Şimdi Ara

Kalite/Fiyat oranı en iyi akıllı saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben whatsapp vb. gelen mesajların içeriğini ve fotoğrafları gösterebilen bir akıllı saat arıyorum. Piyasadan da pek anlamadığım için önerilere açığım. Mükemmel kaliteli bir şey aramıyorum yle kalp ritmi, spor analizi vb fasafiso. Bana bildirimlerin içeriğini ve fotoğrafları göstersin yeterlidir.



  • Telefonunuz nedir?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Saat ile birlikte Redmi Note 7 alacağım yurtdışından. Ayrıca telefon olarak da önerilere açığım. En önemli konusu pil. Örneğin Rusya'dan alacağım Note 7 1100 TL'ye denk gelmekte.
  • Ben Xiaomi Amazfit Pace modelini tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim öneri için. Bu akıllı saat ile fotoğrafları görüntüleme vb. imkanlar var mı? Whatsapp benzeri bir mesaj aracılığı ile örneğin?
  • sellim81 S kullanıcısına yanıt
    Evet Android Wear güzel bir işletim sistemi ve bu isteğine yanıt veriyor. Ben Galaxy watch kullanıyorum f/p değil ama performans ürünü. Çok aktif kullanıcı değilsen Ticwatch ı öneririm, çok aktif olduğum için şarj olarak benim ihtiyacımı karşılamadı (fitness, uyku takibi, yürüme aktiviteleri). Şarjı günü dolu dolu çıkartsaydı seve seve kullanırdım. Galaxy watch iki günü dolu dolu çıkartıyor ama bazen android wear olsa keşke dedirtiyor, özellikle klavye ile WhatsApp dan birşey yazarken ve uygulama markete girdiğinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 15 Temmuz 2019; 3:52:51 >
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneri ve açıklamalarınız için. Ancak TicWatch neredeyse yok gibi bir şey piyasada. Ondan ziyade TicWatch Pro bulabiliyorum ancak fiyat olarak da Galaxy Watch ile benzer fiyatta. Benim açık konuşmam gerekirse bu fotoğraf vb. özelliklerini sınavlardan kullanacağım harici durumda yalnızca aksesuar olarak duracak kolumda. Bu şekilde önerir misiniz ne düşünüyorsunuz?

    Bir de ben düşünce olarak şu an Amazfit Verge ya da Pace 2 düşünüyorum. Ancak işletim sistemlerini öğrenemedim. Aynı işletim sistemlerine mi sahipler bir bilginiz var mı? Aynı işlevi görürler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellim81 -- 15 Temmuz 2019; 13:5:3 >
  • sellim81 S kullanıcısına yanıt
    Benim Ticwatch'um ilanda profilimden göz gezdir istersen. Verge de fena değil ekran ve işletim sistemi dışında Ticwatch u aratmayacak. Lakin vergenin işletim sisteminin yeteneklerini bilmediğim için hiç yorum yapamıyorum, hiç Xiaomi akıllı saati kullanmadım. Dediğin işlev için büyük ekranlı bir saat almak ehemmi gibi. 1.3 ile 1.4 arasında fark yok gibi düşünme canlı olarak görme şansın varsa git gör öyle karar ver çünkü çok fark ettiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.