Şimdi Ara

kampanya bitmiştir silinebilir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
20.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu an kalmadı ankarada hiçbir kipada ben valideye aldırıp yollattım sağolsun gününü bunun için harcadı. promobil şirketi ithal etmiş ancak kipanın faturası ve garanti hizmetleri ile ilgili sıkıntı yaşanmayacağına inandım sonuçta promobil yazsada kipa ile muhatapsınız olmazsa tekrar yollarsınız olmazsa tekrar vs .Allah garantilik sorun çıkarmasın sonuçta çok paralar veriyoruz
  • kipa yarın öbürgün ben bunu sadece satıyorum promobile gdin demez işallah. :)

    alanlara hayırlı olsun
  • Su yeni iphone yaz sonuna dogru piyasaya cikarsa o zaman 4s daha da ucuzlar diye dusunuyorum. Kipaya giden arkadaslar soyle giris seviyesi olupta indirimde olan cihazlar var mi kvk veya telpa garantili ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaslar ben ızmır manısa turgutlu çevresınde bulamadım yardımcı olacak varmı haberı olan
  • Bizde dün(cuma) günü izmir balçova kipaya gittik saat 15 gibi ellerinde kalmamış hiç..hatta tam gittiğimizde teşhirde vardı bir tane birinin elindeydi inceleyip duruyordu alsammı almasammı diye sonrasında aldı..Arkadaşa almak için gitmiştik ama maalesef alamadık..

    ..Bende yürü Media markete gidelim dedim oranın en iyi fiyat garantisi var gittik ellerinde siyah varmış sadece kipadaki fiyatı söyledim tamam dediler bizde aynı fiyattan veririz ama fiyatı içeren basılı broşürü-yada gazete ilanı olması lazım elinizde getirin verelim dediler döndük kipaya kipada böyle bir broşür yok gazete aldık baktık gazete ilanıda yok o yüzden dönüp alamadık..Yokmu bu kipanın bu fiyatı içeren broşürü yada gazete ilanı yahu???

    NOT:illa basılı broşürleri gazete ilanı olacak internetten bakınla yada kipadan götürülecek bir yazıyla vs olmuyormuş..
  • Gaziemir'de 4S bitmiş arkadaşlar. Ben nokia N8 aldım 730 TL. Sonuncu cihazdı....
  • acaba yarına stok getırlermı adamlar demıs zaten hafta sonu dıye ıns gelır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61


    quote:

    Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

    fiyat güzelmiş ben hep iphoneyi fiyatından dolayı eleştirirdim ama aşağıdaki blackberry fiyatı görünce eleştirimi geri aldım :))

    http://www.hizlial.com/u02.044.9077.0030/-blackberry-porsche-design-p9981

    Kaç beygirmiş acaba bu , 0 - 100 kaç sn de çıkıyor.

    1.6 motor 5vites

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1600 tl ye ucuz diyor la millet...galaxy s aldim 850 ye, genpa garantili..Arkadaslarin iphone 4 leri ile kiyasladik, onu yapama bunu yapama gec yani..simdi bile tercih etmem 4s i..Hemde paralel..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 9 Haziran 2012; 8:46:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy s2 de kullandım, arc s te kullandım,htc sensationda kullandım sonra anladım kı fantezı yapıyorum..ve dondum dolandım 4s aldım..4 aydırda kullanıyorum..tek gercek gerısı yalan..android falan hıkaye tek gercek ios..jail yaptın mı yapamayacagın sey yok ve hızıda gercekten cok ıyı a5 olayı ıtırmış..fantezıye gerek yok..
  • adamlar sabahtan gidiyor 4er 5er aliyor kalmaz stok ki zaten baslamislar satmaya sahibinden.comda 1650den
  • Arkadaşların bazıları lüzumsuz yere eleştiri yapmışlar ha goldan ha hepsiburada ha kipa fark yok ithalatçı firma garantili en fazla promobil firması mavi bilgisayar gibi batar o olur ayrıca metro grosmarketin tedarikçisinde aynı firma yani kipa ve metro bence distribütörlerden daha güvenilir kipa elektronik eşya yardım hattında mevcut pasaport kayıtlı ne olduğu ne zaman uçacağım belli olmayan makinadan her türlü iyidir misal Amerika'dan almaya kalksan 1250 tl ve 100 tl kayıt parası eder 1350 tl bence her türlü avantajlı aldık alanlar ben kampanyayı zonguldakta Tv'den görüp valideye haber verdim aldı tabi ödemesini ben yapacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlara hayırlı olsun. Gebze ve derince de sabahtan satılmış.

