Şimdi Ara

Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
37
Favori
34.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerwill

    A Guide to Recognizing Your Saints

    sacma sapan bir film zahmet edip seyretmeyin


    Anlayana
  • Eline saglik muthis konu.devamini bekleriz...
  • An American Crime izlediğimde sinirden çıldıracak duruma gelmiştim.Bence çok iyi konu olmuş eline sağlık hakkını vermişsin eline sağlık.
  • Dzien Swira


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 8.1/10

    http://www.imdb.com/title/tt0330243/

    49 yaşına gelen Adam takıntılı hayatında birşeylerin yolunda gitmediğinin farkındadır.İçine hapsolduğu yanlızlık ve tekrarlamaktan usanmadığı alışkanlıkları hayatını bir kara mizaha çevirecektir. Polonyalı yönetmen Marek Koterski günümüz toplumuna bencilliğine göndermeler yaparak izleyicisinden tam not almayı başarıyor.


    El Aura


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.5/10

    http://www.imdb.com/title/tt0420509/

    Arjantin'in 2006'da Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde Oscar adayı olan Aura, 2003'te festivalde gösterilen Nueve Reinas / Dokuz Kraliçe'nin ardından, yönetmen Bielinsky'nin ikinci filmi. Espinoza, gizli gizli kusursuz soygun yapma hayalleri kuran çekingen bir hayvan doldurucusudur. Hayatındaki ilk av gezisinde, tetiğin bir kere çekilmesiyle hayalleri gerçek olur. Yanlışlıkla bir adamı öldürür, öldürdüğü adam da gerçek bir suçlu çıkınca, onun suç planını devralır: Kumarhane hasılatını taşıyan zırhlı bir aracı soymak. Ama üstesinden gelmesi gereken tehlikeli bir engel vardır: Espinoza, sara hastasıdır.


    El Norte


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.9/10

    http://www.imdb.com/title/tt0085482/
  • Etz Limon


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.3/10

    http://www.imdb.com/title/tt1172963/

    Bu ironik ve iyimser dramın kahramanı, limon ağaçlarını korumak için İsrail devletiyle mücadeleden sakınmayan Filistinli bir dul kadın, Selma. Duvarın İsrail tarafına İsrail savunma bakanı bir villa inşa edince, Selma’nın limon bahçesi, ulusal güvenliği tehdit eden bir unsur olarak tanımlanır ve yıkılmasına karar verilir. Hakkını ve limon ağaçlarını korumak için elinden geleni esirgemeyen Selma, tuttuğu avukata âşık olup, bir de üzerine davası uluslararası bir hadiseye dönüşünce her şey karmakarışık olur


    Europa


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.6/10

    http://www.imdb.com/title/tt0101829/

    İkinci Dünya Savaşı sonrası Almanya'da geçen "Avrupa", ünlü yönetmen Lars Von Trier'in en çok ilgi toplayan filmlerinden birisi. Alman bir ailenin çocuğu olan, Amerika doğumlu Leopold Kessler'ın (Jean-Marc Barr) öyküsü bu.. Amerikada doğmuş olmasına rağmen, Alman gelenekleriyle yoğrulmuş kişiliğiyle Leopold, savaşın izlerinin açık açık hisedildiği bir ortamda, kendisine yeni bir yaşam kurmayı hedefliyor. Amcası gibi, Zentropa isimli bir demiryolu şirketinde çalışmaya başlayan Leopold, mesleğinde daha iyi bir konuma gelmek için önce işin 'raconunu' öğreniyor, daha sonra da adım adım, çalıştığı yerde 'birinci sınıf' olarak görülen bir konuma yükseliyor. Kafka-vari bir atmosfere sahip olan "Avrupa" siyah-beyaz ve renkli görüntülerin ortak kullandıldığı, alışılmışın dışında bir yapım.


    Europa Europa


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.8/10

    http://www.imdb.com/title/tt0099776/

    Solomon Perel, İkinci Dünya Savaşı'nın kanlı atmosferinde, hayatta kalabilmek uğruna gerçek kimliğini saklayarak Hitler gençliğinin arasına karışır. Yahudi olduğunu gizlemesi ve umulmadık bir şekilde orduda gösterdiği başarı, birden bire savaş kahramanı olarak görülmesine neden olsa da, içinde yaşadığı trajedi, tüm hayatını etkileyecektir.

    Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, parçalanan hayatlar ve savaşın böldüğü aileler üzerine yapılmış etkili çalışmalardan biri.
  • dzien swira yı aradım bulamadım
  • Filantropica


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.8/10

    http://www.imdb.com/title/tt0314067/


    Find Me Guilty


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.1/10

    21 ay süren Amerika'nın en uzun süreli davası, emektar yönetmen Sidney Lumet'in kamerasından beyazperdede!

    Lucchese suç örgütünün yakalanan yirmi üyesi, yıllarca süren araştırmalar sonucu yetmiş altı adet suçla suçlanarak mahkemeye çıkartılır. Bu davalılardan biri olan Jackie DiNorscio, herkesi şaşırtan bir adım atarak kendi savunmasını kendi yapmak istediğini söyler.

