Şimdi Ara

KALİTENİN VE GÜVENİN ADRESİNE HERKES DAVETLiDiR ~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mubergama.com Piyasadaki en iyi Season 3 Episode 1 Server ...
    Kısaca belirtmek isterim ki ;

    Exp :9999
    Drop:70
    Reset:400
    GR : 100 (1 Gr 10.000 İtem Credi)
    +1...+4 in Kundun / JEWEL / QUEST 1,2,3 rd Wings And +13 İtem in Shop...!! 1 Mounth vote Full İtem WiN ****

    Uzun Uzun Makaleler yazmak zorunda kalmak istemiyorum bygünlere kadar ayrıntı yazıp Bir haftada çöp olan Server çok gördüm..
    Saygî Sevgi Ve güzel Dostluklar Çerçevesinde tüm MuOnline Severleri Beklerim Bu PVP Serverde herşey " Hatasız " çalışmaktadır ve bu çizgiden çıkmayacaktır. Season 2 den Season 3 geçerken S2'de emek sarf edip S3 tede yalniz birakmayan dostlarimizin Emeklerinide bosa cikartmadık . Kimseye arkamızdan söyletmeden bu serüvene atıldık gerisi Allahtan ....
    Hiç bir maddi beklenti icerisinde değilim serverimize gelen tüm arkadaşlarımızdan sadece VOTE verip serverimizi desteklemeleridir . Saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Huzeyfe kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten güzel emek veren bir server olmuş bugün akşam saat 20:00 gibi oyuna gelirsen, server hakkında bir kaç ufak pürüzler var onlarıda halledersen süper olur hayırlı günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır efendim sorunlarinizi SS alarak yada Belirterek ifade edin mesajda düzeltmeleri gerceklestirelim.
    Saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba oyuna main üzerinden giriş yapıyoruz fakat oyundan çıkışta main durduruldu hatası veriyor ve kapanmıyor pc de uygulama ancak görev yöneticisinden işlemi sonlandır diyerek kapatabiliyorum sadece bende mi oluyor yoksa main de genel hata mı var acaba.
    ayrıca çok sık disconnet vermeye başladı server..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara03 -- 18 Mayıs 2019; 10:50:27 >
  • Dicconnected olayını kendim şöyle çözdüm, çoklu slotu aynı anda kesmiyorum örneğin 3 slot yan yana önce birini sonra 2 sini kesiyorum aşırı lv den dolayı dc veriyor heralde aynı yerde aynı slotta 5 kere dc yediğim için bu çözüme ulastım genel olarak ise ortalama 1 saate 1 veya 2 dc alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC konusunda ilgilenilecektir saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anladımda kardeş buda çözüm değil rahat rahat oynatmıyor bence sen bir elden geçir derim kolay gelsin , ayrıca main sorunuda
  • DC sorunu Çözüldü ; Arenada Slotlarda Hızlı sekilde LVL aldiginiz icin Serverdaki ; Hack Programı bunu Speed Hack olarak Algıladığı için Disconnect alıyorsunuz ... Bu sorunun ortadan kalktığını belirtmek isteriz iyi oyunlar dileriz.

    Main sorunu yaşayan arakadaş ben kendi evimdeki pc den herhangi bir Main hatası almadım fakat galeride kullandigim bilgisayarimin ekran kartı dusuk ve senin gbi hatalar almaktayım bunun cozumude var eger sorununu cozemediysen benimle iletişime mesaj yoluyla geçebilirsin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.