Şimdi Ara

Kaleyi gördüğünüz anda vurun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son Real Madrid macında Fatih Terim'in soyunma odasinda yaklaşık 735 kez vurguladığını tahmin ettigim taktiktir..sanki takımda modric, gerrard falan var..ya da Chelsea marka otobüs falan olacak ceza sahasında,öyle deniyeceksin..ki bu denemeyi Real maçındaki gibi 10 defa yapamazsın..yoksa ortaya komik görüntüler çıkıyor..altyapıdan neden oyuncu çıkmadığının da bir kanıtıdır bu taktik..ceza sahasına gelip vur dersen sen o adam içeri drive etmeye kalktığında her seferinde ayakları titrer..doldur bosaltla birlikte Türk futbolunun karakteristiği olan bu saçmalıktan umarım kurtulunur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • anlayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    anlayan var mı?

    Çince yazmadım,anlaşılabilir sankim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    anlayan var mı?

    Değşik bi çalışma olmuş , bütün sorunlarımıza ışık tutmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    anlayan var mı?

    Değşik bi çalışma olmuş , bütün sorunlarımıza ışık tutmuş

    Futboldan anlamayanlar için yazmamıştım neden okudun ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş koca altyapı sorununu çözmüş. Madalyasını takdim ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack13

    Arkadaş koca altyapı sorununu çözmüş. Madalyasını takdim ediyoruz.

    Sorunlardan biri dedim Zeki arkadaşım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONUNDA LINCOLN GALATASARAY'DA
    Ve sonunda Brezilyalı yıldız Lincoln Galatasaray'da! Sarı-kırmızılı takımın Başkanı Özhan Canaydın, Schalke 04'ün Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln ile 4 senelik anlaşmaya vardıklarını belirtirken, ''Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik'' dedi.
    21 Haziran 2007 , 20:12
    YorumlarArkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır


    HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
    Galatasaray
    Çorlu Galatasaray Taraflar Derneği'nin açılışını gerçekleştiren Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Schalke 04'ün yıldız oyuncusu Lincoln'ün transferini gerçekleştirdiklerini söyledi. Canaydın, "Avrupa'nın en büyük oyuncusu, 28 yaşında Lincoln Galatasaray'da" dedi.

    Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneğinin açılışını gerçekleştirmek üzere ilçeye gelen Galatasaray Kulübü Özhan Canaydın adeta yeni transfer edilen yıldız oyuncular gibi karşılandı. Açılışını gerçekleştirdiği dernek binası önünde iki kez taraftarlara hitaben konuşan Başkan Canaydın ilk konuşmasından sonra dernek binasına geçip bir süre bekledi. Bu sürede Lincoln'ün transfer onayını bekleyen başkan, onay gelince bir kez daha taraftarların karşısına çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Canaydın, Avrupa'nın en büyük oyuncusu 28 yaşında Lincoln Galatasaray'da" dedi.

    Galatasaray her zaman önde, her zaman en önde olmaya aday tek Türk markasıdır diyen Başkan Canaydın, "Bununla iftihar edin. Diğer bütün kulüplerimizin de bizim başarılarımızı elde etmesi için duacıyım. İnşallah onlarda bu başarıları elde ettikleri zaman biz kendilerine tesadüf demeyeceğiz ellerini sıkacağız ve diyeceğiz ki memleketimize hayırlı olsun" diye konuştu.

    Seyrantepe projesi ile ilgili de bilgiler aktaran Canaydın, "Aslantepe Stadımızın yapım ihalesi için şartnameler dağıtılmaya başlandı. İlk günden yaşanan ilgi bizleri memnun etti. 16 müteahhit şartnamemizi aldı. Dünkü talep çok hoşumuza gitti. 52 bin kişilik üstü açılıp kapanan, çok amaçlı Türkiye'nin en büyük, en güzel, en lüks, Avrupa'da ilk 10'a girebilecek, dünya çapında UEFA ve FİFA'nın takdirle karşıladığı bu proje ile Galatasaray stadına kavuşacaktır. Geç oldu ama Galatasaray'a layık olan oldu" diye konuştu.