    Sarı ekran durumu nedir arkadaşlar?
    Umarım karşılaşmamışsınızdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abilgen

    quote:

    Orijinalden alıntı: unicornik

    tamda 4s isterken içim bir hoş oldu:) ama babaya danışmak lazım:)

    Bence de danış!!!




     kampanya bitmiştir silinebilir


    ekteki resmi çok beğendim, facebook'ta paylaştım, arkadaşlar da beğendi.

    iPaid!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mintmax

    ÖNEMLE DUYRULUR
    Arkadaşlar kipa'daki İphone 4S'nin bazı parçaları yan sanayi ürünü yani telefon full orjinal değil bu yüzden fiyatı piyasa fiyatından 300 TL kadar ucuz.

    Bu bilgiyi x teknomarket'in istanbul bölge müdüründen aldım. Şimdi mağazanın adını vermek doğru olmaz ama durum budur. Onlarda kampanyadan haberdarlar ama KVK garantili 4s'nin bu fiyatlara satılmasının şuan için zor olduğunu söyledi.

    Ayrıca bulunduğum yerdeki kipa'yı aradım garanti veren firmanın "grey" olduğunu söyle onun da firma hakkında bilgisi yokmuş bende ilk defa duydum.

    Bunu sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım alan arkadaşlara hayırlı olsun, alacaklar içinde şuan için kalmamış zaten çoğu kipada.

    arkadaşlar bence de böyle ihtimaller var. burası türkiye herşey olabilir.

    ismini vermeyeceğim ama son yıllarda türkiye'de yok satan bir araba markasının üst düzey bir arabasının iç vidaları (kaputun içinde) pas yaptı 1. yılında - işten bir arkadaşımın arabası. şikayet, forumlar derken firmadan tehdit derecesinde mesajlar aldı sonra yok pahasına anlaştı. almanya'da olsa arabayı iade eder, parasını alır üstüne de tazminat ama diyorum ya burası türkiye.

    telefonlar için şunu merak ediyorum, ingiltere'de bir arkadaşım okurken böyle bir dükkanda çalışmış. Piyasadan az kullanılmış telefonları ucuza topluyorlar, içini ekranını temizliyor, bir kaç parçasını yan sanayi parça ile değiştirip, sonra REFURBISHED diye satıyorlar. bunun örneklerini ebay amerika sitesinde görebilirsiniz. acaba sizin dediğiniz mi bu şekildedir?

    burası türkiye'ye bir örnek daha vereyim, samsung türkiye! adamların netbook'unu aldık, ekranı normal kapamada ekranda çatlak oluştu, serviste aleti kaybettiler, suç sizin dediler, 350 lira masraf çıkardılar 600 liralık netbook için. Yazdığım şikayeti hemen bilgi verdik diye sildirdiler. Daha sonra tamir yapan bir yerde kendim yaptırdım, 150 liraya orjinal samsung LCD ekran taktılar, benim netbooktan markası bile olmayan dandik çin malı bir ekran çıktı. gözünü sevdiğimin amerikası, ağlatırsınız böyle durumlarda firmayı ama burası türkiye, tüketici olarak potansiyel suçlusunuz.

    benim arabanın markası da yukarıda yazdığım markanın başka bir modeli, ilk aldığımda bir kaç kere servise götürdüm, içeri ses alması, yakıt tüketimi vs... ya ne desem adamlar normal diyor. araba gitmese ona da normal diyecekler neredeyse. lanet olsun dedim artık takmıyorum hiçbirisini, napalım BURASI TÜRKİYE!




