Şimdi Ara

Kaliteli müzik ölüyor dostlar.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teşekürler. Fransız ihtilalinden beri her şey gibi sanatta yozlaştı ve bu böyle sürüp gidecek bu kabulümdür, ama öle sanat öldü, 80lerden sonra güzel müzik yapılmadı zaten gibi anlamsız cümleler kurulması, üstüne bir de bu cümleyi kuran insanların konu hakkında hiç birşey bilmiyor olması gerçekten midemi bulandırıyor.
  • Tamam beyler sakin. Konuyu açan 12 yaşında.
  • müzik,teknik dışında tartışılmaz gençler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalff

    müzik,teknik dışında tartışılmaz gençler

    en doğrusunu söledin
  • +1

    Artık bir Black Sabbath veyahut bir Garry Moore gibi müzik yapan gruplar ve insanlar yok. Çünkü artık ne kadar oynaklık=o kadar güzel müzik şeklinde bir düşünce var. Tamamen bilgisayardan yapılan şeylere müzik demeye başladık ne yazık ki. Popüler kültürün en büyük zararı müziğe oldu zannımca. Çünkü 1D, Justin Bieber gibi saçma sapan müzik yapan insanlar ve gruplar dinleniyor. Ne için kimse Tom Waits'i veyahut Anour Brahem bilmiyor merak ediyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuat! -- 6 Nisan 2013; 14:33:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

    Tamam beyler sakin. Konuyu açan 12 yaşında.

    Ne oluyor 12 yaşında olunca? Senden daha mı aptal oluyor? Ne kadar sığ bir düşünceniz var. Emin ol senden daha zeki. Bu mesajın ile bunu kanıtladın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

    Tamam beyler sakin. Konuyu açan 12 yaşında.

    12 yaşındayım ama özürlü değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 6 Nisan 2013; 17:34:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yogurt18

    Sanat dediğimiz şey hakkında 1 buçuk cümle kuramayacak insanların işlerini, yine aynı konu konusunda yapan kişilerden daha fazla cümle kuramayacak kişiler dinliyor diye müziğin öldüğünü mü söylüyorsunuz siz şimdi?
    Müziğin, sanatın hiç bir şeyin öldüğü falan yok, amaç sanat yapmaksa zaten popüler kültür içerisinde var olamanız beklenemez.Yüzlerce yıldır böyleydi ve böyle olmaya devam edecek. Hala kaliteli müzik yapılıyor, amacı sanat yapmak olan insanlar var, ama yüzlerce yıldır olduğu gibi onları anlayabilecek insan yine ortada yok ve hiçbir zaman olmayacak, çünkü aksinin olması demek,yalnızca günümüz de insanların SANAT diye adlandırdığı, ama 500 yıldır birbirini taklit eden insanların ortaya çıkardığı kopya işlerin var olması demek olurdu. her zaman birilerinin diğer insanların algılayamayacağı kadar üstün işler çıkarması lazım ki sanat ilerlesin. Zaten günümüz toplumunda herkesin gereksiz elitist tavırlarla sanattan anladığını iddia etmesi işe dahada gülünç bir hal getiriyor. Anlamıyorsunuz arkadaşım! Sadece kurt cobain hayranları değil, o birbirinin kopyası klasikçileri seven siz gerizekalılar da anlamıyorsunuz. Saliericiler, Mozartçılar sizde anlamıyorsunuz. Anlamaya uğraşmadan sadece adı Beethoven diye adamı dinleyen salaklar sizde anlamıyorsunuz. Ay bilim adamları kanıtlamış Bach dinlemek insanı sakinleştiriyomuş diyen akıl sefilleri siz HİÇ ANLAMIYORSUNUZ.

    Kaliteli müzik mi istyorsunuz alın dinleyin o zaman.

    http://www.youtube.com/watch?v=ApI-zA6suXE
    http://www.youtube.com/watch?v=AmincofcVQs
    http://www.youtube.com/watch?v=XrgP1u5YWEg
    http://www.youtube.com/watch?v=hhtSbptacb0


    biraz bana gönderme var ama %100 doğru




  • kaliteli müzik ölüyor bence de ama yeni jenerasyon da kalitesiz dediğimiz müzikleri dinliyor. bilgisayarda yapılan bir arka fon, sesle de oynanıyor zaten, çoğu şarkıda duygu yok artık
  • Youtube' a göre değerlendirmeyin. İron maiden youtube' da fazla izlenmez ama albümleri 100 milyondan fazla satmış bir grup Ama şu 5-10 senedir hiç bir türden çok güzel müzik çıkmıyor neredeyse. İstisnalar hariç. Ama en sevdiğim grupların bile son albümleri kötü . Bir 10 sene sonra kaliteli müzik dinleyemicez sanırım.
  • türkiyede öldü ama genel olarak çok iyi şeyler çıkıyor öldüğü falan yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grandis Spiritus

    Kaliteli muzik oluyor demissin. Grunge ve alternative rock'i ornek vermissin. Muzigi olduren akimlardan sadece ikisi zaten bunlar. 3 akor uzerine basit muzik yapip "kimse beni sevmiyo yhaa hayat cok zor" tarzi sozler yazip cok satmak kaliteli muzik demek degildir. Ne K.Cobain denen denyo muzisyendir ne de Dave Grohl, Eddie Vedder gibi yeteneksizler. Bir tarafta virtuozler varken 90larda bu aptallari tercih eden muzik yoksunu parali kitle sagolsun. O donemde muzigi birakan grup sayisinin haddi hesabi yok. Nwobhm gruplari, thrash gruplari, death gruplari... Siz de hala one direction'a, justin bieber'a laf atin. Ne farki var onlarin Cobainden. Daha mi yeteneksizler? Bahse varim bieber denen velet Cobainden iyi gitar caliyordur.

    senın kadar sacma konusan bir insan görmedim yeteneksiz dedıgın insan Dave Grohl bateri,gitar,bas gitar,piyano,vokal hepsini calan ınsan sen ne sacmalıyorsun anlamıs degılım kurt cobain gitar calmayı bilmiyormus ama adamlar 3 akorla cok ıyı yerlere gelmıs bır cok sevenı ve yıllar gecsede sevılen sarkıları var senın o dınledıgın grupları yada muzıl tarzını cok merak ettım genelde boyle konusan ınsanlar guns n roses metallica gibi grupları dınler. metalcıler sert ton sevdıgı ıcın genelde alternative rock tarzını hep aşağılarlar sende onlardansın bence cok boş insansınız




  • Müzik türü olarak rock ve metalden başka doğru dürüst şarkı dinlemeyen müzik yobazıdır. Gelip de müzik konusunda ahkam kesmesin. En az popçular kadar iğrendiricidir bana göre.
  • Başkalarının dinlediği müziğe laf edip de en az onlar kadar kalitesiz müzik dinleyenler komedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.