben muhasebe programıyım diyor. Ancak seninkinde bu da eksik. Ön muhasebeyi yapmışsın ve muhasebe var diyorsun. Böyle söylemenden SAP kullandığın veya aşina olduğun belli. SAP dünyasındakiler piyasada ön muhasebe denen şeye muhasebe derler, doğru. Seninkinde muhasebe modülü yok ve bu çok büyük bir eksik.

    Yazdıklarım programını küçümsemek amaçlı değildi ama hemen bu amaçlı algılayıp hakarete başvurmuşsun (Amacım öyle olsa bile hakaret etmeye hakkın yok). Sadece yolun çok başında olduğunu ve bu yazdığının ERP değil, ticari otomasyon olduğunu söyledim. Programını hiç kullanan var mı bilmiyorum ama birilerine kullandırtman lazım. O zaman hatalar ve istekler dökülmeye başlayacaktır ve eğer yeterince iyiysen + çaba gösterirsen programın birşeye benzeyecektir.




  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    kaldırıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_0300 -- 28 Mart 2018; 14:41:4 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yazılım sektöründe uzun süredir çalışmamdan dolayı bir kaç küçük belirteceğim noktalar olacak. arkadaşların dediği gibi daha spesifik bir alana hitap ettiğini düşünüyorum o yüzden erp yerine başka bir isim verseydi program kaybetmez daha da kazanırdı bence. bir erpde neler olmalı ile ilgili naçizane bir bilgilendirici sayfa paylaşacağımhttp://www.temelteknoloji.com.tr/freedom-erp burada modüllerin detaylı olarak anlatımına yer verilmiş tavsiye ederim.

    sonuç olarak ben çalışmanızı beğendim ve çok tebrik ederim, umarım devamı gelir ve siz de yazılım sektörü de kazanır




  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edenler için ERP nin hakkında detaylı bilgilendirme aşağıdaki gibidir.
    Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), şirketlere rekabetçi pazarda üstünlük sağlamak ve operasyonel süreçlerin verimliliğini ve entegrasyonunu sağlamak amacıyla bir araya getirilmiş, genel olarak finans, insan kaynakları, muhasebe, üretim ve lojistik süreçlerinin tamamının entegre olarak çalışmasını sağlayan çözümlerin genel adıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanturkmen1988 -- 21 Mayıs 2015; 22:07:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.