Şimdi Ara

Kamera alacagim tavsiye ve tecrübelerinizi ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    yakin zamanda bir kamera almak istiyorum. Su anda SONY DCR-SR52E HARD DİSK VİDEO KAMERA da karar kildim ama daha satin almadim. Fiyati ise biraz tuzlu. Acaba ona esdeger baska marka yada kullandigi kameradan memnun olan arkadaslar deneyimlerini aktarirsa memnun olurum. Diger bir sorum ise Hard disk kameralar daha iyi yada CD/DVD/minDVD kameralar daha iyi yada özellikleri avantajlari birbirinden nelerdir?
    Kasetli almak istemiyorum.
    Bilgilerini ve tecrübelerinizi paylasirsaniz memnun olurum, simdiden cok tesekkürler.



  • http://forum.donanimhaber.com/m_15078525/tm.htm

    kasete kayıt yapan kameralar su an dunya uzerınde en ıyı kayıt yapan ve en cok tercıh edılen medya kayıt bırımıdır mını dv ,,,avı formatında kayıt yapar

    dvd ve hard dısk ıse mpeg 2 formatında sıkıstırılmıs formatta kayıt yaparlar ..
  • katılıyorum.ben dcr-hc96e aldım sony.mükemmel makina gerçekten.şiddetle tavsiye ederim.1300ytl civarı fiyatı var.bi özelliklerini incele istersen.
  • Sormak istedigim diger bir konuda cekilen görüntüleri aktarmada nasil bir performans sözkonusu? Yani HDD cekimi CD aktarirken görüntü kalite kaybi oluyormu? Aktarim süresi ne kadar?

    DVD/mini DVD ile yapilan kayitlar direkt DVD playerde izleniyor olmasi biraz avantaj gibi gözüküyor ama kayit süresi cok kücük diye duymustum?
    Kaplan arkadas, sanirim seninki mini DVD kayit yapiyor, ne kadar bir sürelik kayit yapiyor?


    biraz önce okudum forum, istediklerimin cevabihttp://forum.donanimhaber.com/m_14980904/tm.htm yaziliymis..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keloglan75 -- 4 Temmuz 2007; 12:46:22 >
  • hc96 iyi ama nasıl iyi? kasetten izlersen eğer. eğer ki dvd yapacaksan görüntü kalitesi düşecek ve o hddli modellerinkinden belki biraz daha yüksek olacaktır. amacın dvd yapmaksa bunları sen hc96 mükemmel çekiyor dendiğine bakma. kasete evet mükemmel çeker ama dvd yapacaksan hdd hem daha kolay yapacaktır hem de o dvdye çevirirince ki görüntü kalitesinde çekecektir. yani kasette durur önemli değil dersen hc96e süper
  • Merhaba, Ben Sony DCR-SR30 Video kamera kullanıyorum. Yurt dışından almıştım. Sanırım aynı model ülkemizde DCR-SR32 olarak satışa sunulmuş durumda. Hard Disk'e kayıt yaptığı için kullanımı son derece rahat. Çektiğim görüntüleri hiç zorlanmadan bilgisayarıma atabiliyorum. Kutusundan çıkan yazılım sayesinde bilgisayara attığım görüntüleri rahatlıkla işleyebiliyor, yeniden düzenleyebiliyorum. Gerek bilgisayara gerekse bilgisayardan DVD'ye kayıt yaparken görüntü kaybı gibi herhangi bir sorun da yaşamıyorum. Eğer yeni bir video kamera alacaksanız hard diske kayıt yapan Sony modellerini şiddetle tavsiye ederim.
  • SONY DCR-dvd106E DVD VİDEO KAMERA

    orjinal kutusunda .sıfır. kullanılmamış. yurtdışından geldi. almak istersen eğer bana ulaşırsın.

    fiyat 650 ytl.
  • Arkadaşlar ikinci el bir DCR SR32 kamera alacagım nasıl tavsiye edermisiniz, araştırdım biraz ancak şöyle bir ikilemle karşılaştım bazı yerlerde 16:9 çekim modu bulunduğu bazı yerlerde bulunmadığı belirtilmiş dogrusu nedir bu kamerayı almamı tavsiye edermisiniz. Birde sizden ricam kutu içeriğinde neler bulunduğu alırken eksik birşey çıkmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnguckaya

    Merhaba, Ben Sony DCR-SR30 Video kamera kullanıyorum. Yurt dışından almıştım. Sanırım aynı model ülkemizde DCR-SR32 olarak satışa sunulmuş durumda. Hard Disk'e kayıt yaptığı için kullanımı son derece rahat. Çektiğim görüntüleri hiç zorlanmadan bilgisayarıma atabiliyorum. Kutusundan çıkan yazılım sayesinde bilgisayara attığım görüntüleri rahatlıkla işleyebiliyor, yeniden düzenleyebiliyorum. Gerek bilgisayara gerekse bilgisayardan DVD'ye kayıt yaparken görüntü kaybı gibi herhangi bir sorun da yaşamıyorum. Eğer yeni bir video kamera alacaksanız hard diske kayıt yapan Sony modellerini şiddetle tavsiye ederim.

    bu konu çok eskimiş ancak softwarelerinin adını hatırlıyormusunuz.direk kopyala yapıştırla videoları alırken çok yavaş oluyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.