  • arkadaşlar kipada çalışıyorum ve net olarak söylüyorum telefonlar bildiğiniz orjinal apple iphone 4s kapalı kutuda. kipa veya herhangi bir kurumsal firmadan iphone gibi bir ürünü tabiri caizse dalavera ile satması gibi birşey düşünülemez bile. kipanın 100 ün üzerinde mağazası var türkiye genelinde. alım yaptığı zaman o x teknomarketler gibi alım yapmıyor.çok fazla alım yaptığından dolayı yapacağı kampanyalar o adını vermek istemediğiniz ufak teknomarketlerin hayal bile edecemeyeceği düzeydedir. o yüzden kafanızda varsa bir soru gidin kipaya sorun. 3. şahıslara palavracılara değil.

    bazı parti mallar genpa harici disbiritörlerden garantili gelebilir. doğrudur. fakat kipalardan aldığınız her türlü elektronik eşyanın arkasında kipa vardır. bozulduğu zaman kipa ile muhattap olursunuz. x teknomarketlerin değil piyasada neredeyse kimsenin veremediği bir hizmettir bu. satıştan 2 sene sonra bile kipa sizi tanır servis işlemlerini kendisi yapar. size düşen sadece yasal süre zarfında beklemenizdir. o yüzden genpa veya pegasus veya x toptancı farketmez direk kipayla muhattapsınız. benim kendi kullandığım iphone 4 bile pegasus garantilidir.

    kısaca bu tarz palavralara inanmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorleoneXT

    arkadaşlar kipada çalışıyorum ve net olarak söylüyorum telefonlar bildiğiniz orjinal apple iphone 4s kapalı kutuda. kipa veya herhangi bir kurumsal firmadan iphone gibi bir ürünü tabiri caizse dalavera ile satması gibi birşey düşünülemez bile. kipanın 100 ün üzerinde mağazası var türkiye genelinde. alım yaptığı zaman o x teknomarketler gibi alım yapmıyor.çok fazla alım yaptığından dolayı yapacağı kampanyalar o adını vermek istemediğiniz ufak teknomarketlerin hayal bile edecemeyeceği düzeydedir. o yüzden kafanızda varsa bir soru gidin kipaya sorun. 3. şahıslara palavracılara değil.

    bazı parti mallar genpa harici disbiritörlerden garantili gelebilir. doğrudur. fakat kipalardan aldığınız her türlü elektronik eşyanın arkasında kipa vardır. bozulduğu zaman kipa ile muhattap olursunuz. x teknomarketlerin değil piyasada neredeyse kimsenin veremediği bir hizmettir bu. satıştan 2 sene sonra bile kipa sizi tanır servis işlemlerini kendisi yapar. size düşen sadece yasal süre zarfında beklemenizdir. o yüzden genpa veya pegasus veya x toptancı farketmez direk kipayla muhattapsınız. benim kendi kullandığım iphone 4 bile pegasus garantilidir.

    kısaca bu tarz palavralara inanmayın.

    merhaba 2 sorum olacak.

    1- yanlış anlamıyorsum alım sayısını karşılaştırıyorsunuz fakat kipa sonuçta teknoloji mağazası değil, buna rağmen aldığı iphone4s sayısı, örneğin mediamarkt'ın aldığı iphone4s'ten daha mı fazla olduğunu iddia ediyorsunuz?

    2- bunu sadece iphone için değil fakat tüm elektronik ürünler için soruyorum. örneğin televizyon aldım sony marka ve yine distribütör garantili kipa'dan. 6 ay sonra bozuldu ve açılmıyor. o zaman TV'yi kipa'ya götürüyorum ve onlar mı ilgileniyor garanti ve tamir işleriyle?




