Şimdi Ara

Kaliteli ve ucuz HD uydu alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Hem kalite açısından sorun çıkarmayacak, hem de HD kanalları iyi kalitede alabilen, uydudan güncelleme ve usb'ye kayıt özelliği olan bir uydu alıcı arıyorum.

    İndirimden bu ürünü buldum, siz ne düşünürsünüz? http://www.teknosa.com/urunler/110180475/sunny-at-14850-full-hd-hdmi-pvr-uydu-alici

    İsmail.



  • Bende bu uydu alıcıyı almayı düşünüyordum. Bazı yerde Sunny 14850, başka yerde Axen 12050 diye geçiyor, yorumlarr çokk yavaş kanal geçişi, ve görüntünün çokk iyi olmadığı yazıor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben özellikleri fazla ve fiyatı biraz daha uygun diye SUNNY AT-14400 aldım. Kanal geçişleri 1-1,5 saniye civarı ve bazı kanallar hariç görüntüden memnunum. Ayrıca alıcının küçük olması ve gözü sayesinde illa da tv'nin yanında durması gerekmemesi, usb'ye istenen zamanda ve kanaldan kayıt yapabilmesi (10 program) özellikleri hoşuma gitti.

    Şunu da söylemem lazım Panasonic ET-5 televizyonum var. Intelligent Frame Creation özelliği ile birçok kanalda görüntüdeki tekleme, titreme gibi durumları görüntüyü bulandırmadan çok daha akıcı hale getirebiliyorum.

    Yani iyi bir televizyonu (özellikle akıllı görüntü ekleme özelliği) olanlar bu uydu alıcısını gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Ben Vatan Bilgisayar'dan 133 TL'ye almıştım.

    Derseniz ki ben profesyönel televizyon izleyicisiyim milisaniyede kanal değiştirip 30 fps üzerinde görüntü seyrederim, o zaman Next veya Goldmaster'ın 250-300 TL'lik ürünlerine bakabilirsiniz.




  • Merhaba, gerçi konu açılalı baya bi geçmiş ama yazıyım dedim ilk postumda
    hem kaliteli hem ucuz bir kaç model önerebilirim detaylı incelerseniz servisliğini tanınmış markalar yapıyor next nexstar, sunny vb. yapıyor hepsiburada dan bir kaç ürün

    http://www.hepsiburada.com/mersat-compact-hdmi-scart-girisli-full-hd-uydu-alicisi-p-EVMRTR17209366

    http://www.hepsiburada.com/next-minix-black-ii-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-pvr-p-EVNEXTMINIXBLACKP




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.