Şimdi Ara

Kaldırımda yürüken kendinizi kral mı sanıyorsunuz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence dh forumuna üye olma kriteri "3 yıllık mma" bilgine fazla güvenme. 160 boy 50 kilo dediğin adam saniyede 3 yumruk çıkartır kendine gelemezsin.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3 yıldır mma yapıyorum. 3 metre boyunda ve 300 kilo ağırlığındayım. Canı isteyen omuz atsın bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben imPARAtor sanıyorum.
  • Ulan varya benim de dert yandığım bir konudur.Kadınlar,kızlar yapıyor en çok ben onlara denk geliyorum.Erkekler yine adam omzunu çekiyor ama kadınlar abi robot gibi yürüyor yolda.Lan bi hareket et elini omzunu kendini bi çek düzelt yok abi yolda yürüyorum ben çarpmamak için şekilden şekile giriyorum ama karşidan gelen kadın/kızda zerre kendini düzeltme yok sanki babasının tarlasında yürüyor asalaklar.



    O kadar rahatlar ki yolda yavaş yavaş yürüyüp havaya bakıyorlar resmen.Ama artık ben kendimi düzeltmeden direk ustune ustune yuruyecegim pata küte girersek gireriz ve bu konuda bitirini ben kötü bozucam yeter abi.



    Bir arada unide mezuniyette malın teki kız yine önünü goremiyorlar heralde körlük var.Geldi üstüme çıktı resmen.Ama o zaman iyi bozmuştum aveli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes de 3 yıldır mma yapıyor anasını satayım :) Kardeşim ben 10 yıldır kickboxcuyum milliydim eskiden ve global de başarılarım var, judo ve Jiu jitsu ile de ilginiyorum işler öyle işlemiyor yani istediğin kadar mma'ci ol. Bir kere attığın şurdan belli, 150-1.60 lık adam veya hatun o kadar cüsseli bir adamın üzerine yürümez korkar bir kere çekilir, 2.si sen minnak minnak değil göğsüne ve omzunu gere gere ama çok da kasmadan yürüyeceksin kendi yoluna bakacaksın zaten herkes çekiliyor yolundan.
  • 10 yaşım da shotokan karate ye başladım, sonrasında kyokushin, kick box, Muay Thai, sanda, wing chun, wushu, eskrima ve en son krav maga ve bjj dersleri aldim, Jackie Chan'in dublör takımın da çalıştım ve Türkiye'de Ejder Kılıcı adıyla sinemalara giren film de dövüş koreografi olarak çalıştım aynı zaman da o film de iki Türk arkadaşımız da rol almıştır ve uzun süre gözükmüşlerdir.



    Bunun haricin de undisputed 2 ve 3 te de kareograf olarak yer aldım.



    Kaldırımda yürürken 2 kere düşünün demiyeceğim çünkü dövüş sporları kavga çıkarmak ve boy ölçüşmek için değildir, kendinizi korumak içindir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silah çeksem ne yapabilirsin ki
  • 10 metrelik yolda büyük menderesi çiziyorum Allaha şükür.Metrix hareketleri de cabası.Adamlar maşallah Arnold Sch gibi .Kızlarımız da Victoria Secret defilesinde yürüyo.
  • en sevdıgım olay kalabalıkda kendımı formula 1 aracı gıbı hıssedıyorum. arkasından gıderken bırden sola cıkıyorum karsıdakıne carpmamak ıcın adımların hızlanıyor tam carpacakken hemen sag kırıp ondekını solluyorum acayıp zevk alıyorum valla :)
  • MechanicsSolid kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan dh'de bir tek ben 1.80+ değilim herhalde
  • Niye herkes bu kada gaza geldi yok dövüş biliyorum yok tek mermiyle alırım canını kardeşim siz en basit şeyde bile konuşup anlaşamayacak kadar aptalmısınız. Yoksa herkes klavye delikanlısı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemle veya teyzemle yürürken hep dikkat ediyorum, kaldırımın ortasıyla yürüyorlar. Onların yuzunden ben de karşıdan gelenlerle çarpışmamak ıcın arkalarına gecıyorum. Ben hep sağ dan yuruyorum, en dipten.

    Bu tıp konulardan sonra ıyıce dıkkat ettım, kadınlar gercekten yol vermıyorlar. Gecen bırı benı o kadar sıkıştırdı kı yol vermek ıcın resmen bınanın dibine gırıp yan yurudum. Boylelerıne omuz atıcam bakalım tepkısı ne olacak.
  • Omuz attım kaç kere dönüp baktım arkaya doğru onlarda bakıyor. Şöyle yanağını gözüne doğru kaldırır ne var hareketi yaparsın ya heh onu yapıyorum göz göze gelince sonra dönüp devam ediyorum. Ne sataşan ne laf atan oldu. Ha pardon oldu. Bir kadın dünyadan kopmuş telefonuna bakarak yürüyordu, ona çarptım yani aslında o bana çarptı. Yavaş ol biraz hayvan dedi. Önüne bak sen de k*hpe dedim. Sustu devam etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 28 Aralık 2017; 2:38:55 >
  • Google'i açıp "sahte rakı içti öldü" yazın binlerce haber çıkıyor aman diyeyim bunlardan uzak durun!
  • Annesi babası doğurup sokağa salmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep o klorlu şebeke suyunun suçu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Otobuste de benzer davranislari sergiliyorlar. r. İstanbul gibi sikisik memlekete metroya binmek vs tam bir zulum. İnsan baskisindan istemeden yaklasiyorsun hemen ters ters bakiyorlar.



    Bu isten kurtulmak icin yontem basit; kocaman beylik cantasi tasiyorum yanimda, rahat ediyorum. Tavsiyemdir. İnsanlarla aramda bariyer vazifesi goruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu nasil mma’ya cekti acaba? İnsanin yapacak biseyi olmayinca spor yapip ego kasiyo sanirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.