Şimdi Ara

kalorifer toz üflüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazı oto kuaförleri, havalandırma kanallarını temizliyor. Torpido sökülmesine gerek kalmadan, araç içindeki ızgaralardan ince tüpler sokarak yapıyorlar bu işi. Önce basınçlı hava veriyorlar, sonra da antibakteriyel olduğunu söyledikleri bir sıvı tatbik ediyorlar kanallara.

    Ben 1998 model klimalı FIAT Bravo aracımda, sigara kokusundan ve havalandırmadan gelen hafif tozdan kurtulmak için, İstanbul/Kartal Autoking' de yaptırmıştım. Gayet de başarılı olmuştu. Sigara kokusu dahi gitmişti arabadan.

    Sizde klima olmadığı için, eğer havalandırmaya ait bir filtre de yoksa, bir süre sonra tekrar edecektir. Ancak hava girişinin olduğu yere bir tür filtre uydurup da bu işlemi yaptırırsanız sanırım problemden kurtulursunuz.

    Tam hatırlamıyorum ancak çok para değildi, bence bir sorun.
  • hava girişini inceledim ve girişe keçe benzeri gözenekleri büyük bir malzeme takılmıştı.. tabi bu malzemenin tozları tutması beklenemez. Yedek parçacıya uygun filitre olup olmadığını sorucam.. Aynı model 106 araçların klimalı olanları olduğu düşünülürse bu tür bir filtre olabilir.

    Kanalları temizleme konusundada ilk etapta kendim yapma taraftarıyım.. parasından değil uğraşmak hoşuma gidiyor. Tabii nasıl söküleceğini bulabilirsem veya torpido sökülmeden oluyorsa..

    Arkadaşlar araç söylediğim gibi 106 98model bu araca sahip olup bana yapacaklarımla ilgili tavsiye verebilecek arkadaşları bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.