    Görevde olduğu 5 senelik dönemi büyük sıkıntılar içinde geçirdiklerini söyleyen Canaydın, "5 sene içine 2 şampiyonluk bir Türkiye Kupası sığdırdık. Verdiğimiz taahhütlerin çok azı olmasına rağmen geçen sene aldığımız şampiyonluğumuzu 100. yılımızın en önemli şampiyonluklarından biri olduğunu sizlere tekrar hatırlatmamda fayda var. Bu sene sonuna kadar takip ettik ve bir şanssızlık eseri kaybettik. Sporda 3 netice var yenmek, yenilmek ve berabere kalmak var. Galatasaraylı en olgun taraftardır. Her şeyi olgunlukla karşılar şampiyon olduğu zaman şanına yakışır şekilde kutlamalarını yapar, geri kaldığı zamanda karşısındaki rakiplerini daima iyi niyetle karşılar. Galatasaray'ın 102 senelik tarihi içerisinde 1957'de küçük aza 155 numara ile kayıt oldum. Demek ki yarım asrında varım. Özhan Canaydın ağabeyiniz 52 senesini Galatasaray'a vermiş Galatasaray'dan hiçbir şey beklemeden hizmet etme yarışına girmiş en kritik dönemlerinde bu zor görevi almış fakat sizlerin verdiği mutluluk ve destekle bugünlere gelip en büyük Galatasaray'ı oluşturmak üzere hazır ve nazır bekliyor" şeklinde konuştu.

    Galatasaray'ın ilklerin takımı olduğunu ve Avrupa UEFA ile Süper Kupa şampiyonu unvanlarının bulunduğunu kaydeden Canaydın, "Ancak bir daha inanıyorum ki bu büyük zaferleri tekrar Galatasaray egale edecek ve daha büyüklerini hedefleyecektir. Altyapıdan yetişen 10'a yakın oyuncumuz başka kulüplerde pişiyor, çok Arda'lar, çok Sabri'ler yetiştireceğiz. Bütün çocuklarımızı spor okulumuza, alt yapımıza bekliyoruz. Gençlerimizi Galatasaray çatısı altına bekliyoruz" dedi.

    Yeni transferlere de değinen Canaydın sözlerini şöyle sürdürdü;
    "Bu seneki önemli transferlerimizden biri Linderoth. Avrupa'nın en önemli orta saha oyuncularından, görev adamlarından biri. Linderoth İsveç Milli Takımı'nın kaptanı, Danimarka'nın FC Kophenag takımının sahada en az 15 kilometre koşan, daima takımı için çalışan bir makine transfer ettik. Geçen sene de üzerinde çok duruyorduk ama bu sene getirdik. Galatasaraylı her zaman morali yüksek, en büyük kupaları hedef almış büyük taraftar grubu olan büyük bir kulüptür. İlk defa burada açıklıyorum. Avrupa'nın en büyük oyuncusu 28 yaşında Lincoln Galatasaray'da. Bu mutluluğu sizle yaşıyoruz imza tamamlandı. Yine denk geldi 19:45'e denk geldi."

    Başkan Canaydın'ın bu müjdeli açıklamasını büyük bir sevinçle karşılayan taraftarlar, uzun süre Başkan Canaydın, Galatasaray ve Lincoln lehine tezahürat yaptılar.

    LINCOLN KİMDİR?
    22 Ocak 1979 yılı Sao Bras do Suacui, Brezilya doğumlu orta saha oyuncusu 1.77 m. boyunda ve 71 kilo.

    Futbola 10 yaşında Atletico Mineiro’da adım atan Cassio Lincoln, 1997 yılında profesyonel futbol yaşantısına yine bu kulüp forması altında başladı.