    Ailesinden insanların da bulunduğu bir gruba karşı tanıklık etmesi halinde ceza indirimi teklif edilse de kabul etmeyen Jackie, espirili ve muzip halleri ile mahkeme salonunda alışılmadık bir hava estirecektir.


    Flammen & Citronen


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.2/10

    http://www.imdb.com/title/tt0920458/

    Flammen ve Citroen, İkinci Dünya Savaşı sırasında Danimarka direnişi adına Nazi subaylarını ve sempetizanlarını öldüren iki suikastçidir. Acımaları olmayan bu iki tetikçi, güzel kadınlar başta olmak üzere kimseye güvenmez. Öldürdükleri adam sayısı arttıkça, her şey sorgulanmaya başlar.
  • Üstad döktürmüşsün yine.Listeye aldım çoğunu.
  • TEşekkürler ama filmlerin çoğunu bulamadım
  • @érdem*

    Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte

    @FBİ

    Ben hepsini internetten arayıp bulduğuma göre sizde bulabilirsiniz sanırım. Aramanın gücüne inanın. Sharebus'ta sanırım hepsi var. Eğer r apid vs. prog kullanıyorsanız dediğim siteden bulursunuz. Torrentler konusunda bir bilgim yok.
  • Altyazi bulabilir miyiz peki dsotum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfc

    Altyazi bulabilir miyiz peki dsotum?


    Divxplanet'te bildiğim kadarıyla hepsinin altyazısı mevcut.
  • Arada izlediğim çok kaliteli filmler de var konuyu takibe alıyorum.Şimdiden paylaşımlar için teşekkürler.Özellikle find me guilty harika filmdir ben çok beğenmiştim tavsiye ederim.
  • içlerinde çok güzel filmerde var, çöp-çamur leş gibi sıkıcı-boğucu-bayıcı filmlerde var. bir filmin imdb den 900-1000 oyla 8.0-10.0 puan alması sizi yanıltmasın genelde oy sayısı arttıkça o filmin puanı hızlı bir biçimde düşer. az oyla yüksek oy alan binlerce film var imdb de. önemli olan bir filmin yüksek oy sayısıyla yüksek puan almasıdır. imdb top 100 de bile önemli olan bu ikisidir. neyse izleyenler yorum yaparlarsa "şu güzel bu güzel" diye iyi olur
  • müthiş bir topic olmuş gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bay.manyak
    içlerinde çok güzel filmerde var, çöp-çamur leş gibi sıkıcı-boğucu-bayıcı filmlerde var. bir filmin imdb den 900-1000 oyla 8.0-10.0 puan alması sizi yanıltmasın genelde oy sayısı arttıkça o filmin puanı hızlı bir biçimde düşer. az oyla yüksek oy alan binlerce film var imdb de. önemli olan bir filmin yüksek oy sayısıyla yüksek puan almasıdır. imdb top 100 de bile önemli olan bu ikisidir. neyse izleyenler yorum yaparlarsa "şu güzel bu güzel" diye iyi olur

    Zaten arkadasta izledigi filmleri anlatiyor burda sanirim...
  • bu başlığı görmem iyi oldu. tamda böyle birsey arıyordum. favorilerime hemen ekleyeceğim.
    Emeğinize sağlık..
  • @ bay.manyak

    İçlerindeki ''çöp-çamur leş gibi sıkıcı-boğucu-bayıcı filmler'' nelermiş merak ettim


    Following


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.6/10

    Londra'lı işsiz bir yazar olan Bill, yeni romanı için insanların yaşamlarını öğrenmeyi takıntı haline getirir. Onları takip ederek, gizlice evlerine girerek hayatları hakkındaki ayrıntıları öğrenmeye çalışan Bill'in takip ettiği insanlardan biri olan Cobb adındaki iyi giyimli yabancı, aslında azılı bir soyguncudur. Bill'in kendince iyi niyetli saplantısı Cobb'un izlendiğini fark etmesiyle, birden ölümcül bir şekilde tersine döner ve kendisini bir anda karanlık suç dünyasının dehlizlerinde bulur.

    http://www.imdb.com/title/tt0154506/


    Garage Olimpo



     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.3/10

    Hayatını annesiyle beraber geçiren Maria, dikta karşıtı bir militandır. Genç kadın bir yandan fakir öğrencilere okuma yazma öğretirken, bir yandan da askeri yönetime karşı yasadışı eylemler yürüten bir örgütte faaliyetlerde bulunur.Felix adlı geçmişine dair hiçkimsenin hiçbirşey bilmediği ve Maria'nın evinde kiracı olarak kalan bir genç, bu gizemli kadına karşı büyük bir aşk beslemektedir.


