Şimdi Ara

KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
128.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    Uzman kurulum ekibimiz ihtiyaç halinde İstanbul ve yakın çevresinde özel olarak kamera kurulumu, montaj işlemleri, elektrik tesisat ve güvenlik kamera hizmeti vermektedir. Kamera ve güvenlik sistemleri dispiratör firmadan direkt olarak sağlanmaktadır.

    İletişim bilgisi: Mesut 0542 352 88 44
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jonturk_83

    kimse yardımcı olamaycak merak etmeyim işinizi elinizden almayacağız:)))

    kamera sistemi kurulumu yapan firma var mı ? aslında nesil güvenlik kamera sistemleri adından bir firmadan teklif aldık ama apartmanlara hizmet vermiyormuş genellikle işyeri ve kurumsal firmalara hizmet veriyormuş.
    kamera sistemi kurulumu
  • Buradaki güvenlik kamerası setlerine bir bak tüm kayıt cihazları sabit ip olmadan izleme yapılabiliyor. 1080p olanları tercih etmelisin ancak.

    http://www.bestaguvenlik.com/c54/1/ahd-guvenlik-setleri.html
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Haikon & Hikvision aynı ürün olup, dünyadaki ismi hikvision türkiyedeki ismi Haikon dur. Ürünler gayet başarılı olup, ekonomik fiyatları olmasından dolayı en çok tercih edilen markadır. Piyasada ekonomik olupta en iyi marka bence hikvision dur.
    Şiddetle tavsiye edilir.
  • Merhaba

    Güvenlik kamerası kurulumu için günümüzde artık en iyi seçenek ip kamera sistemleri olmakta. Geçmişte sıklıkla kullanılan AHD veya türevleri (eski Analog sistemin HD görüntülerle güncelleştirilmiş hali) artık yerini ip kameralara bırakıyor. Bunun en önemli sebebi kablolama kolaylığı, çok yüksek görüntü kalitelerine kayıpsız ulaşma, uzak ortamlardan daha kolay izleme rahatlığı ve en önemlisi artık büyük kamera üreticilerinin yatırımlarını bu türdeki kameralara odaklaması şeklinde sıralanabilir.

    Ip kamera sistemlerinin kurulumları hakkında Nasıl Yapılır gibi konu başlıklarının blog ve bilgi sayfalarıyla ayrıntılı açıklandığı https://www.interno.com.tr sitesi benim sıklıkla başvurduğum bilgi kaynaklarından bir tanesi. Sizede önerim bu türdeki bloglardan güncel bilgi içerikleriniz takip etmeniz olacaktır.


    Teşekkürler





  • yasinaydin40 Y kullanıcısına yanıt

    Geç oldu ama bundan sonra gelenler için yazmak istedim. İstanbul ve yakın çevresinde ev ve işyerlerine fark etmeden özel olarak kamera kurulumu, montaj işlemleri, elektrik ,kablolama ve güvenlik kamera hizmeti veren siber müşavirlik firmasını ileteceğim. Kamera ve güvenlik sistemleri için firmadan direkt olarak iletişime geçebilirsiniz.Ayrıca veri yedekleme,kamera yedekleme ve bir çok teknik konuda çalışanlar yardımcı oluyor saat kaç olur ise olsun destekleri oluyor.

    Şeyma hanım 0544 771 0101 - siber müşavirlik

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.