  • Böyle birşey olamaz, mümkün değil. Mağazalarda satılan tüm telefonlar aynıdır...

    Tek sıkıntı bitpazarı/doğubank gibi bir yerdeki dükkandan alırsan, kutusu açılmış, içinden pili, kulaklığı vs...yan sanayi ile değiştirilmiş bir ürün çıkabilir...Veya kullanılmış telefonu jelatinine, kutu ambalajına kadar yenileyip sıfır niyetine satabilirler. Bunlar zaten istisnadır...


    quote:

    Orijinalden alıntı: deblod

    quote:

    Orijinalden alıntı: mintmax

    ÖNEMLE DUYRULUR
    Arkadaşlar kipa'daki İphone 4S'nin bazı parçaları yan sanayi ürünü yani telefon full orjinal değil bu yüzden fiyatı piyasa fiyatından 300 TL kadar ucuz.

    Bu bilgiyi x teknomarket'in istanbul bölge müdüründen aldım. Şimdi mağazanın adını vermek doğru olmaz ama durum budur. Onlarda kampanyadan haberdarlar ama KVK garantili 4s'nin bu fiyatlara satılmasının şuan için zor olduğunu söyledi.

    Ayrıca bulunduğum yerdeki kipa'yı aradım garanti veren firmanın "grey" olduğunu söyle onun da firma hakkında bilgisi yokmuş bende ilk defa duydum.

    Bunu sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım alan arkadaşlara hayırlı olsun, alacaklar içinde şuan için kalmamış zaten çoğu kipada.

    arkadaşlar bence de böyle ihtimaller var. burası türkiye herşey olabilir.

    ismini vermeyeceğim ama son yıllarda türkiye'de yok satan bir araba markasının üst düzey bir arabasının iç vidaları (kaputun içinde) pas yaptı 1. yılında - işten bir arkadaşımın arabası. şikayet, forumlar derken firmadan tehdit derecesinde mesajlar aldı sonra yok pahasına anlaştı. almanya'da olsa arabayı iade eder, parasını alır üstüne de tazminat ama diyorum ya burası türkiye.

    telefonlar için şunu merak ediyorum, ingiltere'de bir arkadaşım okurken böyle bir dükkanda çalışmış. Piyasadan az kullanılmış telefonları ucuza topluyorlar, içini ekranını temizliyor, bir kaç parçasını yan sanayi parça ile değiştirip, sonra REFURBISHED diye satıyorlar. bunun örneklerini ebay amerika sitesinde görebilirsiniz. acaba sizin dediğiniz mi bu şekildedir?

    burası türkiye'ye bir örnek daha vereyim, samsung türkiye! adamların netbook'unu aldık, ekranı normal kapamada ekranda çatlak oluştu, serviste aleti kaybettiler, suç sizin dediler, 350 lira masraf çıkardılar 600 liralık netbook için. Yazdığım şikayeti hemen bilgi verdik diye sildirdiler. Daha sonra tamir yapan bir yerde kendim yaptırdım, 150 liraya orjinal samsung LCD ekran taktılar, benim netbooktan markası bile olmayan dandik çin malı bir ekran çıktı. gözünü sevdiğimin amerikası, ağlatırsınız böyle durumlarda firmayı ama burası türkiye, tüketici olarak potansiyel suçlusunuz.

    benim arabanın markası da yukarıda yazdığım markanın başka bir modeli, ilk aldığımda bir kaç kere servise götürdüm, içeri ses alması, yakıt tüketimi vs... ya ne desem adamlar normal diyor. araba gitmese ona da normal diyecekler neredeyse. lanet olsun dedim artık takmıyorum hiçbirisini, napalım BURASI TÜRKİYE!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 9 Haziran 2012; 12:59:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorleoneXT

