Şimdi Ara

Kamera görüntüsünü tv de görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar başlığı tam olarak nasıl açacağımı bilemedim ama sormak istediğim şey şu, sony hdr cx190e kameradan canlı görüntüyü kablo aracılığı ile kayıt yapmadan tv ye aktarabilir miyim? bir de bu görüntünün kalitesi ne düzeyde olur acaba, kamera sadece çekim yaparken mi hd görüntüyü yakalar?



  • kendi sorumu kendim yanıtlayayım bari görüntüyü tv'ye aktarıyorum fakat üçlü kablo ile scart girişinden ile aktarılan görüntü pek kaliteli olmuyor, renkler çok soluk ve hafif karıncalı, daha kaliteli görüntü için ayrıca hdmi kablosu almak gerekiyormuş, alıp bir de onunla deneyeceğim bakalım nasıl olacak.

    Elektronik mağzalarında genelde görmüşsünüzdür canlı görüntüyü tv'ye aktarıyorlar görüntü çok net oluyor, bunu nasıl yapıyorlar anlamadım hdmi kablosu umarım işe yarar yoksa boşuna almayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 8 Ağustos 2012; 18:17:26 >
  • Aynen. Scart ile bağlantı kurmaya çalışırsan görüntü donuk olmasa da silik ve %30 oranında karıncalı olur. İşin çözümü HDMI. Dikkat et her TV'de HDMI girişi ve desteği yok. Ayrıyyetten HDMI alırken dikkat et piyasada 20 liraya bile var fakat cihazların ana kartlarına zarar veriyor.
  • Sony mağzasında hdmi kablo sordum 129 TL. dediler çok fazla geldi bende teknosa'dan 39 TL. ye hama marka aldım ama sanırım dediğin gibi pek kaliteli değil daha iyi bir şey bulmaya çalışacağım artık, bu anakartı yakma ihtimali de iyi olmadı, internette birkaç yere baktım örneğin şuradan alsam diyorum ama kamera için hangisi olacak onu bulamadım.

    http://www.morfare.com/asp/group/151/Sony-Kablolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 10 Ağustos 2012; 20:50:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.