    Gomorrah


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.0/10

    http://www.imdb.com/title/tt0929425/

    İtalya’da organize suç örgütü Gomorra tarafından öldürülen insanların sayısı 4 bini bulmaktadır. Gomorra sadece yasadışı uyuşturucu ve silâh trafiği ya da haraç almakla para kazanmaz, her sektörde faaliyet göstermektedir. Bu filmde izlenen öyküler, görünürde kurmaca olsa da kökleri gerçeklikte yatmaktadır. Tüm bunlar, Napoli’nin Scampia mahallesinde ya da Caserta’da yaşanmıştır.

    İtalya’nın bu iki bölgesinde halkın her gün yüzleştiği değerler “güç, para ve kan”dır. “Sistem”in, yani Camorra’nın kurallarına boyun eğmeye zorlanıyorlar ve başka hiçbir seçenekleri yok. Normal bir yaşam sürmeyi içlerinden ancak birkaç şanslı kişi hayal edebilir. Bu acımasız dünyada yaşanan beş öykü, bu sert senaryoda iç içe geçiyor.
  • İlginç afişli filmler var. Güzel konu, ellerinize sağlık.
  • Goodbye Solo


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.5/10

    http://www.imdb.com/title/tt1095442/

    Solo, ufak kasabasında geçimini taksi şoförlüğü yaparak sağlamaya çalışan bir adamdır. Bir gün arabasına William adında Güney'li bir beyaz bir adam biner.

    William, Solo'dan iki ay sonra intihar etmek için kendisini ölmeyi planladığı dağın tepesine götürmesini ister. Parayı kabul eden Solo'nun asıl planı adamı kararından vazgeçirmektir. İkilinin arasında beklenmedik bir arkadaşlık başlayacaktır.

    Venedik Film Festivali'nde yönetmen Ramin Bahrani'ye Jüri Özel Ödülü'nü kazandıran film, Mart 2009'da Amerika'da yapılan SXSW Film Festivali'nde de herkesin beğenisini kazandı.


    Grbavica


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.3/10

    http://www.imdb.com/title/tt0464029/

    Boşnak yönetmen Jasmila Zbanic’in bu ilk uzun filmi, savaştan sonra Saraybosna’nın Grbavica mahallesinde, kızıyla hayata tutunmaya çalışan dul bir kadının yaşamını yansıtan çarpıcı bir film. Geçtiğimiz yıl Berlin Film Festivali’nde aldığı büyük ödülle bütün dikkatleri üzerine çeken film, savaş sonrası acı ve korkularını sade ve etkili bir biçimde anlatmayı başarıyor. Filmin başarısı, savaşta yaşananları politik bir malzeme yapmadan ve duygu sömürüsüne kaçmadan, samimi anlatımında saklı.

    Savaş sonrası Saraybosna… Esma 12 yaşındaki kızıyla kentin Grbavica mahallesinde yaşamaktadır. Babasının savaşta şehit olduğuna kızını inandırmıştır. Yoksulluk ve yalnızlık içinde kızını büyütmeye çalışan Esma, bir gece kulübünde garson olarak çalışmaya başlar. Savaşın yaralarını sarmak için, bir yandan da düzenli olarak kentte dul kadınların katıldığı rehabilitasyon merkezine gider. Bir gün kızı, sınıf arkadaşlarıyla okulun düzenlediği geziye katılmak ister. Geziye ücretsiz olarak katılabilmesi için de babasının savaşta şehit düştüğüne dair bir belgeye ihtiyacı vardır. Esma, kızına böyle bir belge olmadığını söylediğinde de yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkmaya başlar…


    Hanabi




    User Rating: 7.8/10

    http://www.imdb.com/title/tt0119250/

    Takeshi Kitano, hem yönetip hem de başrolünü üstlendiği Hana-bi’de şiddeti seyrine doyulmayan bir estetikle gözler önüne seriyor. Hana-bi / Havai Fişekler, hayatı boyunca sürekli ertelediği sorunlarını çözmeye çalışan, arkadaşlarından birinin dul kalan eşine para vermek ve ölümcül hasta karısı Miyuku'yu karla kaplı Fuji dağına bir veda yolculuğuna çıkarmak için banka soymaya kalkan Nishi adlı bir polis emeklisinin hikâyesi.

    Filmde asıl öykünün geri dönüşlerle ve kimi zaman da ileri gidişlerle yer değiştirerek ilerlemesiyle, Kitano kurgudaki becerilerini de büyük ölçüde gösteriyor. Hana-bi, sanatçı için önemli bir dönüm noktası oldu: Hem çok büyük övgülerle karşılanarak yönetmenlik yanını kanıtlamış oldu, hem de dünyanın her yanındaki film festivallerinde (Venedik'te Altın Aslan) önemli ödüller kazandı. Karlar üzerindeki kan, gökyüzü ve denize dair karelerinde görüldüğü gibi, Kitano’nun görüntü yönetimi usta işi. Kurgusu keskin. Kitano, senarist ve yönetmen olarak kendine özgü ve becerikli bir sanatçı olduğunu kanıtlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.