    2001 yılına kadar formasını giydiği Atletico Mineiro’da 50 karşılaşmada görev alan Lincoln, 4 gol kaydetti.

    2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern’e transfer oldu. İlk sezonunda üstün bir performans sergileyen Lincoln, 2001-2002 sezonunda Bundesliga’da oynadığı 21 maçta, 8 gol kaydetti.

    2001-2004 yılları arasında Kaiserslautern’de forma giyen Lincoln, bu forma altında çıktığı 53 maçta, 12 gol attı.

    2004 yılında Galatasaray’a gelmeden önceki takımı Schalke 04’e transferi gerçekleşti.

    2004-2005 sezonunda Schalke’nin Almanya Lig Kupası’na ulaşmasında büyük rol üstlendi. Aynı sezon Bundesliga’da çıktığı 28 maçta, 12 gol atan Lincoln, Schalke’yi Bundesliga ikinciliğine ve Almanya Kupası finaline taşıdı.

    Bu performansı Lincoln’e, Bundesliga’da “yılın futbolcusu” ödülünü getirdi.

    Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da, Schalke 04 forması altında 23 karşılaşmada görev alan Cassio Lincoln, 3 gol kaydetti, 8 asist yaptı.

    Lincoln, 2004-2007 yılları arasında Schalke 04 forması altında çıktığı 83 maçta, 20 gol kaydetti.




  • RM maçında ceza yayının hemen dışında kaleyi görür görmez şut çekmemizden bahsetmiş, ki haklı da. Bence FT özel bir taktik vermiş bu konuda çünkü normalde pek içeriye adam kaçırmadan kaleyi görünce şut çeken bir takım değildik. Hamit dışında da uzaktan şutlarda başarılı olan oyuncumuz olmadığı da düşünülünce başarısız bir taktikti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espâda

    RM maçında ceza yayının hemen dışında kaleyi görür görmez şut çekmemizden bahsetmiş, ki haklı da. Bence FT özel bir taktik vermiş bu konuda çünkü normalde pek içeriye adam kaçırmadan kaleyi görünce şut çeken bir takım değildik. Hamit dışında da uzaktan şutlarda başarılı olan oyuncumuz olmadığı da düşünülünce başarısız bir taktikti.

    Sonunda anlayan biri çıktı..yalnız biz sezon başından beri o bölgeye kadar gelip kilidi açamıyoruz, sadece Real macında değil bu..genele yayarsak Türk futbolunun durumu bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçı izlerken benim de aklıma geldi soyunma odasında ft kesin kaleyi gördüğünüz anda vurun demiştir diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lincolngokhan

    En son Real Madrid macında Fatih Terim'in soyunma odasinda yaklaşık 735 kez vurguladığını tahmin ettigim taktiktir..sanki takımda modric, gerrard falan var..ya da Chelsea marka otobüs falan olacak ceza sahasında,öyle deniyeceksin..ki bu denemeyi Real maçındaki gibi 10 defa yapamazsın..yoksa ortaya komik görüntüler çıkıyor..altyapıdan neden oyuncu çıkmadığının da bir kanıtıdır bu taktik..ceza sahasına gelip vur dersen sen o adam içeri drive etmeye kalktığında her seferinde ayakları titrer..doldur bosaltla birlikte Türk futbolunun karakteristiği olan bu saçmalıktan umarım kurtulunur..

    Ne etmeye kardeş?
  • bi sus Allah aşkına. Bir de millete laf sokmaya çalışmış ya
  • drogba,burak,sneijder,selçuk,hamit,riera,eboue,melo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muvensa

    bi sus Allah aşkına. Bir de millete laf sokmaya çalışmış ya

    Yanlışsam doğrusunu söyle de bilelim kardes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lincolngokhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack13

    Arkadaş koca altyapı sorununu çözmüş. Madalyasını takdim ediyoruz.

    Sorunlardan biri dedim Zeki arkadaşım..

