Şimdi Ara

Kamera Kalitesi 'Gerçekten' İyi Olan Cep Telefonu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Yaklaşık üç aydır bir türlü son kararı veremedim fotoğraf makinesi ya da iyi kamerası olan cep telefonu kararsızlığım hususunda...


    Evimizde fotoğraf makinesi ve kamera olarak değerlendirebileceğimiz bütün araçlar, son bir senede ya arızalandı ya da yarım çalışıyor.


    • Eşimin Samsung Galaxy Note 5’inin ana kartı yandı ve yerine Oppo Reno2 Z aldık. Note 5’le kıyaslayınca Oppo Reno2 Z’nin fotoğraf kalitesi gerçekten çok kötü. Fotoğrafların çoğu bulanık ya da düşük kalitede çıkıyor. Yaklaşık bir senedir 10.000 fotoğraf çektiysek bunlardan 1000 tanesinin görece iyi kalitede olduğunu ve belki de sadece 100 tanesinin iyi denilebilecek fotoğraflar olduğunu söyleyebilirizm.
    • Bunun dışında, bir de kompakt bir fotoğraf makinesi olarak Canon PowerShot SX220 HS’miz vardı. Ancak onun da bataryası arızalandı. Nispeten fena olmayan fotoğraf ve videolar çekiyor ve yeni bir batarya alarak kullanmaya devam edebilirim. Ancak detaylı fotoğraflar çekmek istiyorum. Kızım koşarken ya da zıplarken çektiğim fotoğrafların bulanık olmasını istemiyorum.
    • Panasonic HDC-SD90 marka kameram var ancak geçen sene pandemi öncesinde arızalandı ve yetkili servis’e götürmek için şehrin bir ucundan diğerine gitmem lazım.


    Telefon olarak ikamerası iyi olduğu ve bence daha kullanıcı dostu olduğu için Samsung’un aşağıdaki modellerine yönelmeyi düşünüyorum. Bütçeme göre 7000-8000 TL sınırını aşamıyorum. Sizden yaklaşık fiyata göre sıraladığım aşağıdaki cep telefonları için kamera kalitesine göre bir sıralama rica edebilir miyim?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habzikabzi -- 17 Mayıs 2021; 23:11:32 >







  • Sadece bu cihazları düşünüyorsanız S10 Plus ve Note 10 ailesi fotoğraf konusunda diğer yazdıklarınızdan daha iyi. YouTube üzerinden karşılaştırmalara da bakabilirsiniz. S20 modelleri renk doğruluğu açısından daha başarılı. Bir de S20'lerde 64 MP telefoto lens olduğundan daha keskin, net fotoğraflar elde edilebilir. Tercih yapmak zor çünkü bu modellerin üstünden 2 yıl zaman geçti. S20 ailesi de daha yeni olmasına rağmen çeşitli sorunları yaşayan kullanıcılar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exynos işlemci samsung telefonlar alınmaz.

    Git iPhone 11 al. Kamera çok güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 ailesinde bazı kronik sıkıntılar var. Denk gelir gelmez siz uğraşırsınız.
    S10 ve note10 serileri eski birer seri, sanırım sadece 1 büyük güncellemeleri kaldı.

    En ideal s20 fe gibi duruyor sanırım bir sorunu yoktu işlemci exynos 990 olması dışında.
  • Samsung A71 kullaniyorum kamera iyi fiyat 3800 TL.
    Samsung M51 var kamera ayni pil 7000 mah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note serisi fotoğraflar konusunda benim en sevdiklerimden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.