    arkadaşlar kipada çalışıyorum ve net olarak söylüyorum telefonlar bildiğiniz orjinal apple iphone 4s kapalı kutuda. kipa veya herhangi bir kurumsal firmadan iphone gibi bir ürünü tabiri caizse dalavera ile satması gibi birşey düşünülemez bile. kipanın 100 ün üzerinde mağazası var türkiye genelinde. alım yaptığı zaman o x teknomarketler gibi alım yapmıyor.çok fazla alım yaptığından dolayı yapacağı kampanyalar o adını vermek istemediğiniz ufak teknomarketlerin hayal bile edecemeyeceği düzeydedir. o yüzden kafanızda varsa bir soru gidin kipaya sorun. 3. şahıslara palavracılara değil.

    bazı parti mallar genpa harici disbiritörlerden garantili gelebilir. doğrudur. fakat kipalardan aldığınız her türlü elektronik eşyanın arkasında kipa vardır. bozulduğu zaman kipa ile muhattap olursunuz. x teknomarketlerin değil piyasada neredeyse kimsenin veremediği bir hizmettir bu. satıştan 2 sene sonra bile kipa sizi tanır servis işlemlerini kendisi yapar. size düşen sadece yasal süre zarfında beklemenizdir. o yüzden genpa veya pegasus veya x toptancı farketmez direk kipayla muhattapsınız. benim kendi kullandığım iphone 4 bile pegasus garantilidir.

    kısaca bu tarz palavralara inanmayın.

    Aynen. Bana da çok inandırıcı gelmedi arkadaşın söylediği.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorleoneXT

    arkadaşlar kipada çalışıyorum ve net olarak söylüyorum telefonlar bildiğiniz orjinal apple iphone 4s kapalı kutuda. kipa veya herhangi bir kurumsal firmadan iphone gibi bir ürünü tabiri caizse dalavera ile satması gibi birşey düşünülemez bile. kipanın 100 ün üzerinde mağazası var türkiye genelinde. alım yaptığı zaman o x teknomarketler gibi alım yapmıyor.çok fazla alım yaptığından dolayı yapacağı kampanyalar o adını vermek istemediğiniz ufak teknomarketlerin hayal bile edecemeyeceği düzeydedir. o yüzden kafanızda varsa bir soru gidin kipaya sorun. 3. şahıslara palavracılara değil.

    bazı parti mallar genpa harici disbiritörlerden garantili gelebilir. doğrudur. fakat kipalardan aldığınız her türlü elektronik eşyanın arkasında kipa vardır. bozulduğu zaman kipa ile muhattap olursunuz. x teknomarketlerin değil piyasada neredeyse kimsenin veremediği bir hizmettir bu. satıştan 2 sene sonra bile kipa sizi tanır servis işlemlerini kendisi yapar. size düşen sadece yasal süre zarfında beklemenizdir. o yüzden genpa veya pegasus veya x toptancı farketmez direk kipayla muhattapsınız. benim kendi kullandığım iphone 4 bile pegasus garantilidir.

    kısaca bu tarz palavralara inanmayın.

    Kipadan 3 yıl önce telefon aldım. Telefonun teşhir ürünü olduğunu söylediler, garantisinin olup olmadığını sordum, 2 yıl olduğunu söylediler. Telefonu aldım 3 ay sonra bozuldu ve hiç açılmadı. Yetkili servise gittim, telefonun arkasındaki imei numarası okunmadığı ve telefon açılmadığı için alamayacağını, satın aldığım yere götürmemi istedi. Bende telefonu satın aldığım kipaya götürdüm, durumu anlattım telefonun faturasını verdim ve orda imei numarası olduğunu söyledim. Telefonu aldılar. 1 ay sonra aradılar ve telefonun arkasındaki imei numarası okunamadığı için hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Oradaki yetkililerle tartıştım, garantisi olmayan bir telefon sattıklarını, bunun haksızlık olduğunu ve telefonun tamir ettirmelerini söyledim. Bana haklısınız ancak hiçbir şey yapamayız dediler.
    Kipanın garantisi bu işte.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.