    Çincem pek iyi olmadığından, o kısmı kaçırmışım. Ayrıca Real maçını ölçü alman da ayrı bir saçmalık olmuş, sanki ceza sahasına çok kolay gidebiliyorduk da oyuncular istemedi. Bir de bunu genele yaymaya çalışmışsın. Kilidi açmanın en kolay yolu olan uzaktan şutları azaltalım demek, bir de bunu kendince alt yapı sorununa bağlamak gün içinde gördüğüm en saçma şeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realin kanatlar iyi göbekte boşlugu var
    melo 2 kere drogba 1 kere tam vurma sansı yakaladı
    terim bunu dusunur,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack13


    quote:

    Orijinalden alıntı: lincolngokhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack13

    Arkadaş koca altyapı sorununu çözmüş. Madalyasını takdim ediyoruz.

    Sorunlardan biri dedim Zeki arkadaşım..

    Çincem pek iyi olmadığından, o kısmı kaçırmışım. Ayrıca Real maçını ölçü alman da ayrı bir saçmalık olmuş, sanki ceza sahasına çok kolay gidebiliyorduk da oyuncular istemedi. Bir de bunu genele yaymaya çalışmışsın. Kilidi açmanın en kolay yolu olan uzaktan şutları azaltalım demek, bir de bunu kendince alt yapı sorununa bağlamak gün içinde gördüğüm en saçma şeydi.

    Kilidi ikiye birlerle,mesutun Ronaldo'ya attıgı paslarla acarsın kardes..uzaktan sut atmaya programlı bir zihin bunları düşünemez bile..korkar anlıyomusun korkar içeri girmeye..ben bu zihniyeti eleştiriyorum..Real macını değil..evet bu korkak anlayış oyuncu yetişmesine engel..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lincolngokhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack13


    quote:

    Orijinalden alıntı: lincolngokhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack13

    Arkadaş koca altyapı sorununu çözmüş. Madalyasını takdim ediyoruz.

    Sorunlardan biri dedim Zeki arkadaşım..

    Çincem pek iyi olmadığından, o kısmı kaçırmışım. Ayrıca Real maçını ölçü alman da ayrı bir saçmalık olmuş, sanki ceza sahasına çok kolay gidebiliyorduk da oyuncular istemedi. Bir de bunu genele yaymaya çalışmışsın. Kilidi açmanın en kolay yolu olan uzaktan şutları azaltalım demek, bir de bunu kendince alt yapı sorununa bağlamak gün içinde gördüğüm en saçma şeydi.

    Kilidi ikiye birlerle,mesutun Ronaldo'ya attıgı paslarla acarsın kardes..uzaktan sut atmaya programlı bir zihin bunları düşünemez bile..korkar anlıyomusun korkar içeri girmeye..ben bu zihniyeti eleştiriyorum..Real macını değil..evet bu korkak anlayış oyuncu yetişmesine engel..

    Al işte, örnek verdiğin adamlara bak. Bak bakayım Ronaldo kaç şut çekiyor ceza sahası dışından, kaçı gol oluyor ? Diyeceksin şimdi adamın egosu var, uçuk oyuncu, o adam örnek gösterilir mi. Ee senin yaptığın ne şuan? Gidip Real'i örnek gösteriyorsun. Hayır bir de örnek verebilsen tamam diyeceğim. İnsan Barça falan der de ciddiye alayım. Gidip kontrada çağ atlamış takımı gösteriyor bana.

    Yeteneksizlik yüzünden dışardan şut çekiyor de. Al ver yapacağı partner bulamıyor de. Kendini Ronald'a sanıyor de, sonra gel tartışalım. Gidip de oyuncular korkuyor dersen ciddiye almam bile.
    Hadi iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kapalı ve sağlam bir defansa başka ne yapılabilir ki eleştirmişsin fatih hocayı


    Selçuk,Melo,Hamit,Sneijder,Eboue,Drogba şanslarını denediler ama gerçekten kötü vuruşlar yaptılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.