Şimdi Ara

Kamp Hakkında Tavsiye ve Çadır Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Kamp tecrübesi olan arkadaşlar kamp yapmaya yeni başlayacak birine ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz ? Kesinlikle şunu şunu yap / yapma dediğiniz şeyler var ise bunlar nelerdir ? Ayrıca 2 kişilik (Tercihen 3 kişilik) Sağlam, Rüzgara, Soğuğa Sıcağa, Yağmura dayanıklı ve Rahat Çadır arıyorum. Kafamda herhangi bir bütçe yok çok uçuk kaçık olmadığı sürece hepsi olabilir. Son olarak çadır arıyoruz ama bu tarz bir çadırla başlanır mı yoksa daha makul öğrenmelik bir şeyler almak daha mı mantıklıdır yorumlarınızı bekliyorum. (dipnot : iki tane 1.90 eşşek kalacaz içinde o yüzden tercihen 3 kişilik diye belirttim. Ayrı ayrı 2 çadır almak daha mantıklı mı olur? )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tallha1905 -- 20 Mart 2023; 0:11:49 >



  • Merhaba. Bu konuda youtubeda çadır seçimiyle ilgili videolar var. Benim dinlediğim kadarıyla önce kampı hsngi mevsimde , soğukta mı sıcakta mı yapacaksanız ona göre karar verip çadır almanız gerekiyor. Aksi takdirde çok iyi yalıtımlı çadırla yazın terleyebilirsiniz veya yaz çadırıyla kışın üşürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa yapıyorsan benim şahsi tavsiyem kamp yerini ve gideceğin yerin faaliyet süresince hava durumunu araştırman yönünde olur. İlk kampları nispeten daha sıcak ve kuru havalarda geçirmen daha iyi olacaktır. Eğer ilk kampın çok soğuk ve yağmurlu bir havada geçerse kuvvetle muhtemel bir daha kampa gitmek istemezsin. Alıştıra alıştıra zorluğu yükseltmek en iyisi.


    Bunların dışında tavsiyem ekipmanlarını güzel seç, yapacağın faaliyete uygun kaliteli ama herhangi bir zarar geldiğinde seni üzmeyecek kadar fiyatı uygun olmalı. Kendi bütçene en uygun kıyafet, ekipman tercihini yapmalısın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.